Gti Pedal Seti

Ayak dayamayı bugün satış temsilcime taktırdım :)  

Eski aracımda bu uygulama yapılırken kaput kolu ve kapı eşiklerinin oradan bir parça çıkartılmıştı.. bende st'ye bu şekilde bilgi vermiştim ama kendisi 2-3 dakika içerisinde herhangi bir parçayı çıkarmadan montajı yaptı.

Ayak dayamayı bugün satış temsilcime taktırdım :)  

Eski aracımda bu uygulama yapılırken kaput kolu ve kapı eşiklerinin oradan bir parça çıkartılmıştı.. bende st'ye bu şekilde bilgi vermiştim ama kendisi 2-3 dakika içerisinde herhangi bir parçayı çıkarmadan montajı yaptı.
Çok iyi nasıl yaptı acaba :)

Çok iyi nasıl yaptı acaba :)
Bahsettiğim yerleri sökmeden de yapılıyormuş aslında bir arkadaşım da öyle yapmış..az asılınca çıkıyormuş kenarları esnetip falan.. tabi biraz uğraşmak lazım sanırım st'yi takip etmedim ben :)  

Bahsettiğim yerleri sökmeden de yapılıyormuş aslında bir arkadaşım da öyle yapmış..az asılınca çıkıyormuş kenarları esnetip falan.. tabi biraz uğraşmak lazım sanırım st'yi takip etmedim ben :)  
Tamam ya. Ben de asılarak hallettim :) sandım ona da gerek yok :)

Çinden siparis ettiğim pedal setlerim 22 gunde elime gecti. Daha onceki aracimada siparis etmistim bu sefer ayak dayamada aldim. Kendim montajini yaparim diye umut ediyorumÇinden gelen parcalarda made in italy ve vw ag germany yazilari da dikkatimi cekti. 

Ben de Çin üzerinden sipariş verdim. Aynı şekilde geldi. Made in İtaly yazıyordu.

Doğuş artık yeme bizi.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@budak1903 bu seti şimdi doğuştan alsam güzel bir fiyatta ödesem ve bana getirseler arkasında germany italy vw ag filan oo derim baksana ya orjinal parça işte.

@budak1903 bu seti şimdi doğuştan alsam güzel bir fiyatta ödesem ve bana getirseler arkasında germany italy vw ag filan oo derim baksana ya orjinal parça işte.
Değerli Hocam;

Ben Doğuşta satılanların Çin malı olduklarının düşünmüyorum.

İkisini de gördüm. ..

Yan yana getirmenize bile gerek olmadan bariz farkı bakan gözler görür Hocam..

Çinlilerin artık işi abarttılar bana kalırsa...

üretildiği yeri dahi fason olarak yaptıran kişinin isteğine göre made in Mars bile yazabilirler. .. ;)

Geri
Üst Alt