6,5" Composition Media APP Connect

Merhaba.Cumartesi günü araci teslim aldim ve siteye uye oldum. Arac 2016 tiguan comfortline 1.6 tdi. Siteden okuyup kafama takildigi icin ozellikle 19A- B, 24 A falan derken aradim Esenyurt bayini ve servisi ile gorustum.

Servis cevabi özetle;

App connect iphone da iyi android te ise bazen hata verebiliyor. Eğer sadece şifre ile olursa açtırma 1500 tl, sifre + usb değişecek ise 1900 tl. 19b olması falan önemli değil önemli olan sistemin arkasında ki kod dedi ona göre belli olur şifre mi yoksa şifre + usb degisikligimi olacağı. Ek bir usb yeri değil veya modül değil sadece mevcut usb değişir dedi.

19 b olan arkadaşlar sistemi serviste actirirsa azami 1900 tl verip ? inşallah bu konu başlığı da sonuçlanmış olur.
@Tiguan Hocam öncelikle hayırlı olsun.ALLAH kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.Hocam hangi bayii esenyurt doğuş otomu acaba.Hakikaten servisin söylediği doğruysa konu çözülmüş olur.

Haramidere / Esenyurt bayi hocam. Bu arada belki senin sistemin çalışmama sebebi usb den kaynaklidir. Sistemsel olarak uygulamayı açmış olabilirsin ama belkide donanım olarak usb nin degismesi gerekiyordur diye düşünüyorum.

Haramidere / Esenyurt bayi hocam. Bu arada belki senin sistemin çalışmama sebebi usb den kaynaklidir. Sistemsel olarak uygulamayı açmış olabilirsin ama belkide donanım olarak usb nin degismesi gerekiyordur diye düşünüyorum.
Hocam ilk defa bir servis 19 A/B veya 24 olması farketmez diyor.Ben aracı alırken istanbulda 5 adet trendline bir 5~6 adette highline+ekstra opsiyonlu araç vardı.Yani sanroof için hiç gerekmeyecek opsiyonlu araçları önerip durdular.o zaman bende baya bir bastırdım merak etmeyim passatlara geldi bunada gelir dediler ama forumdada şahit olduğumuz gelişmeler işin hiçde öyle olmadığını gösterdi.
İsin aslı ak ile kara sizin sipariş çözecek.Sizin aldığınız yer doğuş otonun kendi bayii diye belki biraz daha konuya hakimdir.Hayırlısı diyip bekleyelim [emoji4]

Hocam ilk defa bir servis 19 A/B veya 24 olması farketmez diyor.Ben aracı alırken istanbulda 5 adet trendline bir 5~6 adette highline+ekstra opsiyonlu araç vardı.Yani sanroof için hiç gerekmeyecek opsiyonlu araçları önerip durdular.o zaman bende baya bir bastırdım merak etmeyim passatlara geldi bunada gelir dediler ama forumdada şahit olduğumuz gelişmeler işin hiçde öyle olmadığını gösterdi.
İsin aslı ak ile kara sizin sipariş çözecek.Sizin aldığınız yer doğuş otonun kendi bayii diye belki biraz daha konuya hakimdir.Hayırlısı diyip bekleyelim [emoji4]

Merhaba,

2016 model Polo Allstar kullanıyorum. Benim cihazım da 19B ile bitiyor. Florya Mez Otomotivdeki servis danışmanı cihaza bile bağlayıp kontrol etmeden, menüde app connect gözükmüyorsa mümkün değil dedi. Kafayı yiyeceğim. Her kafadan ayrı ses çıkıyor. Vw yetkili servisleri gerçekten bu konuda çok bilgisizler. Ama bu forumda doğruyu bulacağımıza inanıyorum [emoji120]

Merhaba,

2016 model Polo Allstar kullanıyorum. Benim cihazım da 19B ile bitiyor. Florya Mez Otomotivdeki servis danışmanı cihaza bile bağlayıp kontrol etmeden, menüde app connect gözükmüyorsa mümkün değil dedi. Kafayı yiyeceğim. Her kafadan ayrı ses çıkıyor. Vw yetkili servisleri gerçekten bu konuda çok bilgisizler. Ama bu forumda doğruyu bulacağımıza inanıyorum [emoji120]
Aynen öyle hocam.Şu konuyu baştan sona okusalar valla level atlayacaklar.Yada bize bildikleri halde yıldırma politikası uyguluyorlar."ölümü gösterdiler sıtmaya razı edecekler."
Aktivasyon ilk 1160 tl ile başladı 1900 dayandı.Kimi direkt aktive ediyor kimi usb değişiyor kimi kitlenme donma olmasın diye kablosunu değişiyor.
Neyse çözersek bu konuyu pdf yapıp yollayalımda eğitim seminerlerinde işlesinler. [emoji16]

Valla aracı almak maddi olarak zorladı beni sonuçta memuruz. O yuzden 1900 tl benim icin lüks olur. Forumdan bir babayigit 19b sinin app connect ini actirirsa gorucez gerçeği. Ama ben hiç olmayacağına inanmıyorum çünkü @setirekli hocam menusunde olmayan uygulamayi bir sekilde gösterebiliyor ama çalıştıramıyor. Demek ki bu uygulama aslında aletin içinde var. Ama hem yazılım hem donanım yani usb olarak destek gerekiyor fikrindeyim.

Valla aracı almak maddi olarak zorladı beni sonuçta memuruz. O yuzden 1900 tl benim icin lüks olur. Forumdan bir babayigit 19b sinin app connect ini actirirsa gorucez gerçeği. Ama ben hiç olmayacağına inanmıyorum çünkü @setirekli hocam menusunde olmayan uygulamayi bir sekilde gösterebiliyor ama çalıştıramıyor. Demek ki bu uygulama aslında aletin içinde var. Ama hem yazılım hem donanım yani usb olarak destek gerekiyor fikrindeyim.
Hocam benim menüye@yusuf hocam öngörüsüyle denedi ve oldu.
Ama şöyle bir durum var ben menüdeki app connect tuşuna bastığımda "app connect başlatılıyor" yazıyor.
Lakin fabrika çıkışında app connect varsa bağladığınızda eğer aktif değilse "app connect için bayii ile iletişime geçiniz yazıyor"
Eğer cihazların donanımları aynı ise bu iş er yada geç çözülür.Geçenlerde bu forumda bir arkadaş bu seriler ve desteklediği formatlarla alkalı bir sitenin linkini paylaşmıştı ben inceledin 19 b ve 20 b cihazların desteklediği dosya uzantıları aynı idi.Ama anlamadığım teknik detay bir konu olduğu için çok anlam veremedim.Valla takıntı oldu bu konularda az çok bilen birini bulsam konuyu açıyorum.En son navigasyon uygulamalarının paralı olduğu zamankarda bu dosyaları kıran bir tanıdık buldum o da cihazı sök arkadaki model ve serileri yolla dedi beceremedim.Torpidoyu cizerim diye yapmaya cesaret edemedim.İmkan bulabilirsen yanına gidip mevzuyu yüzyüze anlatıcam.

Arkadaşlar daha öncede yazdım. Tekrar yazayım. Bu bilgi başa tutturulamıyor mu?

Aralık ayında 2016 Tiguan aldım. Full... 

Menude APP Connect menusu var ama aktivasyon istiyordu. Verdim parasını açtırdım(1350tl) USB vs birsey degismedi. IOS ile mükemmel çalışıyor(Haritalar, Spotify, Radyo vs kullanıyorum)

Android ilede Sygic Navigasyon programını aktarabildim. Ama tam randımanlı Android i test edemedim.

Teyb in kodunu bilmiyorum. Gerekli ise bakar ekran goruntusu koyarım. Teyb üzerindeki sol alt tuşum MUTE tuşu...

@Hüseyin Koç hocam teybin kodunu yazarsanız çok iyi olur.

Sistem bilgisi ayarlarından Cihaz Kodunu yazabilirmisiniz ?

Sistem bilgisi ayarlarından Cihaz Kodunu yazabilirmisiniz ?
Tiguan, scirocco, Beetle, jetta ve Passat'ta cihazın mute tuşuna bağlı olmaksızın App connect standart olarak vardır. 

19 ve 21 kodlu cihaz ayrımı Golf'e özgüdür. 

Tiguan, scirocco, Beetle, jetta ve Passat'ta cihazın mute tuşuna bağlı olmaksızın App connect standart olarak vardır. 
19 ve 21 kodlu cihaz ayrımı Golf'e özgüdür. 
Benim aracımda Tiguan 19B app connect sonradan@yusuf hocam vag ile eklendi ama malesef şimdiki gidişatta göre aktif olamayacak.
Bugün dünkü konuya istinaden TAMAŞ Servisi aradım önce plaka kontrolünden sonra yedek parçayı bağladılar.Cihaz serisine felan hiç sormadılar direkt geri görüş ve hayalet gösterge varmı diye sordular bende ikiside olmadığı için açılamadığını söylediler.
Araçta geri görüş kamara opsiyonu veya hayalet gösterge varsa açabiliyoruz yoksa yapabileceğimiz birşey yok dediler.Mirrolink açılabilirmi diye sordum malesef o da açılamıyor.

Geri
Üst Alt