- İsim
- Ahmet
Gecmis olsun tekrar.
Forumda daha önce paylasmistik.
Bu sadece Turkiye ye özel bir uygulama değil.
Yurt disinda yasayan golf kullanicilari da composition media secenegi ile bu hizmete UCRET odeyerek sahip oluyorlar. 230 ila 270 € arasi araca sahip olduktan sonra. Eger arac ile siparis verilirse 200 €. Avrupali insanlar gibi bizde bir bedel odeyerek bu dvd kutusunda kargolanan kodlara sahip olabiliyoruz.Hayal ettiginiz seye ancak dogus yedek parca satisinda %X bir indirim kampanyası yapar ise ulasabilirsiniz. Benim arastirdigima gore daha once mirrorlink aktivasyonunu bu kampanyalara dahil etmemis. Simdi gelelim Fabia konusuna. Fabia yanılmıyorsam gecen sene uretim bandına eklenen bir arac. Aracin tum parcalari yeni nesil olarak planlanip uretilmis ve montaji o halde yapiliyor. Golf ise 2012 yilinda cikti. Her sene iyilestirmeler yapılıyor. Appconnect icinse@silvershadow hocamizin Umut bey den aldigi bilgiye göre şans. Nasil mi? Siz arac siparisi verdiğiniz de medya ekrani kisminda ne yazıyor? 6.5 inch composition media diyor degilmi. Simdi fabrika elindeki stoga gore bazi tipte araclari uretip fabrika stoguna koyuyor. Sizin siparisiniz bu Stoktaki araclar ile eslesirse tedarigi boyle gerceklesiyor. Baska bir musteri ise biraz daha degisik donanimda bir arac siparisi geciyor. Siparis stokta yok ise bastan uretiyor. Üretirken 6.5 inch composition media takiyor ama elinde eskiler bittiğinden yeni versiyonunu takiyor. Bu suna benziyor kimi aracta continental lastik ile kimi aracta bridgestone gelmesi gibi.
Lastik uzmanlarına sorsaniz bu iki lastik arasında ciddi fark var. Fakat uretici benim senden aldigim siparis formunda yazani yerine getirdim lastik taktim diyor.
Bunda da appconnect olayini biz farkettik özellikle ben cok ustune düştüm. Bu bir farkındalık. İns forumda bu konu hakkinda bilgi paylasiminda bulunan ve dogusun kapisini zorlayan herkes bu opsiyonu satin alip, kullanir.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi