forzaGilles
Moderatör
- İsim
- Ali
- Araç
- Golf Mk7 1.6 TDI 110ps Highline /Tungsten Silver Metallic
Hocam canınız yandığı için doğal olarak sitem ediyorsunuz ve haklısınız da., ancak ben bu konuda doğuş 'un parça için faiş fiyat çektiğini düşünmüyorum.,@DuzboruDownpipe işin ilginç tarafıda servisin hic bir yardımda bulunmayışı oldu hocam, ankaraya ugradigimda gittim sordum hali ile arac servise gelmeden bir sey diyemeyiz dedi, dedim aracın oldugu yerde servis yok en yakın servis kayseride çekici ile oraya gittiğinde bana 20.000 TL ucret cikarilmayacagini garanti eder misiniz diyorum bakmamiz lazim, belki iyi niyete girer diyor, bu işin belkisi mi olur sadece parca 15.000 TLden fazla, belki o parça bozulmamıştır diyor. Ustalar aracın basına gelir gelmez yakit sisteminde sorun oluğunu anladi ki her parcasina baktilar yakit sisteminde bozulmasi muhtemel en son bu parcada ariza oldugunu soylediler bende gozumle gordum parcadan yakit cikisi olmadigini diyorum hala usteliyor. Servise gitse idi muhtemelen yakit hattini falanda degistirmek gerekiyor diyip en az 25.00p masraf cikartacaklardi. Adamlarin kaydinda yok bu hasar nasil bozulabilir diyor, benim size sormam lazim asıl dedim en son. Sonuç olarak servise eğer büyük bir arızadan düserse bu golfler sahibine sabır versin anladigim kadariyla bir tek dsgye iyi niyet uyguluyorlar o da zaten kronik bir zahmet uygulasinlar kalan arizalara hic bir cozum yok 1 haftadir ugrasiyoruz.
Bu parça yurt dışında da genel olarak pahalı bir parça.,
Bu parçanın Almanya 'daki fiyatı: 1.970 € +olarak bu parçanın değişimi için Almanya'da buraya göre 4 katı fazla işçilik ödersiniz., 1.970 € şuan ki döviz kuruyla 20 bin tl.
Doğuş 'un verdiği fiyat 15 bin tl. ve %25 zubizu indirimi 11.250 tl.
Aradaki fiyat farkı yarı yarıya.,
Sonuç olarak bu konuda doğuş parça için faiş fiyat çekmiş diyebilir miyiz..? tartışılır..
Çok geçmiş olsun..