Muhtemelen koyu renkli olan negatiftir. Emin olmamakla birlikte beyazlardan biri ışığı diğeri de cam indirme kaldırma olarak düşününce ikisi de + uçtur.@Zafer negatif uç hangisi acaba bir de standart mıdır ki ? mesela kendim bulmaya çalışsam ledi bağlayıp düz kontak gibi bişey olabilir mi maksimum zarar ne olabilir
Hızlı iyidir[mention=11839]HONEY[/mention] yok mu abi daha modül ön sinyaller de hızlı kayıyor bi modül ayarlasana bana [emoji3] arka ambiyans modülü falan
@Redgti Şemaya göre 4 numara artı, 1 numara eksi görünüyor. artı ve eksiyi ters bağlarsanız sadece sizin lediniz yanmaz, ama bu iki ucu kısadevre felan yapmaya kalkarsanız sıkıntı yaşayabilirsiniz. Çünkü araç içindeki tüm düğmelerin aydınlatması bu hatta bağlı görünüyor. Muhtemelen koruması vardır ama dikkatli olmakta fayda var.@Zafer negatif uç hangisi acaba bir de standart mıdır ki ? mesela kendim bulmaya çalışsam ledi bağlayıp düz kontak gibi bişey olabilir mi maksimum zarar ne olabilir
Masallah ateş ediyor[mention=11839]HONEY[/mention] tampon yapmaya başladım millete yansımadan dolayı [emoji3] [emoji3] [emoji3]
/monthly_2021_05/_DSF2531.thumb.jpg.001732655c632f6ac66eb6db017f3271.jpg