6,5" Composition Media APP Connect

@OSCAR WILD Hocam ışık var gibi ama kesin bilgi ne yazık ki yok. Olduğu an ana sayfada dahi duyuru geçilecek ;)

Aramıza hoş geldiniz...

@OSCAR WILD

Değerli Hocam, 

Golf tutkunu Dostlar arasına hoş geldiniz. 

Biz de sizin gibi haber bekliyoruz Hocam.

Dün Skoda SuperB'de kurcaladım Android Auto'yu. Aracın paketini bilmiyorum ama en dolusu değildi farlar halojendi ve standart açık halde gelmiş. Arkadaşla tekrar görüşeceğim Car Play'i deneyeceğiz. Çok istediğim bir özellik ama hayaller Golf 8'e kaldı artık :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

@ansolak , @ByTKNhocam sizin araclarda geri görüş kamerası mevcut mudur?

Geri görüş kamerasına sahip olup, mute tuşlu cihazı olan var mı? 

Bugün, voice tuşunun geri görüş kamerası bulunan araçlarda olduğunu söylediler. Şase numarasından app connect uyumluluğunu sorgulayıp dönecekler. 

Moderatör tarafında düzenlendi:
@ansolak , @ByTKNhocam sizin araclarda geri görüş kamerası mevcut mudur?Geri görüş kamerasına sahip olup, mute tuşlu cihazı olan var mı? 

Bugün, voice tuşunun geri görüş kamerası bulunan araçlarda olduğunu söylediler. Şase numarasından app connect uyumluluğunu sorgulayıp dönecekler. 
Geri gorus kamerası mevcut. Sefik hocaminda 24A ve onda da mevcut.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Degerli Hasan Hocam

sizde var mıydı geri görüş kamerası.?

@HaK

@ansolak , @ByTKNhocam sizin araclarda geri görüş kamerası mevcut mudur?Geri görüş kamerasına sahip olup, mute tuşlu cihazı olan var mı? 

Hocam kim söyledi bunu, enteresan ve önemli bir bilgi, sağolun aktardığınız için

Tesadüf de olabilir ama eşimin aracında da geri görüş kamerası var ve 24A serisi.

Bu arada bugün fiyat verdi Ark oto.  1050TL + işçilik. İşçilik 250 TL civarında olabilirmiş, 1050 tamam ama kimseye havadan 250TL veremem.

Teklif alan diğer arkadaşlar da bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim.

Teşekkürler.

Bana kalırsa bu konunun çözümlenmesi tamamlandı.

Avrupa versiyonlarda  6.5 inch ekranlı composition media ile birlikte geri görüş kamerası da paket olarak standart sunuluyor. 

Bana kalırsa geri görüş için gereken bağlantı modülü aynı zamanda App connect hazırlığı idare içeriyor.  Çünkü onlarda App connect ve MirrorLink bağlantı hazırlığı standart.

Bana kalırsa  geri görüş kamerası ile sipariş edilince bu modülle gelmesi de kaçınılmaz. ..

Böylece Stoktaki eski medya cihazlarının kullanıldığını söyleyen Hasan Hocam da haklı.. @HaK

@magic Ankara Eskihisar vw

Bendeki 19A mute tuşlu. Aracı alırken durumu bildirmiştim. Gerekli yerlere mail attıklarını söylemişlerdi. Cevap geldikçe arayıp paylaşıyorlar. (Tabi ben bu arada Almanya vw ye de mail atmıştım, onlarda doğuşa iletmis mailimi.)

Yarın birgün de uygundur haberi gelsede netleşse şu konu. 

Birde Skoda hali hazırda açık gönderirken vw neden aktivasyon yaptırıyor onu çözemedim. 

Bana kalırsa bu konunun çözümlenmesi tamamlandı.

Avrupa versiyonlarda  6.5 inch ekranlı composition media ile birlikte geri görüş kamerası da paket olarak standart sunuluyor. 

Bana kalırsa geri görüş için gereken bağlantı modülü aynı zamanda App connect hazırlığı idare içeriyor.  Çünkü onlarda App connect ve MirrorLink bağlantı hazırlığı standart.

Bana kalırsa  geri görüş kamerası ile sipariş edilince bu modülle gelmesi de kaçınılmaz. ..

Böylece Stoktaki eski medya cihazlarının kullanıldığını söyleyen Hasan Hocam da haklı.. @HaK
yani hocam benim app conncet olursa geri görüş kamerası taktırabilirmiyim demek oluyor bu  :000274-medium:

Geri
Üst Alt