Hocam foroğraf var mı çizikler için. Ona göre yorum yapalımArkadaşlar konuyu hortlattim belki benim aracta cizik ve biraz surtme var pasta cila ile gidecek gibi netten http://m.n11.com/meguiars-boya-koruma-seti-150ml-1-araclik-P115412291 bunu buldum kendim yapmayo düşünüyorum. Ne dersiniz.
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pasta iş görür bence Hoca, üstüne birde gri renk cilası atınca olay tamamdır.
Seramik için kullandığınız malzeme nedir acaba. Mümkünse link atar mısınız. Dediğiniz paraya sadece malzeme bile zor alınıyorMerhaba Go Garage olarak Ankara Eryamanda Hizmetinizdeyiz Sacc pro 2 yıl garantili kristal seramik kaplama +motor temizliği tam kapsamlı boya koruma paketimiz 789 TL , sadece boya koruma paketimiz 350 TL dir. Seramik Kaplama işlemimiz 24 saat sürmektedir. Ayrıca boyasız Göçük Düzeltme işleriniz için resim göndererek fiyat alabilirsiniz ankaragogarage.com
Hocam tavsiyem malzemeye (önemlide olsa)çok takılmayın önemli olan işçililk belirtilen fiyatlara da düzgün bir işçiliği kimse yapmaz hadi fiyatta istisna var diyelim belirtilen sürede iyi bir uygulamanın bitmesi mümkün değil .Seramik için kullandığınız malzeme nedir acaba. Mümkünse link atar mısınız. Dediğiniz paraya sadece malzeme bile zor alınıyor
Boya koruma da, seramikte ciddi ustalık gerektiyor çünkü her ikisinde de işin içine polisaj var., Polisaj bu işin en önemli ve en çok emeğin olduğu aşama., Zaten ustalık polisaj da beli oluyor., seramikte ekstra dan seramik uygulaması hata kabul etmediğinden bir zorluk var ama onu da Dr. beasley gibi markaların her amatör insanın uygulayabileceği ürününleri var., Önemli olan polisaj aşaması yoksa gerisi kolay., Seramik bile olsa darbeye taş sıçramalarına karşı korumaz ama kuş pisliğine karşı üzerinde çok uzun süre kalmadığı sürece sıkıntı olmaz en kötü seramiğe zarar verir..Boya koruma işi tamamen ufak tefek çizikler ve kısa süreli parlaklık için yapıldığını anladım. Boya korumanın ömrü maximum 6 ay. Seramik ise kullanılan malzemeye göre 3 yıla kadar boya üzerinde kalıcı bir katman oluşturuyor. Darbeye, kuş pisliğine karşı etkili olmasa da boyayı reçine ve güneşe karşı koruduğu hususunda herkes hemfikirdir. Seramik için en çok önerilen marka Gtechniq. Boya korumayı neredeyse herkes yapabilir ancak seramik işi ciddi ustalık/ehliyet isteyen bir iş olduğunu hatırlatmak isterim. Bence 1500 TL altında yapılan seramikler her daim sorgulanmaya açıktır. Saygılar.