6,5" Composition Media APP Connect

sonuçta şifre gircekler ve muhtemelen vag kablosu ile bağlancaklar. Vardır bi yöntemi :) ))
Hocam cok güzel istekler [emoji16]. Lakin yüklemeyi Almanya yapiyor ve vag kablosu ile baglanmiyorlar. Kablosuz bir modulle baglandilar. Direk Almanya da ki teknik ekip yuklemeyi yapiyor.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bir yöntemi olsa emin olun burda olurdu hocam, burda yazmıyorsa öyle bir şey yoktur...

@ansolak @magic hocalarım kullanmak istiyorsak servise ücreti ödeyeceğiz yani :)

Durum gösteriyorki opsiyonlarımın arasına + geri gönüş kamerası eklemem gerekecek masraf masraf X(

@ismail hakkı

Hocam ne durumda baya oldu siparis geceli 2 hafta içinde geliyordu en gec. Benim siparisim 14 günde arkadasimin ki 15 gunde gelmisti. Dogusu bir arayin isterseniz.

@ismail hakkı

Hocam ne durumda baya oldu siparis geceli 2 hafta içinde geliyordu en gec. Benim siparisim 14 günde arkadasimin ki 15 gunde gelmisti. Dogusu bir arayin isterseniz.

@ansolak hocam cuma gunu gorustugumde geldiğinde biz size ulaşacagız dediler ama hala bir çıt yok bende acba @silvershadow murat hocamı konuya davet edip de 

bir rica mı etsem acaba umut bey le bir görüşebilirmi  benim için ne oldu bu iş hala cevap yok kaç gün oldu????

@maniaxmerhaba ben aracı 5 gün önce teslim aldım cihaz 24A olan model. Ekranda ikon olarak appconnect var ama basınca yetkili servise başvurunuz uyarısı var. Bunu anladık peki bu mirrorlink özelliği appconnect ile çalışan bir özellik mi yoksa ayrı bir özellik mi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@maniaxmerhaba ben aracı 5 gün önce teslim aldım cihaz 24A olan model. Ekranda ikon olarak appconnect var ama basınca yetkili servise başvurunuz uyarısı var. Bunu anladık peki bu mirrorlink özelliği appconnect ile çalışan bir özellik mi yoksa ayrı bir özellik mi.
hocam mirrorlink ayrı bi özellik ama açtırmaya değecek bi yanı yok. daha doğrusu, appconnect daha yeni jenerasyon bir sistem. appconnect ile mirrorlink'le yapabileceğiniz herşeyi yapabilirsiniz

basitçe mirrorlink, telefon ekranının kısmen araca yansıtılması gibi iken;

appconnect belirli uygulamalar üzerinden araca bağlanmanızı sağlıyor.

cihan hocam 1200 TL civarına appconnecti sipariş ederseniz android cihazınızla google navigasyon dahil kullanmanızı da sağlayabiliriz ankara ekibi olarak :)

apple cephesinde ise sanırım dünkü etkinliğin ardından apple car play desteği türkiyeye geliyor gibi

@HCİHAN

Hocam appconnect in icinde mirrorlink mevcut zaten

tek yapmanız gereken "iphone'unuzu  takmak ve yola çıkmak "diyor  yazıda. sanırım kablosuz bağlantı kuramayacak apple , andiroidden farkı olarak. ama arayüz güzelmiş..

şu bizim araçlar içinde bi sonuca varsakta kullanıp kullanamayağımızı bilsek..

Değerli Dostlarım;

İsmail Hakkı Hocamdan önce Bir başka araçta Altur servisinde denedi.  @ismail hakkı

yapılan bir buçuk saatlik yüklemeler sonunda menü gözükmedi.

Doğuş oto ile yapılan yazışma ve teknik destek alınması ile geçtiğimiz gün yapılan denemeler de sonuçsuz kalınca artık kesinleşti.

Medya ekranının sol altında Mute tuşu bulunan 19 A serisi cihazlarda App Connect özelliğinin aktive olmadığı tescillendi. 

Sanırım işin yazılımla ilgili olmayıp modülle ilgili olmadığı

ve benim geri park kamerası hakkındaki teorim de kesinleşmiş oldu.

IMG-20160321-WA0008[1].jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
@silvershadow Hocam merhaba, Apple Car Play li 24A cihazi garanti altina almak icin geri gorus kamerasi siparisi de veriyoruz yani :)  

@HCİHAN

Hocam appconnect in icinde mirrorlink mevcut zaten

Mirror link menüleri aktif midir Hocam?

Kılavuzda var olduğu ancak aktif olmadığı özellikle bir hizmet satın alınmasıyla aktive olabileceği yazmaktaydı.

Hatta Avrupa'da ilk yıl ücretsiz ikinci veya üçüncü yıldan sonra ücretli olarak kullanıma tabi olduğundan bahsediliyordu.

Bunun için aracın kendisine gömülü bir sim kart yerleştiriliyor sanki Vınn gibi.

Değillerse sanırım yüksek hızlı internete geçilince verimli biçimde çalışmaya başlayacaktır. 

Geri
Üst Alt