Yanlış logo olmuş hoş durmamış. Yeni logolar farklı ve Rline değil bu logo R logosu. Rline farklı.Merhaba arkadaşlar bugün aracımın camurluklara r line logosu yapıştırdım, güzel oldu gibi sizce nasıl olmuş
Ekli dosyayı görüntüle 48669
Yanlış logo olmuş hoş durmamış. Yeni logolar farklı ve Rline değil bu logo R logosu. Rline farklı.Merhaba arkadaşlar bugün aracımın camurluklara r line logosu yapıştırdım, güzel oldu gibi sizce nasıl olmuş
Ekli dosyayı görüntüle 48669
Benim life pakette altta bir zemin var. O olabilir gibi geliyor çünkü yavru bir kedi orada duruyordu..Golf 8 impression olan arkadaşlar karter koruma kapağı üzerinde geliyor mu ? Yoksa biz mi taktırıyoruz? Ben Bora da taktırmıştım, çok faydasını gördüm..
Ben de koltuk üstü GTI koltuk kılıfı buldum sadece ön koltuklar için. Yastıkları ve kemer pedini kullanmayacağım. Sizce nasıl durur sadece koltuk kılıfları ? Şık bir ürün gibi .. Terleme yapmıyormuş.. Ve velcro bantlıymış..
Ekli dosyayı görüntüle 48495
Nerden temin edebiliriz, arka koltuklar içinde varmi ?Koltuk kılıflarını bugun hallettim koltuk başlıkları sökülüyor bu arada
/monthly_2021_07/IMG_20210715_111510.thumb.jpg.e74a22a2e8b9a7063490ff08c4419956.jpg
Of gereksiz pahali altı üstü iki krom malesef servisler de hersey faiş fiyat oldugu icin bende vazgeçtim ilerde uygun piyasaya düşerse bakacam. Omsa line vs gibi firmalar yapabilir.@Mehmeteren0606
Avek’ten difüzör krom parça ve yan cam altlarına krom parça fiyatlarını sordum. Toplam 5bin gibi bir fiyat çıkardılar. Aliex’de de bulamadım bu parçaları. Sene sonuna doğru internetten uygun fiyatlara bulabileceğimizi düşünüyorum.