Menüde varsa aktivasyin kodu satın alıp actirabilirsinizBenim arabaya da baktım (henüz teslim almadım ama) AppConnect var ama servise başvurun diyor. Ürün Koduna bakamadım ama durum böyle.
Sen arkadaşa sorsaydın bayimisin diye [emoji4]@setirekli üstad bayi ile konuştum ama maalesef aktivasyon kodunu geç app connectten bile haberi yok.
Peki menüde görünür hale getirilince active edilebilecek mı kodla veya başka bir yolla... Çalışma var mı6.5 tüm cihazlarda menüde görünür hale getirilir vcds ile
Enderde ancak aracın garantisi bitip birdaha servise değilde sanayide bakım yaptıracaklar icin cazip olabilir.Yoksa arac serviste her güncellemede silinecek gibi.Gerçi şimdiye kadar gerçekleşen net bir durumda yok.Herşey muallak.Onun icin actiranlarin çoğu riske girmeyip servisi tercih ediyor.@setirekli valla AppConnect olayını bayide halledicem gibi görünüyor. Ender'in sistem aklıma yatmadı. Ama şerit takip asistanı aldım DLA almamıştım. DLA'yı vag.com ile açabilme ihtimalini araştırıyorum şu ara.
Hocam paraylada açtıramıyoruz.Su AppConnect isi benim de hep aklimda. Hyundai i20 lere dahi koyuyor VW bunu da para ile satiyor. Hemde ne para.
Aynen. Bayi ekranda Voice tuşu yoksa olmaz diyor.Hocam paraylada açtıramıyoruz.
Bu kadar uğraşın ve öfkenin sebebide bu.
Bende geri gorus kamerasi ile yeni nesil cihaz geldi hocam fakat Izmit Ark Oto dan fiyat aldim 1400TL dediler. Bir telefonu ekrana baglamak icin bu para nasil verilir bilmiyorum.Hocam paraylada açtıramıyoruz.
Bu kadar uğraşın ve öfkenin sebebide bu.
Buradaki sitede 819B ve diğer kodlu cihazlar hakkında verilen bilgileri çözebilen varmı.Arkadaşlar...
parça kodu sonu 819B olan cihazında desteklediği kısımlar aşağıdaki linkde var. diğer cihaz numarasını yazıp cihazın desteği görebilirsiniz.
http://tr.realoem.me/Volkswagen/RDW/GOLF/2016/763/R/0/035/35005
linkteki vag com kodlarının karşılığı ne anlama geldiği aşağıdaki linkten kontrol ediyorum.
http://vag-codes.info/files/options/vag-option-codes.pdf
gerekli ilgili arkadaşlar kontrol edebilir...