6,5" Composition Media APP Connect

Hocam Almanya da tedarik sorunu var ise olabilir bence biraz sıkıştırın servisi.

Eski renault aracımda hafıza kartlarında tomtom navigasyon oluyor. Benimki garantiden değişmesi gerekiyordu sipariş verdik. Fransaya dahi çin yada taiwan dan geliyormuş o parça tedarik sıkıntısı vardı.
30 gün bekledim gelmedi.
Ardından fransa müşteri hizmetlerine araç şase ve parça bilgisini eklediğim okkalı bir mail atmıştım. Tabi cc de türkiye distribütörü vardı.
3 gün sonra aradılar parçanız geldi diye.
emoji3.png
Dün arayıp uslubu sertleştirince bu gün 2 farklı birimden "2 defa" arayıp ürünün geldiğini haber verdiler., napalım biz böyleyiz malesef..,

Hocam bu arada bişey soracaktım yakın bir arkadaşıma 320i luxury line alıcaz luxury line pakette spor direksiyon mecburi mi? 40.yıl edition ile birlikte gelen M direksiyon ve M logolu marşpiye kaplama ile luxury line sipariş verebilme imkanı var mı..?

Bir de almanya ve ingiltere sayfalarına göz gezdirdiğim kadarıyla 320i efficientdynamics edition ile gelen 1.6 turbo 170ps lik motor seçeneği yok ama Türkiye de yanlış görmediysem hala alınabiliyor., Bu motor sanki makyajlı LCi kasa 3 serisi ile yurtdışında gelmiyor yada üretilmiyor ama bizim ülkemize vergi yüzünden mi bilmiyorum halaa getirtilir gibi bir izlenim oluştu.,

320i Luxury Line opsiyon olarak;

M direksiyon ve M logolu marşpiye kaplamaları + Active Cruise Control (fren özellikli) + krom cam çerçevesi + Harman kardon ses sitemi + bmw professional navigasyon + adaptive led farlar + antrasit tavan kaplaması + taba renk spor koltuklar bir de golf teki gece mavisine benzer çok güzel bir renk var ismini hatırlıyamadım

Böyle bir araç sipariş edilirse ortalama ne kadar sürede getiriyor borusan..?

Dün arayıp uslubu sertleştirince bu gün 2 farklı birimden "2 defa" arayıp ürünün geldiğini haber verdiler., napalım biz böyleyiz malesef..,
Hocam bu arada bişey soracaktım yakın bir arkadaşıma 320i luxury line alıcaz luxury line pakette spor direksiyon mecburi mi? 40.yıl edition ile birlikte gelen M direksiyon ve M logolu marşpiye kaplama ile luxury line sipariş verebilme imkanı var mı..?
Bir de almanya ve ingiltere sayfalarına göz gezdirdiğim kadarıyla 320i efficientdynamics edition ile gelen 1.6 turbo 170ps lik motor seçeneği yok ama Türkiye de yanlış görmediysem hala alınabiliyor., Bu motor sanki makyajlı LCi kasa 3 serisi ile yurtdışında gelmiyor yada üretilmiyor ama bizim ülkemize vergi yüzünden mi bilmiyorum halaa getirtilir gibi bir izlenim oluştu.,
320i Luxury Line opsiyon olarak;
M direksiyon ve M logolu marşpiye kaplamaları + Active Cruise Control (fren özellikli) + krom cam çerçevesi + Harman kardon ses sitemi + bmw professional navigasyon + adaptive led farlar + antrasit tavan kaplaması + taba renk spor koltuklar bir de golf teki gece mavisine benzer çok güzel bir renk var ismini hatırlıyamadım
Böyle bir araç sipariş edilirse ortalama ne kadar sürede getiriyor borusan..?

Hocam 3.20 ied özel siparişle alınabiliyordu.
Avrupa ülkelerinde.
Borusan artık 3.20 ied getirmiyor üretimden kalktı diyor ama kalkmadı.
Luxuryline ile özel sipariş geçerek bu dediklerinizi alabilirsiniz ama bu 3.18 yada 3.20d olabilir.

Tavsiyem bayileri arayıp ellerinde kalan 40th edition 3.20 ied varsa bu araçlara Türkiye de sahip olabilecek şanslı kişilerden olabilirsiniz.
Neden şanslı diyorum. 1.6 hacimde 7.6 sn 0-100 e sahip, gitmesine göre gayet az yakan bir ünite + ZF 8 ileri şanzımana sahip oluyorsunuz. İleride efsane olarak kalacak taa ki yeni kasa g20 1.6 lar gelene kadar.
O gelecek 1.6 larda, şuanki 3.20 ied lerdeki gibi en az 170 bg olacaktır.

Merhaba arkadaşlar 

Benim arastirmalarim sonucu ekranin kenarındaki tusun mute olmasi yada  voice olmasi bir sey ifade etmiyor. Torpido gozundeki asil beyin uyumlu model ile degistirilince zaten car play destegi geliyor. Yurtdisi forumlarinda polonya uzerinden carplayi aktif edilmis unite  ve ekran satisi yapan bir yer buldum. Henuz site bakimda olduğu için net bilgileri paylasamiyirum. Bir kisi buradan discover pro almis unite, usb girisi ve ekrani takmis kendisi resimli anlatimi var. Sonra kodlama ile araca tanıtıyor. Car play ve Android auto aktif direk bagliyor ve calisiyor. 

Artik son care direk kutuyu alip takacaz sokmesi ve takmasi cok basit ama fiyat ne olur bilinmez. Bir haber alirsam sizinle paylasacagim. 

Saygilarla

@RockandRage

Anladığım kadarıyla, 19 ya da 24 olmasından ziyade torpidodaki üniteyle alakalı bir durum bu. önceki sayfaların birinde donanımlarla ilgili bir site vardı. oradaki şemalarda da benzer şeyler yazıyordu. 

Moderatör tarafında düzenlendi:
@RockandRage bilgiler için teşekkürler hocam, 

Bir arkadaş mahkemeye vermişti doğuşu, kazanacağını düşünüyorum. Bizde emsal olarak gösterebiliriz.

Arkadaşlar

app connect aktivasyon kodunu yurt dışından alsak resmi vw den 202 euro turkiyede 1255 tl.daha ucuza geliyor

fakat bu kodu aldıktan sonra kablo ile cihaz yani ekrandan mı bi yere giriyoruz yada vag com bağlantısı ile kodluyormuyuz

Arkadaşlar
app connect aktivasyon kodunu yurt dışından alsak resmi vw den 202 euro turkiyede 1255 tl.daha ucuza geliyor
fakat bu kodu aldıktan sonra kablo ile cihaz yani ekrandan mı bi yere giriyoruz yada vag com bağlantısı ile kodluyormuyuz
Odis ile araca tanıtılıyor hocam. Aradaki fiyat farkı vergiden kaynaklı.

bu App Connect aktive edildiğinde direksiyondaki sesli konuşma da aktive oluyor sanıyorum ?

Iphona bağlıyken siri
Androide bağlıyken google sesli hizmet veriyormuş
Farklı yerlerde yapılan yorumlara göre, direksiyondaki sesli komut tuşunun çalışması için de ayrıca aktivasyon yapılıyormuş. İnşallah öyle değildir, yani app connect açılınca sesli komut da devreye giriyordur diye umut ediyorum [emoji849]

Farklı yerlerde yapılan yorumlara göre, direksiyondaki sesli komut tuşunun çalışması için de ayrıca aktivasyon yapılıyormuş. İnşallah öyle değildir, yani app connect açılınca sesli komut da devreye giriyordur diye umut ediyorum
emoji849.png
Siri devreye giriyor sadece. Aracın ki girmiyor.

Abiler ben actirdim siriye seslenince duyuyor sizi ve istediginiz komutu verebiliyorsunuz ancak direksiyondaki voice tusuna basinca yine ayni uyari cikior aktivasyon icin saticiyla gorusun diye. 

Moderatör tarafında düzenlendi:

Abiler ben actirdim siriye seslenince duyuyor sizi ve istediginiz komutu verebiliyorsunuz ancak direksiyondaki voice tusuna basinca yine ayni uyari cikior aktivasyon icin saticiyla gorusun diye. 
Tam düşündüğüm gibi; sirinin duyuyor olmasının sebebi telefonun usb kablosu ile bağlı olması yani şarj durumunda olması. Otobil dışında da telefon şarjda takılı iken ' hey siri ' diye seslendiğinde siri uyanır. İphone 6S den itibaren sirinin uyanması için şarjda olmasına gerek yok. Nacizane küçük bir hatırlatma yapmak istedim [emoji5]

Geri
Üst Alt