6,5" Composition Media APP Connect

@yusuf hocam bu kod ile app connecti aktive edip navigasyonu multi media ekranına yansıtan var mi ? 

Benim arabaya da baktım (henüz teslim almadım ama) AppConnect var ama servise başvurun diyor. Ürün Koduna bakamadım ama durum böyle.

@setirekli üstad bayi ile konuştum ama maalesef aktivasyon kodunu geç app connectten bile haberi yok.

@setirekli üstad bayi ile konuştum ama maalesef aktivasyon kodunu geç app connectten bile haberi yok.
Sen arkadaşa sorsaydın bayimisin diye [emoji4]
Menüde bayi ile iletişime geçin yazıyorsa actirabilirsiniz sıkıntı olmaz.
Aracı almadan belki bir miktar daha uygun fiyat verebilirler eski fiyat 1250 tl idi yanlış hatirlamiyorsam en son forumdan bir arkadaşa 1400 tl demişlerdi.
Ender elektronik 500 tl ye açıyor ama güncelleme yapıldığında da siliniyormuş.

@setirekli valla AppConnect olayını bayide halledicem gibi görünüyor. Ender'in sistem aklıma yatmadı. Ama şerit takip asistanı aldım DLA almamıştım. DLA'yı vag.com ile açabilme ihtimalini araştırıyorum şu ara.

@setirekli valla AppConnect olayını bayide halledicem gibi görünüyor. Ender'in sistem aklıma yatmadı. Ama şerit takip asistanı aldım DLA almamıştım. DLA'yı vag.com ile açabilme ihtimalini araştırıyorum şu ara.
Enderde ancak aracın garantisi bitip birdaha servise değilde sanayide bakım yaptıracaklar icin cazip olabilir.Yoksa arac serviste her güncellemede silinecek gibi.Gerçi şimdiye kadar gerçekleşen net bir durumda yok.Herşey muallak.Onun icin actiranlarin çoğu riske girmeyip servisi tercih ediyor.

Su AppConnect isi benim de hep aklimda. Hyundai i20 lere dahi koyuyor VW bunu da para ile satiyor. Hemde ne para.

Hocam paraylada açtıramıyoruz.

Bu kadar uğraşın ve öfkenin sebebide bu.
Aynen. Bayi ekranda Voice tuşu yoksa olmaz diyor.
74de1fd42619eab9a51c809011529e03.jpg

Hocam paraylada açtıramıyoruz.
Bu kadar uğraşın ve öfkenin sebebide bu.
Bende geri gorus kamerasi ile yeni nesil cihaz geldi hocam fakat Izmit Ark Oto dan fiyat aldim 1400TL dediler. Bir telefonu ekrana baglamak icin bu para nasil verilir bilmiyorum.

Şu piyasada olan 10 inçlik cihazlardan taktırmak daha mantıklı gibi

Şu 9 inçlik alpine marka nasıl,bilen varmı?app connetten daha işlevsel gibi duruyor,ayrıca bu app connect tek artısı Siri diye biliyorum,alpine ile oda mümkün...

Arkadaşlar... 
parça kodu sonu 819B olan cihazında desteklediği kısımlar aşağıdaki linkde var. diğer cihaz numarasını yazıp cihazın desteği görebilirsiniz.
http://tr.realoem.me/Volkswagen/RDW/GOLF/2016/763/R/0/035/35005
linkteki vag com kodlarının karşılığı ne anlama geldiği aşağıdaki linkten kontrol ediyorum.
http://vag-codes.info/files/options/vag-option-codes.pdf

gerekli ilgili arkadaşlar kontrol edebilir... 

Buradaki sitede 819B ve diğer kodlu cihazlar hakkında verilen bilgileri çözebilen varmı.
Ben baya bi bakdım desteklediği kodların kısaltmaları felan inceledim ama valla hiç birşey anlamadım,tamamı teknik terimler.Kodlar yarıya kadar aynı farklılaşmalar yarıdan sonra başlıyor.Anlayabilen arkadaşlar varmı.Cihazın bu desteğe sahip olup olmadığını anlasakda ona göre bir yol çizsek.

Geri
Üst Alt