merhaba,Arkadaşlar selam. 2016 model Golf 7 (Comfortline) aracım var. Araçta-muhtemelen fabrika çıkışında takılan- "Goodyear" marka yaz lastikleri var ama lastik ustası lastiklerin artık ömrünü tamamlamış olduğunu söyledi. "Yaz" lastiği için kıymetli tavsiyelerinizi yazar mısınız?
Teşekkür ederim.
michelinlar pahalı gelebilir goodyear efficientgrip performance 2 yıde öneririm polonya yada alman üretimi çok kaliteli bir lastik..prielli bridgestone için sesli diyorlarmerhaba,
bütçe yüksekse michelin p4 veya p5, bütçe sınırlı ise falken. istanbul şehir içi ağırlıklı ikisi de memnun eder.
haha çok eski bir mesaja cevap vermişim bildirimden açınca. yaşlılık . neyse bilgi bilgidir.![]()
GY için biraz ömrü kısa deniliyor,GY olur
Conti pre 6-7 olur
michelin pilot sport 5 olur
Kendi adıma içinde "eco" ibaresi geçen ürün almamaya özen gösteriyorum.GY için biraz ömrü kısa deniliyor,
Conti' de karar kılacağım sanırım EcoContact6 konfor olarak daha iyi ancak kalan durumlarda Pre6 daha önde.
Ses konusunda biraz titizim, sanırım eleyeceğim bu sebepbe.Kendi adıma içinde "eco" ibaresi geçen ürün almamaya özen gösteriyorum.
Premium contact kullaniyorum, yol sesi hariç çok memnunum.
PC7 için ne düşünüyorsunuz hocam ?PC6 güzel ama sesli bir lastik hocam, konfor arıyorsanız Michelin Primacy 4 tavsiye ederim. İkisini de kullandım, michelin kesinlikle daha konforlu.
6 mı kullanıyorsunuz 7 mi ? Üretimi durduğu için 7'lere kaydım biraz aslında. Acaba ses konusunda o nasıldır.Kendi adıma içinde "eco" ibaresi geçen ürün almamaya özen gösteriyorum.
Premium contact kullaniyorum, yol sesi hariç çok memnunum.
Pre 7 kullanıyorum, ses yok diyemem yol sesi mevcut. Öyle çok rahatsız etmiyor ancak var. Geri kalan kriterlerde gayet memnunum6 mı kullanıyorsunuz 7 mi ? Üretimi durduğu için 7'lere kaydım biraz aslında. Acaba ses konusunda o nasıldır.