valla hocam , şimdi sonax hakkında da milyon tane şikayet gördüm. wax alıp kendim mi becermeye çalışsam diye düşünmeden edemiyorum , en kötü daha az zarar veririm diye düşünüyorum.şimdi böyle haberler alınca da insan sıfır aracı götürüp teslim etmek istemiyor...
diğer konuda yaptığım alışverişi paylaştım, sanki öyle olacak...valla hocam , şimdi sonax hakkında da milyon tane şikayet gördüm. wax alıp kendim mi becermeye çalışsam diye düşünmeden edemiyorum , en kötü daha az zarar veririm diye düşünüyorum.
böyle haberler okudukça, bir tanıdık tavsiyesi alamayacaksak olacağı o... sprey wax da aldım zaten hafiften başlarım...@magic hocam biz koruma falan yaptıramayız ben diyim size :000042-medium:
Abdullah hocam çok güzel olmuş, maşallah... memnun kaldıysanız ne güzel siz kurtuldunuz@magic hocam, ben bitirdim artik bu isi, sonunda geldim ziebart a diamond gloss yaptirdim, hatta bununlada yetinmedim filmde cektirdim. Ondeki kelebeklere cekememisler, takmadim. Boya koruma cok etkileyici ama film ile ilgili bir camda puruz farkettim, kendilerine ilettim yeniden cekecekler.
Ekli dosyayı görüntüle 3157
Değerli Abdullah Hocam@magic hocam, ben bitirdim artik bu isi, sonunda geldim ziebart a diamond gloss yaptirdim, hatta bununlada yetinmedim filmde cektirdim. Ondeki kelebeklere cekememisler, takmadim. Boya koruma cok etkileyici ama film ile ilgili bir camda puruz farkettim, kendilerine ilettim yeniden cekecekler.
Ekli dosyayı görüntüle 3156
Ekli dosyayı görüntüle 3157
Çok güzel hocam. Fiyat gayet iyi.bostancı şubesiyle konuştum, diamond'a 749 dedi, dedim ki ben golftutkusu.com'dan arıyorum, indirimli nakit fiyatınızı soruyorum:
o zaman 550 TL dedi ön camlara 2 film için de 300'den 200'e düştü...
Yusuf kardeşime duyurulur, @yusuf :000074-medium:
Alpay hocam, işin içinde dediniz, tam olarak hangi işle uğraşıyorsunuz? boya koruma konusunda biraz daha ayrıntılı bilgi alabilir miyiz sizden? vax dediğiniz mesela maguiars'ın sıvı vax'ı var, 2 ayda bir bunu sürsek boya koruma kadar etkili olur mu?Bu işin içinde olan biri olarak 2 ayda bir vaks ile yapılan koruma oldukça uygun olacaktır. Hem de boyayı UV ye karşı koruma sağlar