6,5" Composition Media APP Connect

@yusuf  hocam ne yaptınız merakla ve heyecanla aynı zamanda tutkuyla haberlerini bekliyoruz 
Hocam gelişme oldukça buradan paylaşıyor olacağız. Öncelikli olarak app connecti aktif edilmiş bir araca ihtiyacımız var. :)  Ayrıca aktif olmamış voice tuşlu ve mute tuşlu. Bu araçları bulmak kolay olmadığı için işimiz de zor :)

@yusuf Hocam sanıyorum benim araç o iş için uygun fakat İstanbul'a bir uğramak lazım, App connect aktif fakat voice tuşumuz aktif değil, Gider ayak voice'ta aktif olursa benide sevindirmiş olursun :)

Herkese slm ben yeni katıldım aranıza...Gerçi Passat aldım ikinci el...Bende 19A olan seri var bende heyecanla bekliyorum....İnşaallah bir an önce sorun çözülür

Heyecanla takip ediyorum. 

benim cihazda donanım olarak 710 yazıyor, parça numarası 19b. 

mantıken, cihazlar arasında fark olduğunu düşünmüyorum. muhtemelen yazılımsal bir fark var. 

Moderatör tarafında düzenlendi:
gelişme yok mü...Sabırsızlıkla bekliyoruz 19 A bu arada cihazın mute tuşlu kolay gelsin..,

Bende 2016 yeni kasa Tiguan var. App connect i de bugun aktif ettiler.

Iphone sorunsuz çalışıyor. Hiç problem yok. Android telefonuma dair birsey çalıştıramadım. Servis Android destegi olmadıgını soyledi. Cep telefonum s4 mini, kabloyada cok guvenemedim. yarın yeni bir telefon ve kablo ile deneyecegim. yine olmaz ise servisin dedigi dogru olabilir. birde bu android olayı ile ticket açmayı dusunuyorum dogusa. yurt dışı tarafıda dogrulasın android destegi yok vs vs...

1350tl ye ben aldım1 hafta önce. şuan 1400 üzeri. benim yeni kasa araç. sök tak bise olmadı. 1 saat sürdü sanırım. kod mod giriyorlar.

15km üzeri iphone haritalar KAPANMIYOR. Gayet iyi. Ben android ile sygic kullanmayı planlıyordum ama çalışmadı.

Direksyon üzerindeki ses tuşu siri ile çalışıyor. aracın ses komutu icin yine birseyler satın almanız gerekli. Iphone haritalar sesli komut ile yer yurt bulmuyor. Türkiye için desteği yok

sesli komut ile sms atabiliyorsunuz. Whatsapp hiç yok

Iphone sorunsuz çalışıyor. Hiç problem yok. Android telefonuma dair birsey çalıştıramadım. Servis Android destegi olmadıgını soyledi. Cep telefonum s4 mini, kabloyada cok guvenemedim. yarın yeni bir telefon ve kablo ile deneyecegim. yine olmaz ise servisin dedigi dogru olabilir. birde bu android olayı ile ticket açmayı dusunuyorum dogusa. yurt dışı tarafıda dogrulasın android destegi yok vs vs...

1350tl ye ben aldım1 hafta önce. şuan 1400 üzeri. benim yeni kasa araç. sök tak bise olmadı. 1 saat sürdü sanırım. kod mod giriyorlar.

15km üzeri iphone haritalar KAPANMIYOR. Gayet iyi. Ben android ile sygic kullanmayı planlıyordum ama çalışmadı.

Direksyon üzerindeki ses tuşu siri ile çalışıyor. aracın ses komutu icin yine birseyler satın almanız gerekli. Iphone haritalar sesli komut ile yer yurt bulmuyor. Türkiye için desteği yok

Appconnect açıldıysa.
Applecarplay iphone baglantısı
Android auto Android telefonlar vs.5.00 üstü

Baglanması lazım hocam. İyi kontrol edin. Androidler için orjinal kabloya gerek yok ttec lerle baglanıyor apple orjinal kablo istiyor vag grubunda.

Selamlar hocam ahmet hocaminda belirttigi gibi androidlerde orjinal kablo olmadanda android auto ile baglanti saglanabiliyor. S4 mini baglantisi sagliyorum. Telefonunun son guncellemeleri aldigindan emin olun.

Iphone sorunsuz çalışıyor. Hiç problem yok. Android telefonuma dair birsey çalıştıramadım. Servis Android destegi olmadıgını soyledi. Cep telefonum s4 mini, kabloyada cok guvenemedim. yarın yeni bir telefon ve kablo ile deneyecegim. yine olmaz ise servisin dedigi dogru olabilir. birde bu android olayı ile ticket açmayı dusunuyorum dogusa. yurt dışdogrulasın android destegi yok vs vs...

Hocam sizin daha önceden Bu konudaki bir Yazınızda okumuştum ve orada App Connecti olmayanlara geri görüş kamerası takıldığında menüye appconnect geldiğinden ve daha sonra da aktivasyon ücreti ile beraber bu özelliğin açıla bildiğinden bahsetmişsiniz Benim de aracım Volkswagen Tiguan Trendline Ben 8 inç multimedya ekstra olarak aldım donanım 19B ve benimkinde appConnect yoktu sizin Aracınız aldığınızda menüsünde appconnect var mıydı,yoksa olmadığı halde menüye ekleyip aktif mi ettiler.

Süreci ve yaptığınız araştırmalarla ilgili biraz bilgilendirirseniz çok seviniriz.

Appconnect açıldıysa.
Applecarplay iphone baglantısı
Android auto Android telefonlar vs.5.00 üstü

Baglanması lazım hocam. İyi kontrol edin. Androidler için orjinal kabloya gerek yok ttec lerle baglanıyor apple orjinal kablo istiyor vag grubunda.
Ne yazikki cep telefonumun isletim sismi 5 degi. 4.0.4 gibi birsey. :(((

Selamlar hocam ahmet hocaminda belirttigi gibi androidlerde orjinal kablo olmadanda android auto ile baglanti saglanabiliyor. S4 mini baglantisi sagliyorum. Telefonunun son guncellemeleri aldigindan emin olun.
Bana yardım eder misiniz? Telefonumun isletim sistemini nasil yukseltirim? yada s4 mini mi sizinde kullandiginiz gibi nasil aktif hale getirebilirim?

[email protected] for Facebook

Bana yardım eder misiniz? Telefonumun isletim sistemini nasil yukseltirim? yada s4 mini mi sizinde kullandiginiz gibi nasil aktif hale getirebilirim?

[email protected] for Facebook
S4 mini kullanıyorsanız yaklaşık 2 ay öncesinde yazılım güncellemesi oldu, şuanki Android sürümü 6.0.1 uygulamalar sorunsuz çalışıyor. Sadece S4'lerin genel gps sorunundan dolayı navigasyonda sapma yaşabiliyorsunuz.

Ayarlar---Genel--Cihaz hakkında kısmına geldiğinizde güncellemeleri kontrol et sekmesine basın, Güncellemeleri kontrol edecektir. 

@Salvination Bir güncelleme gelmiş evet ama baktığımda 4.4.2 görünüyor. Tekrar deniyorum en yeni yazılım zaten yüklü diyor. Araçta denedim mirror link i halen çalışmıyor. İphone haritaları kullanabiliyorum şuan 

@Hüseyin Koç iphone bağlayabilmek için appconnect aktif edilirken usb portunuzu değiştirdilermi yoksa aracın üzerinde gelen usb portu ile direkt bağlanabilidiniz mi.

Geri
Üst Alt