Gti Pedal Seti

@yusuf

üzerinde plastik olan şey mi yoksa ekranın sağ üst köşesindeki metal görünen şey mi? bi de muhammed hocam kaput kolunun baş tarafındaki bi parçayı sökmüş. kaput kolunu bu pozisyondayken direk çekince gelmiyo.

serbestleştirmem gereken ne orada takıldım zaten.

@Redline sağolun varolun hocam.  :)

@maniax

kardeş yenimahalleye yakınsan gel, bi şekilde takarız.

maniax dedi:
@yusuf

üzerinde plastik olan şey mi yoksa ekranın sağ üst köşesindeki metal görünen şey mi? bi de muhammed hocam kaput kolunun baş tarafındaki bi parçayı sökmüş. kaput kolunu bu pozisyondayken direk çekince gelmiyo.

@maniax Murat hocam kol takılı haldeyken çektiğim fotoğrafta kolun arkasında bir parça görünüyor, o biraz çıkmış hali. Normalde hiç görünmüyor. Kaput kolunu çıkararak işlem yapmak istiyorsanız tornavida yardımı ile o parçayı  sağa doğru çekin.

maniax dedi:
@yusuf

Hocam üzerinde plastik olan şey. Kaput kolunu çıkarmaya hiç uğraşmayın. O kol oradayken o plastiği çıkarın. altında vida var. O videyı da çıkarın. Sonra o kapağı çekin çıkarın. Korkmayın birşey olmaz. Kaput kolunu o çektiğiniz şekilde sabit tutarak işlem yapın.

@MSE

muhammed hocam o baş kısmında belki inanmayacaksın ama öyle bi parça yok. boş resmen orası. parmağım giriyo. yusuf hocamın dediği üzerinde tıpa olan vidayı belki sökebilirim.

kanırtarak nasıl olmuyo anlamıyorum. kaput kolunun olduğu parça serbest ama gelmiyo arkadaş. bi yerde bi sıkıntı var anlamadım. günlerdir seferber oldunuz valla teşekkür ederim ama sinirim bozuldu. bu kadar kanırtmak gerekmiyodur bence. tüm ağırlığımla her yöne asılıyorum gel-mi-yor  s=s20 s=s20 s=s20

@ft19 hocam sizinle iletişime geçecem gibi servise uğrayamazsam.

maniax dedi:
@MSE

muhammed hocam o baş kısmında belki inanmayacaksın ama öyle bi parça yok. boş resmen orası. parmağım giriyo. yusuf hocamın dediği üzerinde tıpa olan vidayı belki sökebilirim.

kanırtarak nasıl olmuyo anlamıyorum. kaput kolunun olduğu parça serbest ama gelmiyo arkadaş. bi yerde bi sıkıntı var anlamadım. günlerdir seferber oldunuz valla teşekkür ederim ama sinirim bozuldu. bu kadar kanırtmak gerekmiyodur bence. tüm ağırlığımla her yöne asılıyorum gel-mi-yor  s=s20 s=s20 s=s20

Hocam kaput kolunu koparmaya çalışmayın sakın. Kaput kolunu çekili tutarken altındaki o kapağı çekip alın oradan.

yusuf dedi:
@MSE

Hocam kaput kolunu koparmaya çalışmayın sakın. Kaput kolunu çekili tutarken altındaki o kapağı çekip alın oradan.
aklımdan geçti valla koparsam kaç paradır dedim :D

şaka tabiki de mevzu o tıpada sanırım. onu sökmeden olmayacak

aliexpresten bir hocamız alıp bana kargolasa fiyatı neyse bende ödim

Yunus Emre dedi:
aliexpresten bir hocamız alıp bana kargolasa fiyatı neyse bende ödim
Hocam isterseniz alın siz. Hesabınızdan sepete ekleyin. Sadece ödeme adımında hesap ve şifrenizi bana verin ödemeyi ben yapayım. Siz de parayı benim hesaba gönderin. direk size gelsin kargo ;)

@yusuf hocam ben fazla anlamiyom hesabimda yok sizin varsa alirsaniz parasini ben size oderim

Yunus Emre dedi:
@yusuf hocam ben fazla anlamiyom hesabimda yok sizin varsa alirsaniz parasini ben size oderim
Tamam hocam alınacak şeyi belirleyin. Linkini, sizin ad soyad adresi bana gönderin. Parayı da sticker konusundaki hesaba gönderim hemen vereyim siparişinizi. ;)

@yusuf @MSE @Redline

:D

sonunda başardım. arkadaşımla indik o vidayı gevşetip çok güzel çıkardık. sonrası malum zaten. sizleri arama konusunda da tetikteydik ama gerek kalmadı çok şükür.

bu olayda benimle dertlenen hocalarıma çok teşekkür ederim.

:'(

maniax dedi:
@yusuf @MSE @Redline

:D

sonunda başardım. arkadaşımla indik o vidayı gevşetip çok güzel çıkardık. sonrası malum zaten. sizleri arama konusunda da tetikteydik ama gerek kalmadı çok şükür.

bu olayda benimle dertlenen hocalarıma çok teşekkür ederim.

:'(
Tebrikler Murat hocam :) Bugün bende sipariş verdim :)

@maniax

Hayırlı olsun hocam çok sevindim güle güle kullanın

Geri
Üst Alt