Serviste ya da ender elektronikte açtırmanız mümkün@ansolak peki hocam tsk ederim nöbette olduğum icin zaman yoktu hepsini okumaya da eve gidince okuyayım o zaman tsk
19B ünitem mevcut ve ekranda app connect mevcut. Vagcomla ben aktif ettim. Servisle görüştüğümdede yanlış hatırlamıyorsam 1000 liranın üzerinde bi rakam söylemişti. Appconnect ve 1ğB resimlerini yarın paylaşırım.819A ve 819B ünitesine sahip araçlarda App Connect logosu ekranda cıkmıyor. Peki yazılım güncelleme ilede bunun ekranda cıkması mümkün değil diye araştırmalarımda öğrendim.Peki
Main Unit yani cd kısmının girdiği üniteyi değiştirsek hangi son ünitelerde App Connect desteği olup App Connect yazısı ekranda cıkıyor. ??? Paylaşabilir misiniz hangilerinde olduğunu
birde 819A ve 819B de kamera desteğide mevcut değil. Bu üniteyi değiştirdiğimizde hem kamera hem App Connect çıkan ünite alırsak ekranda Voice yazısı yerine Mute olduğundan farklı durumdan sıkıntı çıkartır mı ? ünite değiştirirsek bu sıkıntı ortadan kalkar mı
şimdiden teşekkürler.
Bendede durum aynıBenim 19B 8" cihazında app Connectte@yusuf hocam vag il açtı fakat normalde appconnecte bastığınızda servise başvurun yazısı yerine bağlanıyor yazıyor yani durum biraz farklı
Hocam siz vag ile actikdan sonra appconnecte girmeye calistiginizda ne yaziyor.
Hocam, mute tuşlu cihazlarda,appconnet desteği yok deniyordu,ama sizde var?
Kullanıma açık değil ama menüde aktif olmasını vagcomla ben yaptım aracı aldığım zamanlar
8" ekranlı navisiz cihazın kodlamalarına baktım geçen gün benim açtığımdan farkı yok.