Satici eger geri gorus kamerasi opsiyonu ile oyle geliyor diye bir bulten cikartirsa dogus hicbirsey karsilamaz. Cunki dogusun bildirgesi belli "haber vermeksizin donanim degisikligi hakkini sakli tutar". Bu bilgiyi ben olsam dogus ile paylasmazdim. Bu ayni arka led stop opsiyonu aldiginizda gelen led plaka aydinlatmalari gibi bir olay oluyor.Şöyle bir ürün buldum hocam, ancak 5.8" için uygundur demişler. Mediaplayer değiştirmeden montajı yapılıyor anladığım kadarıyla.
Hocam 5.8 için uygun olan bu ürününün linki varsa paylasirmisin sanki bir ara bende buna bakmıştım gibime geliyor [emoji1]Şöyle bir ürün buldum hocam, ancak 5.8" için uygundur demişler. Mediaplayer değiştirmeden montajı yapılıyor anladığım kadarıyla.
En altta minik harflerle şöyle yazabiliyor.Konu ile ilgili son yorumlarin kendi icinde bir mantigi var ama ama dogus un israrla bilmem kacinci hafta sonrasi hepsi destekliyor demesine ne diyecegiz.
Değerli @Orhan Hocam, son durum biraz farklılaşsa da neredeyse doğru çıkacakmış bu tahmin.Orhan Hoca dedi:güzel yorum olmuş. s=kop
Aynen katılıyorum hocam hala ses seda yok19A olanlara da app connect yüklenecek diye düşünüyorum, umuyorum.
Yurt dışında donanım H24, yazılım 0240 olanlarda (voice tuşlu) app connect bulunmakta.
@ismail hakkı hocam sizin kargo da çok yavaş geliyor
Böyle bişi buldum araştırmam sonucunda. Türkçe Dil seçeneği yok ama. sanki bunu çin çan çun amcalarda yapmıştı... kalitesi nedir bilemem ama görmüş gibiyim@Enderhocam ismi adaptiv olarak geçiyor. Fiyatına ulaşamadım.