6,5" Composition Media APP Connect

Hocam, mute tuşlu cihazlarda,appconnet desteği yok deniyordu,ama sizde var?
Vag ile açılıyor ama şimdilik cihazın sadece menusunde görüntüden ibaret işlevsiz.Yani servisin aktivasyon şifresi ile açıp açamayacağı mechul.Ender elektroniğin sitesinde sadece 824 ve 840 lar uygundur diyor.

Vag ile açılıyor ama şimdilik cihazın sadece menusunde görüntüden ibaret işlevsiz.Yani servisin aktivasyon şifresi ile açıp açamayacağı mechul.Ender elektroniğin sitesinde sadece 824 ve 840 lar uygundur diyor.
Hocam başlatılıyor dedikten sonra.
Lütfen yetkili servis ile görüşün diye bir yazı çıkması lazım 1-2 saniye sonra.
Oda çıkıyor mu?

@Striker02evet hocam ancak ordaki tek kodu kopyaliyor size crackli code diyelim.

servisteki orjinal code oluyor saseye tanimlaniyor. Fifayi orjinalmi cracklimi istiosunuz sorusu yani :)

@MaDOnion Doğru haklisiniz orjinal daha mantıklı. Cok pahalı gerçekten 1000 lira olsaydı en azından ?

Hocam başlatılıyor dedikten sonra.
Lütfen yetkili servis ile görüşün diye bir yazı çıkması lazım 1-2 saniye sonra.
Oda çıkıyor mu?
Malesef hocam öylece kalıyor.
[emoji17]
Zaten en büyük takıntım oldu bu app connect.Aracı alırken çok acele etmek zorundaydım keza ötv zammın bir önceki günü öğlen teslim aldım.Aldım alalı da bir arayışdır gidiyor.

@Striker02 valla dogru soluyosunuz bende kendimi avutmak icin discovery pro ya gore dusunup kendimi aldatiyorum fiyat konusunda ve siparisi verdim gitti  :000049-medium:

@Striker02 gecen hafta araci almistim zaten geri kamerali simdi de kodu istedim cuma gunu gibi yada pazartesi fln halletmis olurum islemleri  :000074-medium:

Yav bu kadar uğraştığınıza değmez. Verin parasını alın. Crackli Windows gibi update almaz, bi güncellemede silinir gider. Ender elk. yüklüyormuş bir kerelik.  e ikinci güncellemede ne olacak? bir 500 daha mı vereceksiniz ender elk yada diğer firmalara?

Ben 1350 ye aldım. Bir arkadaş 1600tl istendigini yazmış. Fiyat ben aldıktan sonra arttı ama 1400 küsürlere çıkmıştı. 1600 biraz fazla olabilir. Aklınızda olsun. General servisin bana verdigi en son bilgi 1400 civarı idi.

Yav bu kadar uğraştığınıza değmez. Verin parasını alın. Crackli Windows gibi update almaz, bi güncellemede silinir gider. Ender elk. yüklüyormuş bir kerelik.  e ikinci güncellemede ne olacak? bir 500 daha mı vereceksiniz ender elk yada diğer firmalara?
Ben 1350 ye aldım. Bir arkadaş 1600tl istendigini yazmış. Fiyat ben aldıktan sonra arttı ama 1400 küsürlere çıkmıştı. 1600 biraz fazla olabilir. Aklınızda olsun. General servisin bana verdigi en son bilgi 1400 civarı idi.
Ben eski aracıma aldığımda 1040 lira idi.

Araba güncelleme aldığında silinmiyor haberiniz olsun.

Ama golflerin usb girişi çok uyuz bir yerde takmak çıkarmak zor.
kısa kablo kullanmak lazım-uzun olunca vitese dolamak yada bir kablo klipsi ile kabloyu klipslemek lazım.

Birde android kullanıcıları arada takılıyor.
Bunu düzeltmek için indirdiğiniz yerden en güncel versiyonu kullanmaya özen gösterin.
Bazen de komple silip tekrar yüklemek gerekiyor telefondaki programdan bahsediyorum.

gelişme yok mü...Sabırsızlıkla bekliyoruz 19 A bu arada cihazın mute tuşlu kolay gelsin.bu cihazda olur mü app connect ..Bilgi verebilir mısınız...19 B olan cihazlarda menü görünüör muş anladığım kadarıyla...

Moderatör tarafında düzenlendi:
gelişme yok mü...Sabırsızlıkla bekliyoruz 19 A bu arada cihazın mute tuşlu kolay gelsin.bu cihazda olur mü app connect ..Bilgi verebilir mısınız...19 B olan cihazlarda menü görünüör muş anladığım kadarıyla...
6.5 tüm cihazlarda menüde görünür hale getirilir vcds ile

O zaman biz şimdi  vcs ile app connect olan menüsü cihazlardan code ile açılan aktif edilen var mı ona göre hareket etmek lazım...

Geri
Üst Alt