6,5" Composition Media APP Connect

@Hüseyin Koç@OnurD7@ansolak haftaici st nin fiyat ve diger sorulardaki cevaplarina gore endere yonelebilirim zaten oda persembe ancak yapariz yokum dedi. Diger yandan hocam benim en can alici noktama atis yaptiniz ACC 
 sonradan takilabiliniyor mu ki acaba 
Acc taktıran vardı hocam forumda yalnız sanki kalibrasyon vs biraz sıkıntılıydı apo ustaya yaptımıştı.

Benim nacizane tavsiyem

Serviste bütün parçaları ön alt ızgara ve tampon eklentisi dahil sipariş edip değiştirirseniz güvenli olabilir.

Onun maliyetini de ögrenmek lazım tabi.

Ozman en iyisi bidahaki siparise insallah :)  appconnetle ilgili bilgi verecegim... tesekkurler ilgi ve alakaniza.. s=bigstar

Hocam endere gidin. Detaylı bilgi alın.
Sipariş verdiğiniz zaman size sadece gelen 1 adet kod. O kodu servisler girip vw serverlarına bağlanıp uzaktan bağlantı ile yüklüyorlar.
O yüzden endere ugrayın derim.
Hocam ender bu kodu nereden alıyor vw serverine mi bağlanıyor onlarda ilginç[emoji33]

Arkadaşlar selam, daha önce de bu konuda yazmıştım, ben enderde bu özelliği açtırdım. Öyle garanti dışı kalma, bozulma vs.. bir durum söz konusu değildir. Adamlar bir yolunu bulmuşlar ve bilgisayara bağlayıp yapıyorlar. Ben gayet memnunum servise boşa para vermemek için biraz beklemiştim. Aracım 2015 haziran fabrika çıkışlı. Yani bi app connect için 1400-1500 bence büyük para. Ayrıca Ender olurda servise gidip yazılım vs yükletirseniz silinme riskine karşın 1 kereye mahsus tekrar ücretsiz yükleme de yapıyor. Karar sizin. Saygılar.

Ender kod almıyor. Kodlu cihazı klonluyor. Ve diğer gelenlere flashliyor. Yasal değil aslında.

819A ve 819B ünitesine sahip araçlarda App Connect logosu ekranda cıkmıyor. Peki yazılım güncelleme ilede bunun ekranda cıkması mümkün değil diye araştırmalarımda öğrendim.Peki 

Main Unit yani cd kısmının girdiği üniteyi değiştirsek hangi son ünitelerde App Connect desteği olup App Connect yazısı ekranda cıkıyor. ??? Paylaşabilir misiniz hangilerinde olduğunu 

birde 819A ve 819B de kamera desteğide mevcut değil. Bu üniteyi değiştirdiğimizde hem kamera hem App Connect çıkan ünite alırsak ekranda Voice yazısı yerine Mute olduğundan farklı durumdan sıkıntı çıkartır mı ? ünite değiştirirsek bu sıkıntı ortadan kalkar mı 

şimdiden teşekkürler.

@ansolak Hocam şimdi benim arabamda geri görüş kamerası var. Telefonun ekranını aktarabilir mıyım arabaya ? Serviste app connect kodu açtırinca olur mu ? 

819A ve 819B ünitesine sahip araçlarda App Connect logosu ekranda cıkmıyor. Peki yazılım güncelleme ilede bunun ekranda cıkması mümkün değil diye araştırmalarımda öğrendim.Peki 
Main Unit yani cd kısmının girdiği üniteyi değiştirsek hangi son ünitelerde App Connect desteği olup App Connect yazısı ekranda cıkıyor. ??? Paylaşabilir misiniz hangilerinde olduğunu 
birde 819A ve 819B de kamera desteğide mevcut değil. Bu üniteyi değiştirdiğimizde hem kamera hem App Connect çıkan ünite alırsak ekranda Voice yazısı yerine Mute olduğundan farklı durumdan sıkıntı çıkartır mı ? ünite değiştirirsek bu sıkıntı ortadan kalkar mı 
şimdiden teşekkürler.
Mantıken çıkmaz diye düşünüyorum

@ansolak Hocam şimdi benim arabamda geri görüş kamerası var. Telefonun ekranını aktarabilir mıyım arabaya ? Serviste app connect kodu açtırinca olur mu ? 
Hocam aracınızı 2015 7. Ay sonrasında aldıysanız olması gerekiyor.

@ansolak Aracım 2016 nisan ayı çıkışlı.  Neler yapmam lazım mirror için ? 

Geri
Üst Alt