6,5" Composition Media APP Connect

Arkadaslar

Dun itibari ile appconnect kurulumu yapıldı. 3 saat civari surdu.

Once araba elektrik atölyesine cekildi. ServisinTablet tarzı cihazi araca baglandi. Appconnect icin Almanya ile uzaktan baglanti kuruldu. Kutudan cikan sifreler sasi kodu ile eslestirilip Almanya ya gönderildi. Onay alininca Almanya dan uzaktan baglanti ile onlar yukledi. Yuklemesi uzun sürüyor. Galaxy note 4 cihazim ile eslestirildi. Navigasyon google maps. Cok guzel calisiyor. Muzik uygulamalari tune in radio spotify daha cok kullaniyorum. Telefonun bluetooth baglantisi kesiliyor boyle baglayinca fakat kablo ile telefon hizmeti vermeye devam ediyor android auto da. Whatsapp skype vs gibi mesajlarsa ekrana geliyor ordan kendiniz okuyabilirsiniz yada google da sesli okuyabiliyor.

Navigasyona sesli komut verebilirsiniz yada google music icin istediginiz sarki adini soyleyebilirsiniz. Bulup götürüyor yada o sarkiyi bulup caliyor. Fotograf cekemedim en yakin zamanda çekeceğim.

Bu arada aracim 620 donanim kodlu 24A ile biten medya ünitesine sahip.

Menusunde fabrika cikisi vardi.

Usta ile uzun uzun konustum bilgili birisine benziyordu. Fabrika cikisi menusunde yoksa yuklenemeyebilir %90 dedi. Ama 2 unite de 6.5 inch dedim. Cevabı ise soyle oldu.

Gecen hafta yine 6.5 inch bir arkadas geldi fiziksel tusu yok navigasyon altyapisi var composition medialarda parasi neyse verecegim yükleyin dedi. Baya arastirdik konustuk fabrika cikisi bir yukleme yapilmissa onu bastan silip yukleme diye birsey yok ekleme de yok. Ve neticede yukleyemedik dedi. Hepsi 6.5 inch ama farkliliklar var. Sizde menude olmasa yukleyemezdik dedi.

Simdi bu konuda 19A lar icin@ismail hakkı dan cevap bekliyoruz.

Onun yaptirdigi uygulama baglayici olacak.

Bu arada appconnect kullanimi ile ilgili sorunuz olursa sorabilirsiniz.

Vesselam...

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beklemedeyiz  hocam 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Iyi haber bunlar emeğinize sağlık

@ansolak Ahmet hocam buluşmada App Connect'i kurcalamak serbest olacak mı ? :D  

@silvershadow

@ansolak

hocalarım öncelikle göstermiş olduğunuz ilgiye

teşekkür ederim bende bu konunun çok sıkı

takipçisiyim ve Altur Yavuz kardeşimden cevap

bekliyorum dünkü görüşmemizde Almanya 

dan henüz siparişimin gelmediğini söyledi 

biraz daha sabır ve tutkuyla beklemeye devam :000074-medium:

Bende az önce Volkswagen Gümüş İskenderun yetkili servisi ile görüştüm, legal yoldan destekleyen hizmetler ve Doğuş Otonun konuya ilişkin mail attığı bilgileri bana da gönderdi, siz de inceleyebilesiniz diye paylaşıyorum.

@ansolak hocam, siz android auto uygulamasını .apk uzantılı kurulum dosyasını kullanarak telefonunuza kurdunuz değil mi? Bu şekilde kurulum yaptığımızda bahsettiğiniz özellikler kullanılabiliyor diye yorumladım ben. Bende note 4 kullanıyorum, şayet bu şekilde problem yoksa siparişi geçerim fazla beklemeden. Aydınlatırsanız çok memnun olurum.

Ekli dosyayı görüntüle AppConnect ve MirrorLink Ek.pdf

Ekli dosyayı görüntüle AppConnect ve MirrorLink Hakkında.pdf

@frhtmst hocam. Google a yazdiginiz zaman apkmirror adli siteden en guncel versiyonunu apk olarak indirip telefonunuza kuruyorsunuz. Boylece android auto aktif oluyor. Telefonunuzu taniyinca artik bagladiginiz gibi aciyor. Fakat ekstra bir kablo almaniz gerekecek orjinal kablo olmaz ise calismiyor bilginize. Telefonun kutusundan cikan kablo ile deneyin.

@MSE Muhammed hocam tabiki kurcalariz.

@ansolak hocam teşekkür ederim hızın ve ilgin için. Anlaşılan odur ki bugün yarın sipariş geçiyoruz.

Peki Ender Elektronik ile görüşen oldu mu acaba bu konu ile ilgili? Ucuz yollu halletmenin imkanı vardır belki. Bir arayayım olmazsa.

@ansolak hocam öncelikle hayırlı olsun sonunda app connecth inize  kavuştunuz  sizden bir şey rica etsem acaba iPhone olan bir arkadaşınız varsa telefonu  araca bağlayıp ekrana  hangi menülerin geldiğini kontrol edip bizimle paylaşır mısınız çok teşekkürler 

App connecti benim gibi bilmeyenlere bi anlatsanız detaylı hocalarım ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

App connecti benim gibi bilmeyenlere bi anlatsanız detaylı hocalarım ?Sent from my iPhone using Tapatalk
Hocam başlığı basindan beri okursaniz bilgi alirsiniz. Kisaca Composition media da uyumlu olanlarda diyelim google navigasyon ve birsuru ozellik uygulama.

Hocam okudum işin icinden kimse cıkamamış ? Benim anladıgım şu bu app connect olsa idi ben iphone cihazımdan herseyi oraya aktarabilir ve en önemlisi navigasyon olayını kullanabilecektim ? Dogrumudur?

app connect açınca video oynatma imkanı var mı?

Son edindiğimiz bilgi app connect i serviste yükletenlerde apple telefonlar çalışmıyor, daha doğrusu apple telefonları tanımıyor sistem. Bunun nedeni usb portun tam olarak desteklememesi. Bunun için de usb girişinin değişmesi lazım. Ben yaklaşık 1 ay sonra bu işe girişmeyi planlıyorum, hem usb nin değişmesi hem de appconnect alımı, apple kullanan olarak fanatiği olmasam da androide geri dönmek istemiyorum artık bir de ona masraf yapmayalım [emoji4]

Geri
Üst Alt