6,5" Composition Media APP Connect

Boşuna heyecan bosuna uykumuzdan olduk [emoji35]

Ben daha önce görmemiştim bu sistemi.Arkadaşların dediği gibi sistemin adı corvin android interface.

Araçın torpidosuna iki kutu takılıyor biri gps sistemi diğeri androidin kurulu olduğu kutu.Android sürümü 4.4 kitkat yani 3~4 yıl önceki sürüm.

Gelelim zurnanın zırr dediği yere.Fiyatı 1800 ila 2100 tl arası değişiyor.

Aynı satıcılar 10.2 inç android 5.1 isletim sistemli cihazı 1.490 takıyor.Ama aracın orjinal ektanı kalsın dersen fiyat şişiyor.Anlıyacağınız herkes olmuş bi Doğuş oto.

Corvin ile bir anlaşma yapılsa daha uygun bir fiyat çıkabilir forumdakiler için.Bu arada yaptırmayı düşünen var mı?

Arkadaslar merhaba.
Network ağları ve güvenlik sistemlerinde ehil bir bilgisayar mühendisi arkadaş bu app connecti açtırmak icin yardim istedim sağolsun yardimci olmaya çalışacak lakin benden ürünün tam ismini yani ürün kodunu istedi.Hatta ekranı çıkartıp arkasındaki seri numaralari olan etiketin fotosunu çekersen daha iyi olur dedi.Bu ekranın arka kısmının fotosu olan varmı.Veya ekranı nasıl çıkartabilirim

431e44d530afb64d4b5d2b65e6ce9f02.jpg

Arac 2016 model 10 ekim uretimli Tiguan ve 8" ekran var. kullanim kilavizuda bu

Sistem bilgiside bu

9e1afb01149ea85825610d4e3c88bae6.jpg

@ansolakhocam selam .. ben yeni aracim icin st ye soledim aktivasyom kodu siparisi versin diye ama baska bsy sormadim. Fiyat nedir? Suanda geri kamera mevcut, menude app connect te var ama usb de uygunmu acaba? Gibi sorularim var. Yada ender 500 fiyat vermis usb olmazsa onuda 150 ye degisiriz demis. Naapsam bilemedim. Mez deki st cunku herzamanki gibi "app connect mi? Oneki?" Dicekti nerdeyse ben bastirmasam:) onun yerine enderemi gitsem dedim ?   :)  napiyim en guvenli yer yine burasi sizlersiniz GOLF TUTKUSU  :('

Moderatör tarafında düzenlendi:
@ansolakhocam selam .. ben yeni aracim icin st ye soledim aktivasyom kodu siparisi versin diye ama baska bsy sormadim. Fiyat nedir? Suanda geri kamera mevcut, menude app connect te var ama usb de uygunmu acaba? Gibi sorularim var. Yada ender 500 fiyat vermis usb olmazsa onuda 150 ye degisiriz demis. Naapsam bilemedim. Mez deki st cunku herzamanki gibi "app connect mi? Oneki?" Dicekti nerdeyse ben bastirmasam:) onun yerine enderemi gitsem dedim ? Ama oda golf 6 da ledli xenon takarken birini sari ledli birini beyaz ledli takmisti ben heyecandan anlamamistimda yanindaki calisan uyarmisti beni [emoji4] napiyim en guvenli yer yine burasi sizlersiniz GOLF TUTKUSU 
Hocam endere gidin. Detaylı bilgi alın.
Sipariş verdiğiniz zaman size sadece gelen 1 adet kod. O kodu servisler girip vw serverlarına bağlanıp uzaktan bağlantı ile yüklüyorlar.
O yüzden endere ugrayın derim.

@ansolaksimdi gorustumde gelirsen hemen hallederiz diyo siparis  vericek birsey yok dedi. tesekkurler sonucu iletecegim ... :000074-medium:

Crackli birşey yapıyorsa tavsiye etmem. Sonuçta o işede para vereceksiniz. İlerde bir gün iptal olur çakışma olur patlarsınız bence. Ben gittim servisten aldım aktive ettirdim. Tabi tercih meselesi. 

@Hüseyin Koçsurec nasil oluyor acaba? Fiyat nedir? Dikkat etmek gereken bir konu varmi bir seyi eksik veya yanlis yapabilirlermi yoksa basit bsy mi? 

@Hüseyin Koçsurec nasil oluyor acaba? Fiyat nedir? Dikkat etmek gereken bir konu varmi bir seyi eksik veya yanlis yapabilirlermi yoksa basit bsy mi? 
Öncelikle aracınız garantili ise kesinlikle bulaşmayın. Bence sorun yaşarsınız. 

Ben aracıma ACC taktıracaktım. Servise gittim sordum bunlar böyle böyle takıyorlar vs. Aracınız garanti dışı kalır dediler bir sorun yaşarsanız. Servisin önünü açarsınız bahane olur bir olumsuz sebeb ararlarsa herhangi bir sorun yaşadığınızda.

Doğuşa ticket açacağım ACC için orjinal servis ve garantili olsun diye. Biraz zor ama göreceğiz. (Aracım Tiguan bu arada)

1350tl ye aldım ben. 1400 küsürlerde şuan. Haritalar özelliğini rahatlıkla kullanırsınız IOS için. Android testlerini henüz yapamadım. (Servis çalışmayacağını söyledi Android için. Ama ben bir şekilde Sygic navigasyon programını ekrana verdim) 

Yakında APP Connect ile bir video çekeceğim inşAllah...

Hocam ben appconnect i türkiye de ilk yaptıranlardanım. Cihazın yanında bekledim yapılırken rica ederek.

1200 lira verip aldığınız şey ufacık kağıtta yazan bir kod. Bunu ender ucuza getiriyor diye biliyorum. Fiyat farkı çok fazla ben olsam ender eğer aynı kodla işlem yapıyorsa ki öyşe biliyorum onlara yaptırırdım.

Crackli olmaması lazım çünki cracklenecek bir durumu yok.

O kadar çok bayılmayın bence boşu boşuna.

Hiçbir güncellemede de silinmedi bakımda vs. Ben orjinal ürün konusunda hassasımdır.

Endet yapsaydı ben yaptırdığımda onlarla konuşur prosedürü ayrıntılı ögrenir ondan sonra kararımı verirdim.

Hocam ben appconnect i türkiye de ilk yaptıranlardanım. Cihazın yanında bekledim yapılırken rica ederek.
1200 lira verip aldığınız şey ufacık kağıtta yazan bir kod. Bunu ender ucuza getiriyor diye biliyorum. Fiyat farkı çok fazla ben olsam ender eğer aynı kodla işlem yapıyorsa ki öyşe biliyorum onlara yaptırırdım.
Crackli olmaması lazım çünki cracklenecek bir durumu yok.
O kadar çok bayılmayın bence boşu boşuna.
Hiçbir güncellemede de silinmedi bakımda vs.
Usulune uygun ise olabilir tabiki. Dedigim gibi tercih meselesi. Benim kafama takılırdı nerden nası yaptılar vs diye. Birde araç garantili. 4-5 yıla cıkardık birde garantiyi. Ben risk alamazdı yani... 

Map ve Siri dışında çok bir artısı yok App Connect in ama bu iki özellik içinde kesinlikle tercih edilir. Eğer araçta orjinal NAV yok ise... IOS Haritalarda gayet iyi çalışıyor. 

Ben de Ender'de açtırmayı düşünüyorum. Şuan Crackleyemediler çünkü App Connect'i açık araçlardan bilgi istiyorlar cracklemek için. Ayrıca ekrana servisten güncelleme vs. yapılıp da appconnect kapanırsa yeniden açma garantisi veriyorlar. Arada bu kadar fark varken ben Ender'den açtırırım. 

@Hüseyin Koç@OnurD7@ansolak haftaici st nin fiyat ve diger sorulardaki cevaplarina gore endere yonelebilirim zaten oda persembe ancak yapariz yokum dedi. Diger yandan hocam benim en can alici noktama atis yaptiniz ACC  :000108-medium:  sonradan takilabiliniyor mu ki acaba  acıktım

@Hüseyin Koç@OnurD7@ansolak haftaici st nin fiyat ve diger sorulardaki cevaplarina gore endere yonelebilirim zaten oda persembe ancak yapariz yokum dedi. Diger yandan hocam benim en can alici noktama atis yaptiniz ACC  :000108-medium:  sonradan takilabiliniyor mu ki acaba  acıktım
Ender yada Apo Usta takıyor :) Taktıran bir çok kişi var. Ama ben şuan malesef servis dışı hareket edemiyorum. Ben taktırırsam serviste taktırırım. Ama yine fabrika çıkışı birşey olur mu çok bilemedim... Bir sürü calibrasyon ayarı vs vardır ACC nin bence.

Geri
Üst Alt