forzaGilles
Moderatör
- İsim
- Ali
- Araç
- Golf Mk7 1.6 TDI 110ps Highline /Tungsten Silver Metallic
Dün arayıp uslubu sertleştirince bu gün 2 farklı birimden "2 defa" arayıp ürünün geldiğini haber verdiler., napalım biz böyleyiz malesef..,Hocam Almanya da tedarik sorunu var ise olabilir bence biraz sıkıştırın servisi.
Eski renault aracımda hafıza kartlarında tomtom navigasyon oluyor. Benimki garantiden değişmesi gerekiyordu sipariş verdik. Fransaya dahi çin yada taiwan dan geliyormuş o parça tedarik sıkıntısı vardı.
30 gün bekledim gelmedi.
Ardından fransa müşteri hizmetlerine araç şase ve parça bilgisini eklediğim okkalı bir mail atmıştım. Tabi cc de türkiye distribütörü vardı.
3 gün sonra aradılar parçanız geldi diye.
Hocam bu arada bişey soracaktım yakın bir arkadaşıma 320i luxury line alıcaz luxury line pakette spor direksiyon mecburi mi? 40.yıl edition ile birlikte gelen M direksiyon ve M logolu marşpiye kaplama ile luxury line sipariş verebilme imkanı var mı..?
Bir de almanya ve ingiltere sayfalarına göz gezdirdiğim kadarıyla 320i efficientdynamics edition ile gelen 1.6 turbo 170ps lik motor seçeneği yok ama Türkiye de yanlış görmediysem hala alınabiliyor., Bu motor sanki makyajlı LCi kasa 3 serisi ile yurtdışında gelmiyor yada üretilmiyor ama bizim ülkemize vergi yüzünden mi bilmiyorum halaa getirtilir gibi bir izlenim oluştu.,
320i Luxury Line opsiyon olarak;
M direksiyon ve M logolu marşpiye kaplamaları + Active Cruise Control (fren özellikli) + krom cam çerçevesi + Harman kardon ses sitemi + bmw professional navigasyon + adaptive led farlar + antrasit tavan kaplaması + taba renk spor koltuklar bir de golf teki gece mavisine benzer çok güzel bir renk var ismini hatırlıyamadım
Böyle bir araç sipariş edilirse ortalama ne kadar sürede getiriyor borusan..?