6,5" Composition Media APP Connect

Şu 9 inçlik alpine marka nasıl,bilen varmı?app connetten daha işlevsel gibi duruyor,ayrıca bu app connect tek artısı Siri diye biliyorum,alpine ile oda mümkün...
Şu mu ?
01e5cdc9bf986d1e369a82fbedf1470f.jpg

@setirekli valla AppConnect olayını bayide halledicem gibi görünüyor. Ender'in sistem aklıma yatmadı. Ama şerit takip asistanı aldım DLA almamıştım. DLA'yı vag.com ile açabilme ihtimalini araştırıyorum şu ara.
DLA opsiyonu seçildiğinde farklı koda sahip bir far takını monte ediliyor fabrikada. Dla perdeleme beyinlerine sahip.

O yüzden DLA ya sahip bir araçta lane asist açılabilirken.

Lane asist e sahip bir araçta DLA açılamayabilir.

@ansolak anladım üstadım. acaba bu beyin dediğimiz şey balast diye tabir edilen parça mı? eğer o ise sanki yurt dışından parça temini ile kolay olur gibi. lakin vag.com kodlaması daha önce hiç yapıldı mı ya da bunu deneyip sonuç alan var mı bilmiyorum.

@ansolak anladım üstadım. acaba bu beyin dediğimiz şey balast diye tabir edilen parça mı? eğer o ise sanki yurt dışından parça temini ile kolay olur gibi. lakin vag.com kodlaması daha önce hiç yapıldı mı ya da bunu deneyip sonuç alan var mı bilmiyorum.
İşte ben stemei de de öyle bir görmemiştim.
1 sene içinde gelmediyse yok diye hatırlıyorum.
Ama burada uzmanlarına sormak lazım tabiki.
Ben 2 adet lane asist kodladım şuana kadar.

İşte ben stemei de de öyle bir görmemiştim.
1 sene içinde gelmediyse yok diye hatırlıyorum.
Ama burada uzmanlarına sormak lazım tabiki.
Ben 2 adet lane asist kodladım şuana kadar.
Hocam kanal haritası karşılaştırılarak kodlariz donanım olursa;)

Aslında yine kendileri kaybediyor farklı cihazlar koyarak App Connect her cihazda açılabilse açtıran çok olurdu diye düşünüyorum

@ansolakhocam aktivasyon ne kadar suruo dikkat etmem gereken bir durum varmi acaba eksik olabilecek bsy gibi? 1 saattir bekliorum getiricekler brzdan araci ama?  s=bigstar

Hocam 1-3 saat arası genelde.
Dikkat etmeniz gereken şey aracı cıkarmadan test etmeniz telefonunuzla.

Bu arada bilgi amacli arkadaslar serviste yeni alinan araclara 1 ay sureyle servisten herhangi birsey satilamiyormus park sensoru bile otv den dolayi. Ben gecen hafta almistim araci ama subata girdik diye bana app connecti satabildiler merkeze sorup.  :000074-medium:

@ansolakhocam aktivasyon ne kadar suruo dikkat etmem gereken bir durum varmi acaba eksik olabilecek bsy gibi? 1 saattir bekliorum getiricekler brzdan araci ama?  s=bigstar
Hocam bu appconnect  aktivasyon kodu sipariş üzerine Almanya dan 1-1,5 ay da falan geliyordu.., nasıl oldu da 4-5 günde getirtiler..?

@forzaGilleshocam valla ben soledim varmis ellerinde dedi st sasi numarasiyla siparis verdi ertesi gun geldi simdide aciolar onu bekliorum.

Hocam bu appconnect  aktivasyon kodu sipariş üzerine Almanya dan 1-1,5 ay da falan geliyordu.., nasıl oldu da 4-5 günde getirtiler..?
Normalde 7-15 gün süresi var hocam.
Genelde 7 günde geliyor Almanyadan.

Geri
Üst Alt