6,5" Composition Media APP Connect

Tahmin ettigim uzere beceremediler :)  Allahtan beni ozel aracla ise biraktilar aksama kadar hallederiz dogusla yazisioruz dedi usta  :000049-medium:

Suanda actik herseyi ancak tam verimli calismasi icin yeni bi kablo gelmis oda gerekiyormus bu yeni biseymis dio st aksam araci alicam ama pazartesi diger kabloda gelince direk hersey calisicak dedi.(android te tam verimli calismamasi gibi durumlar duzelicek fln dedi ben sormadan)  s=aman

Suanda actik herseyi ancak tam verimli calismasi icin yeni bi kablo gelmis oda gerekiyormus bu yeni biseymis dio st aksam araci alicam ama pazartesi diger kabloda gelince direk hersey calisicak dedi.(android te tam verimli calismamasi gibi durumlar duzelicek fln dedi ben sormadan) 
@MaDOnion Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın.
Kodu kaç paraya açtırdınız.Birde bu yeni kablo için ek bir bedel istediler mi ?

@setireklivalla 1600₺ dediler 1000₺ sini verdim son durumda kalan tutari solicekler belki indirim olabilir dediler islemler bitince fln bende bekliorum sonucu :)  

@setireklivalla 1600₺ dediler 1000₺ sini verdim son durumda kalan tutari solicekler belki indirim olabilir dediler islemler bitince fln bende bekliorum sonucu [emoji4] 
Hayırlısı olsun hocam.İNŞAALLAH iyi bir indirim yaparlarda kullanım keyfiniz artar [emoji4]

Suanda actik herseyi ancak tam verimli calismasi icin yeni bi kablo gelmis oda gerekiyormus bu yeni biseymis dio st aksam araci alicam ama pazartesi diger kabloda gelince direk hersey calisicak dedi.(android te tam verimli calismamasi gibi durumlar duzelicek fln dedi ben sormadan)  s=aman
Kablo?

Bende açtırdım app connecti de normal bildiginiz iphone kablosunu kullanıyorum. Android çalışmıyor. ki serviste çalışmayacağı bilgisini verdi. Ben bir program ile Sygic i aktarmayı başardım. Tahmin android auto ile aktarılır ama daha fırsat bulup deneyemedim.

Kabloyu detaylandırır mısınız?

Ben 1350 ye açtırdım bu arada.

@Hüseyin Koç hocam bende tam bilmiorum bekliorum suanda dun yukleme yaptilar ancak tam verimli calismiyor yeni bi kablo gelmis o gerekiyor dediler pazartesi gelicek sali gidicem tekrar taktirmaya daha detayli bilgi vericem insallah.. 

Normalde 7-15 gün süresi var hocam.
Genelde 7 günde geliyor Almanyadan.
Valla hocam aralık ayında orjinal vw ilkyardım seti siparişi verdim 50 gün oldu halaa ses yok., pazartesi de daha gelmedi derler ise pis bozucam kendilerini..

Valla hocam aralık ayında orjinal vw ilkyardım seti siparişi verdim 50 gün oldu halaa ses yok., pazartesi de daha gelmedi derler ise pis bozucam kendilerini..
Hocam Almanya da tedarik sorunu var ise olabilir bence biraz sıkıştırın servisi.

Eski renault aracımda hafıza kartlarında tomtom navigasyon oluyor. Benimki garantiden değişmesi gerekiyordu sipariş verdik. Fransaya dahi çin yada taiwan dan geliyormuş o parça tedarik sıkıntısı vardı.
30 gün bekledim gelmedi.
Ardından fransa müşteri hizmetlerine araç şase ve parça bilgisini eklediğim okkalı bir mail atmıştım. Tabi cc de türkiye distribütörü vardı.
3 gün sonra aradılar parçanız geldi diye.
[emoji3]

Hocam aranıza yeni katıldım 1 hafta önce 1.4 125 tsi higline aldım. 2016 model 6.5 ekranlı kodun sonu 19 B mute tusu var . Smdi bu lara oluyormu car play veya app connect.

IMG_0463.JPG

Hocam aranıza yeni katıldım 1 hafta önce 1.4 125 tsi higline aldım. 2016 model 6.5 ekranlı kodun sonu 19 B mute tusu var . Smdi bu lara oluyormu car play veya app connect.

Ekli dosyayı görüntüle 9187
Maalesef Hocam.

bir modülle mümkün o da astarı yüzünden pahalıya geliyor.

Araştırmaya devam ediyoruz.

Bir çözüm bulduğumuzda paylaşacağız. bizi takip edebilirsiniz.

İnterface satan firmaya Tiguan için alacağımız cihaz daha sonra sökülüp başka bir vag gurup aracına montaj edilebiliyormu diye mesaj atmıştım torpidosunda sd kart girişi bulunan tüm vag gurubu araçlara uygundur, takılabilir demişler.
Kenarda köşede aklımızın bir ucunda bulunsun.

Merhaba.

Cumartesi günü araci teslim aldim ve siteye uye oldum. Arac 2016 tiguan comfortline 1.6 tdi. Siteden okuyup kafama takildigi icin ozellikle 19A- B, 24 A falan derken aradim Esenyurt bayini ve servisi ile gorustum.

Servis cevabi özetle;

App connect iphone da iyi android te ise bazen hata verebiliyor. Eğer sadece şifre ile olursa açtırma 1500 tl, sifre + usb değişecek ise 1900 tl. 19b olması falan önemli değil önemli olan sistemin arkasında ki kod dedi ona göre belli olur şifre mi yoksa şifre + usb degisikligimi olacağı. Ek bir usb yeri değil veya modül değil sadece mevcut usb değişir dedi.

19 b olan arkadaşlar sistemi serviste actirirsa azami 1900 tl verip ? inşallah bu konu başlığı da sonuçlanmış olur.

Geri
Üst Alt