bnyamnclak
Üye
Hocam benim farlarda da afs var. Dikkatimi ceken bir durumu size sormak isterim. Arabayla geziyorum sonra kirmizi isikta ya da bir yerde durdugumda sanki sol far kendisini saga dogru hafifçe topluyor. Acaba bunun sebebi nedir? Anladigim surus esnasinda far disa dogru hafif açılanıyor.DLA kalibrasyonunu (auto uzun far asistanı) aktifken farların sağlıklı "perdeleme" yapabilmesi için yapılıyor., sağ-sola merceklerin dönüşünde DLA 'nın bir etkisi yok onu farların AFS sensörü yapıyor.
Çok normal bir durum farlar hıza duyarlı olduğundan bunu yapıyor., AFS farlar sadece virajlarda sağa-sola dönmez aynı zamanda hıza duyarlı olduğundan bu hareti yapıyor.Hocam benim farlarda da afs var. Dikkatimi ceken bir durumu size sormak isterim. Arabayla geziyorum sonra kirmizi isikta ya da bir yerde durdugumda sanki sol far kendisini saga dogru hafifçe topluyor. Acaba bunun sebebi nedir? Anladigim surus esnasinda far disa dogru hafif açılanıyor.
Mk7 kasanın U Led farları için sormuş olsaydın hemen söylerdim ama Çift J farlarda durum biraz karışık., ama şunu söyleyebilirim;@forzaGilles abi 7.5 lar icin de dla far icin parça kodu var mi sende? çift j bulduk dla destekli mi acaba diye soru işareti var bilgin varsa aydınlatabilir misin
Hocam dla olmayan adaptif cift u far var bende. Bunu bi sekilde dla li hale getirebilir miyiz? Serit takip vs de var.Mk7 kasanın U Led farları için sormuş olsaydın hemen söylerdim ama Çift J farlarda durum biraz karışık., ama şunu söyleyebilirim;
Aracınızda DLA opsiyonu yoksa ve siz DLA özellikli Çift J far takmak istiyorsanız bu retrofit 'i yapabilmeniz için aracınızın ön camını değiştirmeniz gerekir..!! ve ilaveten DLA 'nın sensörünü almanız lazım. özetle DLA özelliğine kavuşmak masraflı bir iş ön cam değişecek vs..
Ama aracınız da tek J Led far var ise çift J led far takabilirsiniz bunun için ön camın değişmesine gerek yoktur., Çift J led far ile led 'ler çift olarak yanar ama bu farın esas alameti Adaptif farlara sahip olmuş olursunuz, sadece DLA özelliği olmaz., onun haricindeki tüm özelliklere kavuşmuş olursunuz., farlar virajlarda sağa-sola döner, aracın hızına göre değişen 7 farklı aydınlatma seçeneği sunar, aşşağıdaki şemadaki (DLA hariç) tüm özelliklere kavuşmuş olursunuz;
Ekli dosyayı görüntüle 14398
Şerit takip var ise belki yapılabilir., ön cam da (dikiz aynasının arkasında) kamera var mı..?Hocam dla olmayan adaptif cift u far var bende. Bunu bi sekilde dla li hale getirebilir miyiz? Serit takip vs de var.