6,5" Composition Media APP Connect

@ismail hakkı 

Ne yazık ki öyle değil hocam.Geri görüş kamerası yoksa eski? modül takıyorlar ve bu da Appconnect uyumsuz olabilir (daha net değil). 

Moderatör tarafında düzenlendi:

yani hocam benim app conncet olursa geri görüş kamerası taktırabilirmiyim demek oluyor bu  :000274-medium:
geri görüş kameranız olmadığı icin appconnect sizde çalışmayacak anlamına da gelme ihtimali de var tabi hocam 

Tesadüf de olabilir ama eşimin aracında da geri görüş kamerası var ve 24A serisi.
Bu arada bugün fiyat verdi Ark oto.  1050TL + işçilik. İşçilik 250 TL civarında olabilirmiş, 1050 tamam ama kimseye havadan 250TL veremem.

Teklif alan diğer arkadaşlar da bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim.

Teşekkürler.
Fiyatlar ayni 1040 tl + iscilik idi ben sorduğumda.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eywah eywah  :000049-medium:  buyuk hayal kırıklıgı olur benım ıcın......
hocam zaten siz şu anda bu konuyu nihayete erdirecek olan yegane kişisiniz. 

İhtimaller sizinle son bulacak. Aslında geri görüş kamerasıyla olan ilişki sonrası orta açılmış oldu. 

Size de boş kaleye dokunmak ya da auta atmak kaldı :)

@maniax hocam inşallah boş kale ye atalım şu golü artık da tribünleri coşturalım :000043-medium:

Değerli @silvershadow Hocam, bende de geri görüş kamerası opsiyonu yok. 

Ürün kataloğunda Highline donanımlı araçta Voice butonlu cihaz olacağı görünüyor. "Eğer geri görüş kamerası opsiyonu seçilirse" diye bir uyarı notu yok. Sıkıntı değil mi bu müşteri için?

Saygılar...

@magic Ankara Eskihisar vw

Bendeki 19A mute tuşlu. Aracı alırken durumu bildirmiştim. Gerekli yerlere mail attıklarını söylemişlerdi. Cevap geldikçe arayıp paylaşıyorlar. (Tabi ben bu arada Almanya vw ye de mail atmıştım, onlarda doğuşa iletmis mailimi.)

Yarın birgün de uygundur haberi gelsede netleşse şu konu. 

Birde Skoda hali hazırda açık gönderirken vw neden aktivasyon yaptırıyor onu çözemedim. 
Degerli Hocam;

Çok ama çok teşekkür ederim. 

Böylece sizin verdiğiniz bilgi ışığında ilerleyerek bulduk sonucu...

Ne yazık ki İsmail Hocam için kötü haber bu. @ismail hakkı

Konunun sadece yazılımla ilgili olma olasılığı böylece ortadan kalktı. Yine de kesin menfi  sonuç alınmalıdır servisten ki netleşsin.

Ben bu arada sözümü de tutayım haber verecektin konu netleşince bir Hocamıza...

@OSCAR WILD

Moderatör tarafında düzenlendi:
Mute tuşlu olanların Mib1 olması ihtimali var mıdır?
Mib1 ile mib2 yi kıyaslayabileceğim birşey bulamadım.

Konu ile ilgili son yorumlarin kendi icinde bir mantigi var ama ama dogus un israrla bilmem kacinci hafta sonrasi hepsi destekliyor demesine ne diyecegiz.

@enpisagor Can İncirlik Aykan'da senin bir ST vardı yeni jetta almıştı hani, onun media ekranında da app connect var demiştin. Onun geri görüş kamerası var mıydı ?

eywah eywah  :000049-medium:  buyuk hayal kırıklıgı olur benım ıcın......
Şöyle bir ürün buldum hocam, ancak 5.8" için uygundur demişler. Mediaplayer değiştirmeden montajı yapılıyor anladığım kadarıyla.

Adaptiv MIB VW

Adaptiv MIB VW 2

Tabi bu tür uygulamalara gitmek son çare.

19A-mib 2 ise 24A'ya yüklenebildiği gibi 19A'ya da appconnect yüklenebilmeli. (24A ya göre eksik parça varsa, ücreti satıcı tarafından karşılanarak) 

Geri
Üst Alt