Kapi gozu led ambiyans aydinlatma

[mention=3715]mustik[/mention]  işlemi arka kapı içinde uygulasak elektriği nerden alabiliriz acaba ? Yada kablo mu çekicez arka kapılara 
Arka kapilarda orijinal ambiyans olmadigi icin muhtemelen cam acma dugmesinin elektiriginden alinir farlar yaninca cam acma dugmesi ısigida yanacagi icin yapilan ambiyans da yanar .

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@mustik peki cam açma düğmesinin ışığı da ambiyansa bağlı mı ? Yani şiddetini kontrol edebiliyor muyuz 

@ogzogz mecbur kapı sökülecek o zaman.

Hocam bir problem daha var yada normal midir bilmiyorum bu kapı açma kolunun ordaki aydınlatmanın kendine hayrı yok yani çok çok az aydınlatıyor oradan onu söküp farklı bir led taksak nasıl olur acaba ya da herkes de mi öyle şoför tarafındaki güzel (idare eder seviyede) yolcu tarafı ölü gibi yanıyor. Ne yapılabilir buna acaba

Not :Kapı açma kolunda ambiyans olduğunu 3 yıldır farketmedim :D bugün farkına vardım o derece az yanıyor.

20210515_213759.jpg

@ogzogz mecbur kapı sökülecek o zaman.

Hocam bir problem daha var yada normal midir bilmiyorum bu kapı açma kolunun ordaki aydınlatmanın kendine hayrı yok yani çok çok az aydınlatıyor oradan onu söküp farklı bir led taksak nasıl olur acaba ya da herkes de mi öyle şoför tarafındaki güzel (idare eder seviyede) yolcu tarafı ölü gibi yanıyor. Ne yapılabilir buna acaba

Not :Kapı açma kolunda ambiyans olduğunu 3 yıldır farketmedim :D bugün farkına vardım o derece az yanıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 47026
İkisinin birbirinden farklı şiddette yandığını düşünmüyorum. Daha doğrusu farketmedim. işlevi kadar ayarlanmıştır. Tam karanlık ortamda görevini yerine getirir. Keşke arkalarda da olsa..

Açma kolundaki ledin şiddeti gösterge şiddeti ile ayarlanıyor. Kapı çizgi ambiayans ve tutamak arkası  kapı ambiyansından.  Ayrıca hangi ayarla olursa olsun kapı açılınca kapı ambiyansı maksimum aydınlatma sağlıyor. Ancak açma kolundaki led , gösterge şiddeti neyse öyle kalıyor. 

Kapı açma kolu ambiyansını gösterge şiddetini en üst seviyedeyken bi deneyin. 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sağ sol aydınlatmaları bu şekilde hepsi %100 parlaklıkta ama yolcu tarafı biraz sönük gibi yanıyor :D :D :D  (kapılar açık 2 sinde de) 

20210515_220530.jpg

20210515_220448.jpg

@ogzogz  Geri dönüşleriniz için çok teşekkür ederim bende öyle umayım artık :D

En kötü ledlerini değiştirelim desek ledleri de çok farklı bulabilir miyiz meçhul ilerde bir gün bozulmaz inşallah :D

@ogzogz  Geri dönüşleriniz için çok teşekkür ederim bende öyle umayım artık :D

En kötü ledlerini değiştirelim desek ledleri de çok farklı bulabilir miyiz meçhul ilerde bir gün bozulmaz inşallah :D
Arka kapı açma kolu ile ilgili konu varmış..

Dış kapı kollarına aydınlatma olsa efsane olur aslında ama biraz baktım öyle  bir donanım yok gibi

@Skyline  yapılabilir aslında hocam ama kim uğraşır o var  :D

Dış kapı kollarına aydınlatma olsa efsane olur aslında ama biraz baktım öyle  bir donanım yok gibi
Golf 8'de var, kapı kolları golf 7'ye uyarmı bilmem ama en azından ledler piyasaya düşerse denenebilir.

Geri
Üst Alt