6,5" Composition Media APP Connect

En altta minik harflerle şöyle yazabiliyor. 

"Bu donanımdaki tüm özellikler her ülkede bire bir örtüşmeyebilir.. ülkeden ülkeye fark edebilir.."

Bir de...

"Doğuş araca ait donanım özelliklerini kimseye haber vermeden değiştirebilir "

Doğuş 6.5 inch ekranlı composition media nın üretim tarihini esas alıyor. Bu tarih bu yüzden.

Tavandaki antene yanıt verdiler mi ki? Buna verebilsinler? (Umut Hocamız müstesna)
@silvershadow O da dogru.Google a klima yazdiginizda klimasiz golf cikiyor karsiniza ?.onlari gordukten sonra bu mevzular Dogus a hicbirsey

@magic Emre Kardeşim, Senin için çok sevindim, medya cihazı konusundaki kaygın Beni de üzüyordu. Bu bilgiler ışığında Size güncel cihazın gelmesi kesin gibi, hayırlısı olsun, güle güle kullanın.

.  :masallah:   :000042-medium:
Sağolasın Hasan kardeşim, öyle gözüküyor ama belli olmaz bu işler, senin de içine sinen bir araç almanı dilerim, stokları kontrol ettir geri görüş kamerası populer bir opsiyon mutlaka bulursun...

@ansolakhocam Appconnect deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

Memnun musunuz?

Bir mail daha aldım bugün,  

"Araç yürüdüğünde Appconnect bağlantısı kopacak ve normal r/t ekranına dönecektir."

Ne anlamı kaldı ki o zaman? 

--------------

St bugün dönüş yaptı.

19A lı cihazlarda appconnect için uyumluymuş. 

Voice tuşunun olup olmaması farketmez denildi. 

Moderatör tarafında düzenlendi:

Memnun musunuz?

"Araç yürüdüğünde Appconnect bağlantısı kopacak ve normal r/t ekranına dönecektir."

--------------

St bugün dönüş yaptı.

Hocam hangi st söyledi bu bilgiyi. Paylaşır mısınız?

Memnun musunuz?

--------------

St bugün dönüş yaptı.

@ansolak 

@ansolakhocam Appconnect deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?Memnun musunuz?

--------------

St bugün dönüş yaptı.

Mirror linkte hareket edince uyarı çıkıyor ama android Auto veya car Play'de böyle bişey söz konusu değil çalısmaya devam ediyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mirror linkte hareket edince uyarı çıkıyor ama android Auto veya car Play'de böyle bişey söz konusu değil çalısmaya devam ediyor.

Eger kacirmadi isem henuz 19A li cihazina bu ozelligi actirip hangi ozelliklerin ne kadarinin acik oldugunu teyid edebilecek bir arkadas olmadi.

Peki mirrorlink icin de bir ucretli lisans almak gerekiyor mu? Yoksa sadece yazilim guncellemesi yeterli mi?

@MNZR Ankara - Eskihisar verdi bu bilgiyi. Onlarda Doğuş merkez ile iletişime geçmişti. Başka bir servise daha sordum. Onlardan da cevap bekliyorum.

Türkiye de henüz bu uygulamayı yapmadılar galiba, 19A da deneyip görmek konuyu nihai sona ulaştıracak.

@OSCAR WILD 19A için sipariş verildi. Ben uygulama olmadan netleştirmek istemiştim. En iyi sonucu uygulama sonrası göreceğiz.

@ansolakhocam Appconnect deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?Memnun musunuz?

--------------

St bugün dönüş yaptı.

Hocam gayet memnunum. Ben android note 4 kullanicisiyim. Arabama extra bir kablo aldim sok tak olmasin diye.arabaya binince bağlıyorum google navigasyon calisiyor spotify. Stitcher da kullaniyorum podcast dinlemek icin. Arayuzu guzel arac kullanirken whatsapp viber vb. Mesajlar geldiginde bakip dinleyebiliyorsunuz sesli. Cevap yazmaniza izin vermiyor. Kisa cevap olarak "I am driving right now" gondermeniz icin bir opsiyon oluşturmuş. Ben cok memnunum.

Video cekemedim yada fotograf. Arabaya baglaninca telefon ekrani kapatip android auto yazisi geliyor. Batarya harcamasını engellemek icin.

Daha ayrintili videolu.tanitim da yaparim yakin zamanda.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba arkadaşlar,

Üzücü bir haber vereyim.

Mute tuşlu Mediaplayerda Appconnect uygulaması mümkün görünmüyor.

Benzer sıkıntı yurtdışında da yaşanmış.

Mute tuşlu olan cihaza yükleyememişler.

http://www.vwroc.com/forums/topic/11933-app-connect-can-now-be-retrofitted-by-vw-on-2016my-golfs/page-20#entry212780
Şamil hocam olacak bence, orda olmamış bizde olacak, hangi arkadaştı siparişi veren adını unuttum, onu bekliyoruz biliyorsunuz, servis olacağını söylemişti...

Şamil hocam olacak bence, orda olmamış bizde olacak, hangi arkadaştı siparişi veren adını unuttum, onu bekliyoruz biliyorsunuz, servis olacağını söylemişti...
Ne olur olsun  :000061-medium:

Moderatör tarafında düzenlendi:
@ansolak Ahmet Hocam konu içerisinde android mi yoksa iOS mu kullandığınızı kontrol etmedim, yazdıysanız mazur görün. Eğer iPhone kullanıyorsanız bu geceden itibaren yüklemeye açılacak iOS 9.3 güncellemesi sonrası CarPlay arayüzünde herhangi bir gelişme ve/veya ekten imkanlar olacak mı kontrol edebilir misiniz? 

Neden derseniz şu anda yapılan Apple lansmanında carplay de daha fazla imkan ve daha iyi imkanlar olan bir güncelleme olacağı belirtiliyor.

https://www.apple.com/tr/ios/carplay/

Ahmet hocam android kullanıyor@erkanz hocam

Geri
Üst Alt