6,5" Composition Media APP Connect

@magic Emre Kardeşim, Senin için çok sevindim, medya cihazı konusundaki kaygın Beni de üzüyordu. Bu bilgiler ışığında Size güncel cihazın gelmesi kesin gibi, hayırlısı olsun, güle güle kullanın.

.  :masallah:   :000042-medium:

Şöyle bir ürün buldum hocam, ancak 5.8" için uygundur demişler. Mediaplayer değiştirmeden montajı yapılıyor anladığım kadarıyla.
Satici eger geri gorus kamerasi opsiyonu ile oyle geliyor diye bir bulten cikartirsa dogus hicbirsey karsilamaz. Cunki dogusun bildirgesi belli "haber vermeksizin donanim degisikligi hakkini sakli tutar". Bu bilgiyi ben olsam dogus ile paylasmazdim. Bu ayni arka led stop opsiyonu aldiginizda gelen led plaka aydinlatmalari gibi bir olay oluyor.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şöyle bir ürün buldum hocam, ancak 5.8" için uygundur demişler. Mediaplayer değiştirmeden montajı yapılıyor anladığım kadarıyla.
Hocam 5.8 için uygun olan bu ürününün linki varsa paylasirmisin sanki bir ara bende buna bakmıştım gibime geliyor [emoji1]

One Life Live it.!!!

konuyu tam anlamak için soruyorum benim araç 2015 temmuz çıkışlı ve 6.5 ekran + geri park kamerası var. 24A yazıyor parça numarasında yani bendeki cihazda açılıyor mu bu özellik? cihazın resmide şu.

Fotoğraf-0008.jpg

@Enderhocam ismi adaptiv olarak geçiyor. Fiyatına ulaşamadım. 

@blackfear13ana menüde Appconnect uygulaması dikkatinizi çekmiş miydi?

Eğer varsa 1050tl+iscilik karşılığında açtırabiliyorsunuz. 

@Samil evet ana menüde Appconnect uygulamasının yazısı çıkıyor. peki bu ücretin düşme ihtimali yok mu yada daha uygun başka bir yerde açamaz mıyız?

Benim araçta geri görüş kamera mevcut ve appconnect mevcut

Konu ile ilgili son yorumlarin kendi icinde bir mantigi var ama ama dogus un israrla bilmem kacinci hafta sonrasi hepsi destekliyor demesine ne diyecegiz.
En altta minik harflerle şöyle yazabiliyor. 

"Bu donanımdaki tüm özellikler her ülkede bire bir örtüşmeyebilir.. ülkeden ülkeye fark edebilir.."

Bir de...

"Doğuş araca ait donanım özelliklerini kimseye haber vermeden değiştirebilir "

Doğuş 6.5 inch ekranlı composition media nın üretim tarihini esas alıyor. Bu tarih bu yüzden.

Tavandaki antene yanıt verdiler mi ki? Buna verebilsinler? (Umut Hocamız müstesna)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Orhan Hoca dedi:
güzel yorum olmuş. s=kop
Değerli @Orhan Hocam, son durum biraz farklılaşsa da neredeyse doğru çıkacakmış bu tahmin.

Gırtlağına kadar doldursa da aracını, Gerisini görmek istemiyorsa sürücü, Appconnect'e de ihtiyaç duymaz, diye düşünmüş VW. İlginç bi mantık ama değil mi?  s=alsaa

Saygılar

19A olanlara da app connect yüklenecek diye düşünüyorum, umuyorum. :)

Yurt dışında donanım H24, yazılım 0240 olanlarda (voice tuşlu) app connect bulunmakta.

@ismail hakkı hocam sizin kargo da çok yavaş geliyor :)

Değerli @Orhan Hocam, Belki bilirsiniz, Bizim zamanımızda tüplü TV'ler vardı. En sık arızası görüntüyü sağlayan tüp gazının bitmesiydi. Tamirci gelir sorardı, neyi var. Babamın yanıtı net ve kısa olurdu: "ses var, görüntü yok"

Bizler o zamandan alışmışız, gördüğümüze değil, duyduğumuza tepki vermeye... Bu yüzden tercihimizi böyle yaptık, suç Sizde değil, tamamen geçmişimizle ilgili...  s=s16

Saygılar Hocam...

Yakındır tüm bu sıkıntıların çözümü, elbet olacaktır birgün bir ara mödül cihaz vs ile mümkün görünüyor bence... amaç pazarlama stratejisi. Millet marsta su buluyor da Golflerimizin media ekranlarına mı çözüm bulunmayacak  8D :'( Bence biraz sabredersek inaniyorum ki makul bir çözüm bulunacak :)  

@Enderhocam ismi adaptiv olarak geçiyor. Fiyatına ulaşamadım. 
Böyle bişi buldum araştırmam sonucunda. Türkçe Dil seçeneği yok ama. sanki bunu çin çan çun amcalarda yapmıştı... kalitesi nedir bilemem ama görmüş gibiyim :)  

Bir ara yine bu konuya yoğunlaşırsam paylaşırım gelişmeleri.

5.8 media yükseltici vw golf 7.png

Geri
Üst Alt