6,5" Composition Media APP Connect

@Salvination Bir güncelleme gelmiş evet ama baktığımda 4.4.2 görünüyor. Tekrar deniyorum en yeni yazılım zaten yüklü diyor. Araçta denedim mirror link i halen çalışmıyor. İphone haritaları kullanabiliyorum şuan 
Hocam selamlar, ufak karisiliklik icin kusuruma bakmayin 2 telefon kullaniyorum. Saniyorum s4 mini yazilim guncellemesi geride kaldigi icin kullanil saglanamiyor. S5 mini uzerinden kullanilabiliyor. Htc'de ayni sorunu yasamistim. Ust taraftaki mesajlari tam hatirlamiyorum fakat androidauto yuklu degilmi telefona. Kablo baglantisi saglandiginda otomatik olarak android auto gecisi oluyor.

Hocam selamlar, ufak karisiliklik icin kusuruma bakmayin 2 telefon kullaniyorum. Saniyorum s4 mini yazilim guncellemesi geride kaldigi icin kullanil saglanamiyor. S5 mini uzerinden kullanilabiliyor. Htc'de ayni sorunu yasamistim. Ust taraftaki mesajlari tam hatirlamiyorum fakat androidauto yuklu degilmi telefona. Kablo baglantisi saglandiginda otomatik olarak android auto gecisi oluyor.
Ya sizle bir telefonda konussak?

@Salvination Bir güncelleme gelmiş evet ama baktığımda 4.4.2 görünüyor. Tekrar deniyorum en yeni yazılım zaten yüklü diyor. Araçta denedim mirror link i halen çalışmıyor. İphone haritaları kullanabiliyorum şuan 
s4 mini sanırım 4.4.2 den yukarısını desteklemiyor. 5.0.1 lolipop ile çalışıyorsa şayet telefonunuz yenilemenizin zamanı gelmiş. hatta geçmiş. :)

samsunglarda s5 ve üzeri modellere bakın. :'(

S4 ünüzün garantisi geçtiyse custom rom la androidleri 5.0.0 lollipop yapıyorlar.
Şimdi eskiden olsa linkine kadar verirdim de şimdi sizin biraz araştırmanız gerekecek.
Ben Tekrar huzuru ios ta buldum. Androidi unuttum.
Forumları interneti araştırın s4 custom rom diye mutlaka bulursunuz.

Kusura bakmayın geç yazabildim.

Car mode diye bir uygulama buldum. Onunla aktarabildim Sygic i ama ios haritalara gözüm çok mu alıştı nedir? Çok hoşuma gitmedi Sygic

Yazı cok, yol haritası kucuk kalıyor vs.

Note 5 ile test ettim. Simdi Androit auto denen seyi bulup kurmaya calısacagım aynı telefona. Bakalım ne sağlayacak.

Yani mirrorlink bir sekilde calıstı. Servis çalışmaz falan demişti.

Kusura bakmayın geç yazabildim.
Car mode diye bir uygulama buldum. Onunla aktarabildim Sygic i ama ios haritalara gözüm çok mu alıştı nedir? Çok hoşuma gitmedi Sygic
Yazı cok, yol haritası kucuk kalıyor vs.
Note 5 ile test ettim. Simdi Androit auto denen seyi bulup kurmaya calısacagım aynı telefona. Bakalım ne sağlayacak.
Yani mirrorlink bir sekilde calıstı. Servis çalışmaz falan demişti.
Mirrorlink çalışsa bile çok kullanışsız yani çöp.
Android auto iyidir. Google maps var daha iyi navigasyon
Ama stabilite için apple carplay.

Hepsini kullandım en iyisi carplay benim görüşümce.

Mirrorlink çalışsa bile çok kullanışsız yani çöp.
Android auto iyidir. Google maps var daha iyi navigasyon
Ama stabilite için apple carplay.

Hepsini kullandım en iyisi carplay benim görüşümce.
Car Play neyin? Ios Android? Yada...

Ahh okey. Zaten her bağladığımda Car Play yazıyor. Simdi hatırladım.

Kesinlikle öyle gibi(Android Auto yu henuz denemedim ama) Siri ile tel açma, mesaj atma, Çalma listesi, Haritalar ve Spotify i cok iyi kullanıyorum. 

Kaybetmişte bulmuş gibi oldum kendi ekranımda video görünce [emoji3]
Evet hep benim sorup yok olmaz denileni yapmış adam.Ekrana tv lere takıldıp kullanılan android cubuk yada android tv tarzı bir cihaz takıp girişini mediadan ve aux girişinden vermiş.Ekranı aux a almadığın sürece tüm fonksiyonları aynen devam ediyor tek kusuru android 4.4 olması.Ekstra olarak araca geri görüş kamarası ve kör nokta kamerası da eklemiş.Servisteki yüksek kamera maliyetine son minvalinde konuşuyor.Bir arkadaştan mesajla video geldi yarın videoyuda eklerim.Videoda Tiguane takmıştı ama tüm vag gurubuna uygun diyor.
Valla heyecanlandım.Belki 4 aydır hemen hemen hergün her platformda elimden geldince araştırıyorum bir ileri bir geri derken bulduk müjdeli haberi. INŞAALLAH fiyatta uygundurda yaptırırız.
[emoji4][emoji592][emoji335][emoji339]

Kaybetmişte bulmuş gibi oldum kendi ekranımda video görünce
emoji3.png

Evet hep benim sorup yok olmaz denileni yapmış adam.Ekrana tv lere takıldıp kullanılan android cubuk yada android tv tarzı bir cihaz takıp girişini mediadan ve aux girişinden vermiş.Ekranı aux a almadığın sürece tüm fonksiyonları aynen devam ediyor tek kusuru android 4.4 olması.Ekstra olarak araca geri görüş kamarası ve kör nokta kamerası da eklemiş.Servisteki yüksek kamera maliyetine son minvalinde konuşuyor.Bir arkadaştan mesajla video geldi yarın videoyuda eklerim.Videoda Tiguane takmıştı ama tüm vag gurubuna uygun diyor.
Valla heyecanlandım.Belki 4 aydır hemen hemen hergün her platformda elimden geldince araştırıyorum bir ileri bir geri derken bulduk müjdeli haberi. INŞAALLAH fiyatta uygundurda yaptırırız.
emoji4.png
emoji592.png
emoji335.png
emoji339.png
Videoyu heyecanla bekliyoruz hocam. Bende interface vb gibi şeyleri cok arastirdim ama maaliyeti çoktu...

Pahalı diye interface olayına giremedim bende. Videoyu ve cihazın nasıl bağlandığını merakla bekliyorum

Geri
Üst Alt