@MaDOnion Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın.Suanda actik herseyi ancak tam verimli calismasi icin yeni bi kablo gelmis oda gerekiyormus bu yeni biseymis dio st aksam araci alicam ama pazartesi diger kabloda gelince direk hersey calisicak dedi.(android te tam verimli calismamasi gibi durumlar duzelicek fln dedi ben sormadan)
Hayırlısı olsun hocam.İNŞAALLAH iyi bir indirim yaparlarda kullanım keyfiniz artar [emoji4]@setireklivalla 1600₺ dediler 1000₺ sini verdim son durumda kalan tutari solicekler belki indirim olabilir dediler islemler bitince fln bende bekliorum sonucu [emoji4]
Kablo?Suanda actik herseyi ancak tam verimli calismasi icin yeni bi kablo gelmis oda gerekiyormus bu yeni biseymis dio st aksam araci alicam ama pazartesi diger kabloda gelince direk hersey calisicak dedi.(android te tam verimli calismamasi gibi durumlar duzelicek fln dedi ben sormadan) s=aman
Valla hocam aralık ayında orjinal vw ilkyardım seti siparişi verdim 50 gün oldu halaa ses yok., pazartesi de daha gelmedi derler ise pis bozucam kendilerini..Normalde 7-15 gün süresi var hocam.
Genelde 7 günde geliyor Almanyadan.
Hocam Almanya da tedarik sorunu var ise olabilir bence biraz sıkıştırın servisi.Valla hocam aralık ayında orjinal vw ilkyardım seti siparişi verdim 50 gün oldu halaa ses yok., pazartesi de daha gelmedi derler ise pis bozucam kendilerini..
Maalesef Hocam.Hocam aranıza yeni katıldım 1 hafta önce 1.4 125 tsi higline aldım. 2016 model 6.5 ekranlı kodun sonu 19 B mute tusu var . Smdi bu lara oluyormu car play veya app connect.
Ekli dosyayı görüntüle 9187