6,5" Composition Media APP Connect

Sayın@mcanerol ayrıntılı cevabınız için teşekkürler.  Senelik bakıma kadar bekleyeceğim bir bilgisi yok  zaten  bayi'nin 1 ay önce sormuştum. Konu dışı yeri değil  ama bugün park halinde aracıma önden vurmuşlar. ön siyah ızgara tutamaçları kırılmış. Alttaki metal renkli çıta yerinden çıkmış . Kısmi 3-5 Cm 1-2 çizik var. Koşa koşa servise gittim 800 tl ye yakın tutar arkadan çıtada kırılmış siyah ızgara değişir kısmı boya atılır dediler. Plakada yamulmuş o olmasa belli değil ama çok canım sıkıldı :( daha 2 ay oldu alalı... Aman dikkat etsin herkes sadece sürmeyle değil koyduğun yerdede tedbir almak gerekmiş . Kimseyi de bulamadım adam vurmuş gitmiş.. :000059-medium:

@ismail hakkı hocam hayırlı olsun. aramızda ilksiniz. haberleri bekliyoruz. apple miydi mobil cihazınız?

@silvershadow hocam medya ünitesinin arkasına mı bisey takılacak?

@neokaos hocam size de cok gecmiş olsun. çarpıp gitmek nasil bi kansızlık örneğidir. 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Zahmet edip ekmek parası kazandıkları işindeki gelişmeleri umursamayanlar ve işine sahip çıkmayanlar kaybetti..
ne doğru laf... onlar, sevgili kardeşim ne acı ki bu kayıplarının farkında bile değiller, bambaşka bir dünyada olmazlarla yapamayızlarla boğuşuyorlar, bir tek kişiyi bile memnun etmenin bu dünyayı nasıl değiştirebileceğinin farkında değiller, bu duygu onlara hiç uğramamış, ne yazık!

baktıkları pencere bu olduğu için bazen gerçekten yardım etmek isteseler de beceremiyorlar, çünkü bilmiyorlar yardım etmeyi, ne büyük bir güzellik olduğunu... 

Sayın@mcanerol ayrıntılı cevabınız için teşekkürler.  Senelik bakıma kadar bekleyeceğim bir bilgisi yok  zaten  bayi'nin 1 ay önce sormuştum. Konu dışı yeri değil  ama bugün park halinde aracıma önden vurmuşlar. ön siyah ızgara tutamaçları kırılmış. Alttaki metal renkli çıta yerinden çıkmış . Kısmi 3-5 Cm 1-2 çizik var. Koşa koşa servise gittim 800 tl ye yakın tutar arkadan çıtada kırılmış siyah ızgara değişir kısmı boya atılır dediler. Plakada yamulmuş o olmasa belli değil ama çok canım sıkıldı :( daha 2 ay oldu alalı... Aman dikkat etsin herkes sadece sürmeyle değil koyduğun yerdede tedbir almak gerekmiş . Kimseyi de bulamadım adam vurmuş gitmiş.. :000059-medium:
Hocam çok geçmiş olsun. Foto olsa daha net yorum yapardık. Mini onarım servisleri ile de bir görüşün derim

Gecmis olsun hocam sizi cok iyi anliyorum 2 kez basina gelmis bir kisi olarak daha buyuklerini engellesin demekten baska bir sey gelmiyor.

Saygilarla

@silvershadow@Orhan Hoca

@maniax

@magic

@fcsrn

HOCAM VERMİŞ OLDUGUNUZ BILGI ICIN TESEKKUR EDERIM   dediginiz gibi altur la gorustum  yavuz ısımlı kardesım sagolsun benı dınledıkten sonra arac plakamı sordu ve ben sıze donus yapacagım dıye kapattık telefonu ve bekledıgım telefon geldı  1150 tl karsılıgında aktıflestırebıldıklerını soyledı ısrarla baska bayılerın olmıyacagını soylememe ragmen hıc bır problem yok kesın aktıflestırılebılyor dedi ve bende gaza gelıp onay verdım ve odeme ıslemını yaptım oda sıparıs gecıp getıtıreceklerını soyledı en erken 15 gun en gec 30 gun ıcınde elımızde olur bızde sızı arar cagırırız dedı bır parca degısecekmı dıye sordugumda ben degısecek parcanın sıparısını urun gelmeden once sıparıs verıcem sızıde bılgılendırıcem dedi

valla arkadasa cok soru sordugum ıcın hangı parcanın degısecegını sormaya yuzum tutmadı acıkcası ama sanırım medıa ın soketı degıcektır dıye dusunuyorum

şimdilik bu kadar bakalım bekleyıp gorecegız hep beraber:000074-medium:
Hocam hadi hayırlısı olsun. Sizden haberleri bekliyoruz. Özellikle iPhone kullanıcısı olarak nasıl sonuçlar alacaksınız çok merak ediyorum hocam.

Sayın@mcanerol ayrıntılı cevabınız için teşekkürler.  Senelik bakıma kadar bekleyeceğim bir bilgisi yok  zaten  bayi'nin 1 ay önce sormuştum. Konu dışı yeri değil  ama bugün park halinde aracıma önden vurmuşlar. ön siyah ızgara tutamaçları kırılmış. Alttaki metal renkli çıta yerinden çıkmış . Kısmi 3-5 Cm 1-2 çizik var. Koşa koşa servise gittim 800 tl ye yakın tutar arkadan çıtada kırılmış siyah ızgara değişir kısmı boya atılır dediler. Plakada yamulmuş o olmasa belli değil ama çok canım sıkıldı [emoji20] daha 2 ay oldu alalı... Aman dikkat etsin herkes sadece sürmeyle değil koyduğun yerdede tedbir almak gerekmiş . Kimseyi de bulamadım adam vurmuş gitmiş.. :000059-medium:
Hocam çok gecmis olsun. İnsanların bir gram olsun saygı olsun değer kıymet bilme olsun yok. Tekrar gecmis olsun hocam.

Hocam bir konu acın forumda resimleride koyun herkes yardımcı olur size.

Yanlış anlamış olabilirim ama CarPlay Türkiye de hiçbir şekilde kullanamıyor denilmiş forumda. İllgili video 22 nci dakikadan itibaren izleyiniz lütfen. Skoda larda CarPlay şu an aktif olarak kullanılıyor. Anlamadığım yine DoğuşOto satıyor bu araçları... 

4 dakika önce, Orhan Okay yazdı:

Yanlış anlamış olabilirim ama CarPlay Türkiye de hiçbir şekilde kullanamıyor denilmiş forumda. İllgili video 22 nci dakikadan itibaren izleyiniz lütfen. Skoda larda CarPlay şu an aktif olarak kullanılıyor. Anlamadığım yine DoğuşOto satıyor bu araçları... 

Hocam yanlış anlaşılma olmuş. CarPlay Türkiye'de kullanılıyor. Sadece lisans anlaşmasından dolayı harita özelliği kullanılamıyor.

@maniax  @Srkn @mcanerol @fcsrn @ismail hakkı iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Konu başlığı açayım. Bu arada fabiada olan özellik bizde neden yok anlam veremedim. İlginç.

Ben hala 1 yıl sonra falan servislerde bedava ya da cüzi bir miktara alınabileceği gibi bir züğürt ümidine sahibim :)

edit: konuyu açtım , fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

tampon hasarı(küçük hasar,mini onarım kısmında)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt