Teşekkürler Hocam, şık olmuş iki detayda. Ben de 17 Pretoria düşünüyorum bakalım ama replika olması biraz çekinceye neden oluyor.Jantlar 17 inc golf 8 dallas modelinin replikası, orjinal suanki kurla baya pahalıya gelir, ayrica orjinalde18 inc var 17 yok. Ben 17 inc istedigim icin replika aldim 18 inc sert kaçar ayrica yüksek durması yay vs derdi olduğu icin o topa girmedim. 1bucuk aydir kullanıyorum gayet memnunum 16 inc e göre hafif bir sertlik oldu ama yumusak hamurlu lastik alarak bi nebze absörbe ettim.
Alta birakiyorum genis açıdan bi görsel
Ekli dosyayı görüntüle 48672
valla hocam bütçe zorlayıcı, 6500 7000 gibi olsa olabilirdi de 8 üstü fazla geliyor açıkcası
MerhabaMerhaba arkadaşlar bugün aracımın camurluklara r line logosu yapıştırdım, güzel oldu gibi sizce nasıl olmuş
Ekli dosyayı görüntüle 48669
Ekli dosyayı görüntüle 48670
Ekli dosyayı görüntüle 48671
Bence gerek yok. Mat siyah görüntü çok daha sportif ..Style paketteki alt difizör kısmında bulunan kromaj dan alıp aracima uygulamayı düşündüm tampon birebir aynı sadece kromaj yok life ve impression da, fiyat almak icin bayiye sordum ama Doğuş saçma şekilde fiyat vermiyor sebebi ise o parçanın fiyatı görebilmesi icin illa style paket bi aracın sasi numarası olması gerekiyormuş bu yüzden bırakın almayi fiyat dahi alamadim. Bunu nasıl çözebiliriz fiyati makülse almayi düşünüyordum.
Ekli dosyayı görüntüle 48739
Ekli dosyayı görüntüle 48742
BOD marka iyidir ama en iyisi Sahler. 1 yıldır kullanıyorum sıfır koku ve kalıpları birebir doğru.bende paspas düşünüyorum, benzer ürünü leona almıştım memnundum, kullanan var mı?
https://urun.n11.com/3d-oto-paspas/bod-volkswagen-golf-8-3d-havuzlu-paspas-2021-otomatik-vites-P494473068