Değerli Hocam;Yani yarin servise gidip ben 1050 odemeye raziyim desem bu ozelligi acarlar mi? Yaptiran var midir?
carplay onemli bir ozellik aslinda ama fayda/maliyet orani dusundurucu
Ozaman sipariş veren arkadaşı bekleyecez ama neyi sipariş ettiki cihaz değişimi olacak ozaman.Değerli Hocam;
Eğer menü varsa hemen yükletebilirsiniz. Bu kesin
Araçta menü gözükmeyen bir forumdaşımız siparişini verdi.
Geldiğinde paylaşacaktır kendisi.
Burada bir yanlis anlama olmus galiba. Hemen müdahale edelim.@Burak_Senbas torpidodaki DVD kutusu değişecek gibi görünüyor. Bir önceki sayfada paylaşmış arkadaş.Bugün montaj için randevusu varmış. İyi haberlerini bekliyoruz.
Hocam merhaba,Parca geldi 1 dvd kutusu, Salı gunu ne de randevu verdiler. Sistemi almanya ile baglayip kurulumu yapacaklar.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam yoğunluktan dolayi sabahki randevuma yetisemedim. Ertesi gune alabileceklermi diye rica ettim. Saolsunlar pazartesi gune verdiler. Bende ustelemedim baya yogunum bu aralar gunduzleri.Hocam merhaba,
Bir gelişme var mı App Connect konusunda. Merakla haberlerinizi bekliyoruz.
Hocam hafataya pazartesi mi?Hocam yoğunluktan dolayi sabahki randevuma yetisemedim. Ertesi gune alabileceklermi diye rica ettim. Saolsunlar pazartesi gune verdiler. Bende ustelemedim baya yogunum bu aralar gunduzleri.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dokuman yazıyor.
O arkadasta var hocam appconnect menude 520 degil 620 donanimkodlu araclardan.Dokuman yazıyor.anlaşılan yazılım gğncellemesi olacak.
bu arkadaşta app connect yada mırrorlınk yoktu dımı.Hiç o menusu olmayanlara yol gosterecek
Değerli Hocam,@silvershadow
@Orhan Hoca
@maniax
@magic
@fcsrn
HOCAM VERMİŞ OLDUGUNUZ BILGI ICIN TESEKKUR EDERIM dediginiz gibi altur la gorustum yavuz ısımlı kardesım sagolsun benı dınledıkten sonra arac plakamı sordu ve ben sıze donus yapacagım dıye kapattık telefonu ve bekledıgım telefon geldı 1150 tl karsılıgında aktıflestırebıldıklerını soyledı ısrarla baska bayılerın olmıyacagını soylememe ragmen hıc bır problem yok kesın aktıflestırılebılyor dedi ve bende gaza gelıp onay verdım ve odeme ıslemını yaptım oda sıparıs gecıp getıtıreceklerını soyledı en erken 15 gun en gec 30 gun ıcınde elımızde olur bızde sızı arar cagırırız dedı bır parca degısecekmı dıye sordugumda ben degısecek parcanın sıparısını urun gelmeden once sıparıs verıcem sızıde bılgılendırıcem dedi
valla arkadasa cok soru sordugum ıcın hangı parcanın degısecegını sormaya yuzum tutmadı acıkcası ama sanırım medıa ın soketı degıcektır dıye dusunuyorum
şimdilik bu kadar bakalım bekleyıp gorecegız hep beraber :000074-medium: