6,5" Composition Media APP Connect

Tekrar paylasiyorum. Videoyu sonuna kadar izleyiniz lutfen. Tum telefonları bağlıyor ve ekranda ne cikiyor hepsini gosteriyor. Bu videonun guzelligi hem apple hem android kısmını hatta mirrorlink kısmını da gösteriyor. Iyi seyirler.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@ansolak  hocam bu adam Almanya'da acaba Apple Türkiye de  aynı uygulamaları destekliyor mu  bunu merak etmiştim  ama  problem değil yaşayarak öğreniriz

@ansolak  hocam bu adam Almanya'da acaba Apple Türkiye de  aynı uygulamaları destekliyor mu  bunu merak etmiştim  ama  problem değil yaşayarak öğreniriz
Apple Türkiye sitesinde yazdigi gibi haritalar haric herseyi destekliyor.

Haritalari da jailbreak vb. Lokasyon degisimleri ile açtiklarini biliyorum.

Lakin sizin appconnect menusu eger gelirse yapacağınız extra olay usb soketini degistirtmek olacaktir. Suanki usb soketleri apple urunleri ile uyumlu degil golflerimizde. Ankara dan siparis edilen 2 appconnect de 14 gunde geldi. Sizinki de gelince olup olmadigini bir denermisiniz menu geliyormu diye.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu konuda vw nin geliştirmesi gereken bir 5 sene daha var bakalım hayırlısı. BMW yi örnek alabilirler belki. 

@ansolak eyvallah hocam açıklayıcı ve bilgilendirici bilgileriniz için çok teşekkür ederizeyvallah hocam açıklayıcı ve bilgilendirici bilgileriniz için çok teşekkür ederiz

arkadaslar bizim 5,8 lere mirror link yada app istesekde kodu alamayacakmıyız..benım küllükte usb girişi var ekstra donanıma ihtiyaç varmı..

Merhabalar;

İzmit Ark oto dan fiyat bilgisi bekliyorum, farklı noktalardan fiyat alanlar var ise paylaşabilir misiniz?

Bu hafta ben de sipariş vermeyi düşünüyorum.

Selamlar saygılar forum üyeleri. Sd kart ya da usb üzerinden video oynatabilen var mı? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

iki resmi birleştirip ekledim, belki karşılaştırma için gerekebilir.Bende şuan araştırma faslındayım. :)

Screenshot_1.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
valla hocam googledan buldum, bilmiyorum. üzgünüm

bu app conncet olayı yılan hikayesine döndü..

ekranı 6.5 " olupta ekran sol altta mut tusu olan sistemler app connect göremeyecekmi yani şimdi ?

ekranımızda Tel'den bi navi göremeyecekmiyiz ? :)

bu arada bende de ekran bi sefer gitti.. bakalım sık sık  yaparsa servis yolu gözüktü bize de..

Sayın @yusuf teşekkür ederim. Anlaşılan bize de app-con cd'sini yükletme gözüküyor. Hayırlısı olsun. Özelliği açtıranla da hayırlı olsun.

Arkadaslar,

2013 basindan beri daha ilk golf 7 imi almazdan evvel malum forum sitesinde iki farkli baslikta fikir ve goruslerine deger verdigim ustadlari dagilmadan burda bulmaktan ziyadesi ile memnun oldum.

Forumu hatim ettikten sonra artik ortaya cikma zamani geldi diye dusundum.

6.5 ' car app ve mirror link ile ilgili kıymetli yorumlarinizin tamamini okudum ve yanlis anlamadiysam nato dogus nato almanya nedeni ile basladigimiz noktadayiz gibi.

Aracim 1.4 125 bg highline dsg ve haziran sonunda aldim.satis temsilcisi  de ben de 6.5' multimedyadan bihaberdik.Supriz oldu.6.5' in ilk gelenlerinden(19A voice butonu yok mute var.menude ne mirrorlink ne de car app hakgetire)

Hadi ortalik toz duman car app icin carsi karisik hala orasini anladik en azindan yazilim guncellemesi veya baska sekilde mirrorlink icin de mi su an bi ışık yok?

Hayirli aksamlar,

Geri
Üst Alt