Evet, otomatik de manuelde birebir aynı
Koltuk kılıfı için siparişimi verdim. Henüz gelmedi ama gelip taktıktan sonra, isteyen olursa fotoğraflarını paylaşırım.Merhaba,
Daha önce Golf 8 Impression aracım vardı. Forumda Impression için bir iki mesajım olmuştu.
Onu satıp Golf 8 Life aldım. Bunu uzun süre kullanmayı düşündüğüm için kalıcı ve güzel bir koltuk kılıfı olsun istiyorum.
Yıllar önce polo aracım için Otomstore'dan yarı deri yarı tay tüyü araca özel kılıf almıştım. çok memnun kalmıştım.
Size de tavsiye ederim.
Otomstore Sakarya'da bir firma. Kendileriyle görüştüm. Impression için kalıp varmış ama Life paket için henüz kalıpları yokmuş. Ön koltuklarda az da olsa kalıp farkı varmış.
Kalıp çıkartmak için ustaları Sakarya'daki VW bayisine gitti ama Life orada hiç yokmuş. Önümüzdeki hafta İstanbula gidip oradaki bayilere bakacaklarmış.
Aranızda Sakarya'da oturan, Otomstore'a uğrayabilecek Life sahibi var mı acaba?
Koltuk kılıfı için siparişimi verdim. Henüz gelmedi ama gelip taktıktan sonra, isteyen olursa fotoğraflarını paylaşırım.
Aliexpress'den verdiğim siparişler de geliyor yavaş yavaş.
İlk @007 arkadaşımızdan duyduğum ön kaput hidroliği için 11.08.2021 de sipariş vermiştim.
Bugün o da geldi. Kargocuya 34 TL gümrük vergisi ödedim. Toplam maliyet 256 TL oldu. Bilginize
Ekli dosyayı görüntüle 49941
Ekli dosyayı görüntüle 49942
Ekli dosyayı görüntüle 49943
Ekli dosyayı görüntüle 49944
Teşekkür ederim. Valla bence gayet güzel ve orjinal oldu. Çinliler sağolsun@etpalaz hayırlı olsun nasıl rahatmı bir de link verebilirimisin bir inceleyeyim…
Koltuk kılıfı için siparişimi verdim. Henüz gelmedi ama gelip taktıktan sonra, isteyen olursa fotoğraflarını paylaşırım.
İlk @007 arkadaşımızdan duyduğum ön kaput hidroliği için 11.08.2021 de sipariş vermiştim.
Bugün o da geldi. Kargocuya 34 TL gümrük vergisi ödedim. Toplam maliyet 256 TL oldu. Bilginize
Şansızlık benim amortisör geldi çinli tavşan civataları koymayı unutmuş nereden bulurum yazdım ama daha cevap verecek bakalım
Sağdaki resimde var ya. Yanlış mı görüyorum.
Civata olarak uzun tutma sapı eklenmiş kare şeklindeki parçayı kullanıyorsunuz.
https://www.aliexpress.com/item/1005002035745976.html
Bu linkteki videoyu izlediniz mi?
fotoğrafta işaretledim civalar yok yollamamış bu nedenle yazdım… dün hırdavatcıdan aldım parçaları 2₺ ye taktık oldu…
Hocam merhaba, taktırdınız mı ? Nasıl durum ? Birde sitesinde golf 8 için hiç kılıf yok. Otomstore.com aynı yerden mi bahsediyoruz.Koltuk kılıfı için siparişimi verdim. Henüz gelmedi ama gelip taktıktan sonra, isteyen olursa fotoğraflarını paylaşırım.
Hocam merhaba, taktırdınız mı ? Nasıl durum ? Birde sitesinde golf 8 için hiç kılıf yok. Otomstore.com aynı yerden mi bahsediyoruz.