6,5" Composition Media APP Connect

@muratoz

o zaman ben başlayayım, gerekirse excel tablosu yapıp önlerine koyarız

üretim: haziran 2015

cihaz parça no: 3Q0035819A

donanım: 523

yazılım: 0608

medya codec: 1.2.0

mirrorlink: yok

appconnect: yok
merhaba üretim yılı ve diğer bilgilere nereden ulaşıyorsunuz acaba. 

Evet bu akşam ki güncelleme ile Türkiyeye carplay desteği geldiğini düşünüyorum zira web sayfasında geçen sefer Türkiyede olmayan carplay şimdi gelmiş

a2872f3f64b801f0df8b5339b36a9852.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

[emoji847][emoji847][emoji847]

Teşekkürler@erkanz hocam ön bilgilendirme için

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bunu da gördüm ya [emoji4][emoji4]

f7097c0a439cfbc34b766a33edce6e74.jpg

Sent from my iPad using Tapatalk

Eğer kaçırmadıysam@ismail hakkı hocam o konuda forumu aydınlatacaktı, kendisi sipariş vermişti diye hatırlıyorum

Sent from my iPad using Tapatalk

@ansolak Ahmet Hocam konu içerisinde android mi yoksa iOS mu kullandığınızı kontrol etmedim, yazdıysanız mazur görün. Eğer iPhone kullanıyorsanız bu geceden itibaren yüklemeye açılacak iOS 9.3 güncellemesi sonrası CarPlay arayüzünde herhangi bir gelişme ve/veya ekten imkanlar olacak mı kontrol edebilir misiniz? Neden derseniz şu anda yapılan Apple lansmanında carplay de daha fazla imkan ve daha iyi imkanlar olan bir güncelleme olacağı belirtiliyor.

https://www.apple.com/tr/ios/carplay/
Android kullaniyorum hocam. Ama apple tekrar denerim guncellemeden sonra.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bölüm bölüm okudum kaçırmış olabilirim. Bu appcarplay ve android mirrorlink için servislere herhangi bir ücret ödüyor muyuz? fiyat hakkında bilgisi olan var mı?

Arkadaslar merhaba, bugun Dogus Oto ile gorustum, kendilerine Golf almayi planladigimi, aracimda apple car play ozelliginin olmasini istedigimi belirttim. Highline daki Composition Media da bunun standart olarak geldigini belirttiler. 19A 24A muhabbetini actim, bana 2015 21. hafta oncesi uretim araclarin mirrorlink ile, sonrasinin ise apple car play ile geldigini belirttiler. Bilmiyorum onceki tartismalarda kacirmis olabilirim fakat Dogus un bilgilendirmesi ne kadar dogru? Tecrubeleyen olarak en iyi sizler biliyorsunuz.

@ByTKN

hocam 1060 TL + işçilik gibi bir ücreti var

Arkadaslar merhaba, bugun Dogus Oto ile gorustum, kendilerine Golf almayi planladigimi, aracimda apple car play ozelliginin olmasini istedigimi belirttim. Highline daki Composition Media da bunun standart olarak geldigini belirttiler. 19A 24A muhabbetini actim, bana 2015 21. hafta oncesi uretim araclarin mirrorlink ile, sonrasinin ise apple car play ile geldigini belirttiler. Bilmiyorum onceki tartismalarda kacirmis olabilirim fakat Dogus un bilgilendirmesi ne kadar dogru? Tecrubeleyen olarak en iyi sizler biliyorsunuz.
hocam ilk etapta doğuş oto merkezden arandığımda bana aynı şeyi söylemişlerdi. 21.hafta muhabbetini. fakat sonra anladık ki şu ana kadar gelen sadece 24A'lı cihazlar applecarplay ve androidauto uyumlu, ve bunun şartı araçta geri görüş kamerası olması. tabi ellerindeki 19A stokları tükenene kadar sanırım

bu olayın takipçisi olarak forumca hep beraber aydınlığa çıkardık konuyu. doğuş şu an halen 21. hafta sonrası araçlara appconnect yüklenebildiğini düşünüyor

bugün bu olay kesinleşecek. bir haber bekliyoruz. ya murat hocam ya bizler net haberi vereceğiz inşallah

dünyada ilk defa bu konunun sayfalarında hem geri görüş kamerası bağlantısı keşfedildi, hem başta @ansolak hocamızın yardımıyla uygulamalar anında test edildi, siparişler verildi, bağlantılar yapıldı, ve 19A'larla ilgili konu da @ismail hakkı hocamızın elini taşın altına koymasıyla açıklığa kavuşmak üzere... yani şu apple ilişkisini bile @erkanz kardeşim uyardı @Şefik hocam bilgileri buldu paylaştı ya ne diyeyim size, herkesin ellerine sağlık...

VAG ile bu iş çözülmez mi?

Geri
Üst Alt