Orta halli düşünüyorsanız hankok durumunuz varsa mıchelinPC7'yi bilmiyorum hocam hiç kullanmadım. Michelin Primacy 4 gayet sessiz bir lastik.
Bende üzerindeki Nexen lastikleri değiştirip Web de sessizlik konusunda çok övgü almış hatta bununla ilgili YouTube de video yapılmış bir lastik olan Continental Ultra Contact düşünüyordum gerçek kullanıcı testi daha önemli tabi gürültülü demeniz beni şaşırttı.185/60/15 ebat için hangi lastiği önerirsiniz arkadaşlar? Golf için Continental Ultra Contact modelini almıştım 2023'te çok memnumum ama biraz gürültülü geliyor bana. Yine aynı marka modelden mi devam etsem acaba? Good Year EfficientGrip de aklımda var. Fiyat performans olarak da başka öneriniz varsa almak isterim. Teşekkürler.
Hayırlı olsun, Sonuç olarak üretimden kaynaklı kusurlu bulunab tüm lastikler yani 4 lastikte yenisiyle değişmiş mi oldu..?@apranaxi. Lastikleri değişimi süreci tamamlandı. Bilirkişi garantiden değişen lastik haricindekilerinin değişimini onayladı. 05.12.2024 tarihinde bana tebliğ edildi. 2 haftalık itiraz sürecini bekledim ve hafta sonu lastikleri aldığım bayiye uğrayarak continental firmasının karara itiraz edip etmediğini sormam üzerine herhangi bir itiraz olmadığı ve değişimin kabul edildiği söylendi.
1 tanesi garantiden değiştiği için 3 tanesini kabul etti bilirkişi. Aracımı da geçen hafta sattım ve lastikleri takmadan alan kişiye verdim. Bu yüzden yeniler nasıldı bilmiyorum.Hayırlı olsun, Sonuç olarak üretimden kaynaklı kusurlu bulunab tüm lastikler yani 4 lastikte yenisiyle değişmiş mi oldu..?
Şıan aradan geçen 3 aylık süreçte yeni lastiklerde balans vs.. başka sıkıntı yaşadınız mı..?
Bu arada teşekkürler.Hayırlı olsun, Sonuç olarak üretimden kaynaklı kusurlu bulunab tüm lastikler yani 4 lastikte yenisiyle değişmiş mi oldu..?
Şıan aradan geçen 3 aylık süreçte yeni lastiklerde balans vs.. başka sıkıntı yaşadınız mı..?
Daha önce Goodyear Efficientgrip marka model lastik takılıydı hocam araçta, Conti'ye oranla daha sessizdi bana göre. Ufak bir ses durumu dışında taş gibi lastik ama.Bende üzerindeki Nexen lastikleri değiştirip Web de sessizlik konusunda çok övgü almış hatta bununla ilgili YouTube de video yapılmış bir lastik olan Continental Ultra Contact düşünüyordum gerçek kullanıcı testi daha önemli tabi gürültülü demeniz beni şaşırttı.
Hayırlı olsun. Ebat nedir tam olarak? Bir de üretim yeri neresi?michelin primacy 5 lastik takdırdım gayette güzel
225/45/17 r ebat üretim yeri türkiye heraldeHayırlı olsun. Ebat nedir tam olarak? Bir de üretim yeri neresi?
Lastik üzerinden kontrol edip yazabilir misiniz?225/45/17 r ebat üretim yeri türkiye heralde
michelin primacy 5 lastik takdırdım gayette güzel
Hayırlı olsun. Ebat nedir tam olarak? Bir de üretim yeri neresi?
225/45/17 r ebat üretim yeri türkiye heralde
Lastik üzerinden kontrol edip yazabilir misiniz?
yarın bakayıp yazıcam oğuz beyTekrar hayırlı olsun. Sizden yardım alabilecek miyiz?
alman üretimTekrar hayırlı olsun. Sizden yardım alabilecek miyiz?