Yaz Lastiği Tavsiyesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HamzaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

18.09.2024 tarihinde tüketici hakem heyeti bilirkişi atadı ve inceleme yaptı. Lastiklerin tabanında bozukluk tespit edildi. Ne kadar sürer ne sonuç çıkar bilmiyorum. Beklemedeyim…

Arkadaşlar selam. 2016 model Golf 7 (Comfortline) aracım var. Araçta-muhtemelen fabrika çıkışında takılan- "Goodyear" marka yaz lastikleri var ama lastik ustası lastiklerin artık ömrünü tamamlamış olduğunu söyledi. "Yaz" lastiği için kıymetli tavsiyelerinizi yazar mısınız?

Teşekkür ederim.
merhaba,
bütçe yüksekse michelin p4 veya p5, bütçe sınırlı ise falken. istanbul şehir içi ağırlıklı ikisi de memnun eder.

haha çok eski bir mesaja cevap vermişim bildirimden açınca. yaşlılık . neyse bilgi bilgidir. :)

merhaba,
bütçe yüksekse michelin p4 veya p5, bütçe sınırlı ise falken. istanbul şehir içi ağırlıklı ikisi de memnun eder.

haha çok eski bir mesaja cevap vermişim bildirimden açınca. yaşlılık . neyse bilgi bilgidir. :)
michelinlar pahalı gelebilir goodyear efficientgrip performance 2 yıde öneririm polonya yada alman üretimi çok kaliteli bir lastik..prielli bridgestone için sesli diyorlar

@apranaxi. Lastikleri değişimi süreci tamamlandı. Bilirkişi garantiden değişen lastik haricindekilerinin değişimini onayladı. 05.12.2024 tarihinde bana tebliğ edildi. 2 haftalık itiraz sürecini bekledim ve hafta sonu lastikleri aldığım bayiye uğrayarak continental firmasının karara itiraz edip etmediğini sormam üzerine herhangi bir itiraz olmadığı ve değişimin kabul edildiği söylendi.

Geri