boya korumayı kendim yapmayacağıma karar verdim evet, ama kim yapacak onu bilmiyorum@magic naptınız hocam karar verebildiniz mi?
Değerli Abdullah Hocam;sormayın valla hocam hala muallak.
bir tarafım seramik korumayı hazır kampanya ile 1000e bulmuşken meguiars ile bitireyim diyor..
bir tarafım abdullah, 1000 tl verme ona sen babalar gibi sonaxta 390 a nano yap sonra meg. sarı şampuan götürür diyor.. nette genelde negatif sonax yorumlarını görünce anında vazgeçip en azından ziabart ile bitireyim diyorum ve dememle beraberde 700 ona vereceğine zorla imkanını meguiars seramik yaptırmalısın diyorum ve başa dönmüş oluyorum. inception.. :000296-medium:
boya koruma için ne kadar indirim alabiliriz.@bravo32 hocam izmirde yaptiracaksaniz eger. Eski Çınarlı uce sonax yeni haliyle ACT de Ali bey vardir ACT nin kurucusu. Onunla bir gorusun fiyat alın. Kendisini tanırım yillar sonra oda beni tanır iyi bir indirim alabiliriz. İscilik bakimindan yillarca ust uste türkiye nin en iyi sonax bayiligi ödülünü kaptirmamistir. Sonra da zaten ACT yi kurdu.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim hocam, aynen İzmir de yaptıracağım ama ürün kalitesi olarak ziebart ve 9h daha iyi gibi düşünmüştük. Act de hangi ürünler kullanılıyor acaba, en iyisin arayıp bir görüşmek..@bravo32 hocam izmirde yaptiracaksaniz eger. Eski Çınarlı uce sonax yeni haliyle ACT de Ali bey vardir ACT nin kurucusu. Onunla bir gorusun fiyat alın. Kendisini tanırım yillar sonra oda beni tanır iyi bir indirim alabiliriz. İscilik bakimindan yillarca ust uste türkiye nin en iyi sonax bayiligi ödülünü kaptirmamistir. Sonra da zaten ACT yi kurdu.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben kendi aracim icin ona danismistim.Teşekkür ederim hocam, aynen İzmir de yaptıracağım ama ürün kalitesi olarak ziebart ve 9h daha iyi gibi düşünmüştük. Act de hangi ürünler kullanılıyor acaba, en iyisini arayıp bir görüşmek..
şimdi böyle haberler alınca da insan sıfır aracı götürüp teslim etmek istemiyor...bizim buradaki ziebart diamond glossu 2 saatte bitirdiği ve cam filmi sırasında bej döşemelerde su izlerine neden oldukları için yüzlerini görmek istemiyorum . sonaxın ürünleri uygulamaları hakkında tecrübesi olan yardımcı olursa sevinirim.
sonax nano hybrid uygulamasını düşünüyorum.