Gti Pedal Seti

@Redline

valla güzel oldu. bi bütün halinde duruyo böyle. ayak dayamasiz kel gibi olmustu

maniax dedi:
@yusuf @MSE @Redline

:D

sonunda başardım. arkadaşımla indik o vidayı gevşetip çok güzel çıkardık. sonrası malum zaten. sizleri arama konusunda da tetikteydik ama gerek kalmadı çok şükür.

bu olayda benimle dertlenen hocalarıma çok teşekkür ederim.

:'(
Değerli Murat Hocam;

Ellerinize sağlık.

Gerçekten güzel olmuş.

İyi günlerde olsun.

ilk zamanlarda almıştım bende aliexp... çokda sağlam ve güzel çıktı şansıma :)

güzel oluyor bence uygun fiyata alınabılecek bir aksesuar.

Ekli dosyayı görüntüle 939

hocam bu aksesuar baya kafa karıştırdıktan sonra orjinalini taktırmayı düşünüyorumda..bunun orjinalini serviste taktıran arkadaşlar var mı acaba..fiyat nedir ? işçilik ücreti alınıyor mudur.ayaklıkta dahil midir?

arfkync dedi:
hocam bu aksesuar baya kafa karıştırdıktan sonra orjinalini taktırmayı düşünüyorumda..bunun orjinalini serviste taktıran arkadaşlar var mı acaba..fiyat nedir ? işçilik ücreti alınıyor mudur.ayaklıkta dahil midir?
Değerli Hocam;

Sanırım fiyat artmış.. 478 olmuş; ancak bu tip malzemede pazarlık payı yüksektir. Yaklaşık bir rakam söyleyin ve orta yolu bulun derim. Şimdiye kadar 1 kez Orijinal takıldı ve ondan da  işçilik alınmadı.

http://binekarac.vw.com.tr/parca-detay.aspx?model=Yeni%20Golf%20(2014-%20)&categoryname=Sportif%20ve%20Estetik%20Tasar%C4%B1m&itemname=Pedal%20Kaplama%20Seti

silvershadow dedi:
Değerli Hocam;

Sanırım fiyat artmış.. 478 olmuş; ancak bu tip malzemede pazarlık payı yüksektir. Yaklaşık bir rakam söyleyin ve orta yolu bulun derim. Şimdiye kadar 1 kez Orijinal takıldı ve ondan da  işçilik alınmadı.

http://binekarac.vw.com.tr/parca-detay.aspx?model=Yeni%20Golf%20(2014-%20)&categoryname=Sportif%20ve%20Estetik%20Tasar%C4%B1m&itemname=Pedal%20Kaplama%20Seti
murat hocam tşk yardımınız için peki ayak dayama da dahil mi bu fiyata ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
@arfkync

Doğrudur Hocam ayak dayama (foot rest ) dahil.

Ancak belirtmeliyim ki Orijinal olanda bu metal kısımlar çelik..

Çin malı olanlarda ise mikron düzeyinde kalınlığa sahip alüminyum alaşım..

Yani görsel olarak benzemekle birlikte ve işlev olarak aynı olmakla birlikte kaliteleri aynı değildir.

anlıyorum hocam zaten piyasa muadilleri 100 tl den aşağı değil orjinal birazcık pahallı ama olsun ne yapalım değer.

@silvershadow

hocam bugun serviste görüştüm 530 tl gibi yüksek bir maliyet çıkardı. bende vazgeçerek enderden sadece ayak dayama kısmını 60 tl gibi bir fiyata taktırdım orjinal olmayanından.pedal yokmuş elinde hem zor olan kısmı ayak daya olan bölümüydü malzemesini beğendim.dayanıklı olduğuna dair garantide verdiler çok kısa sürede de monte edildi söylendiği kadar zor değil çok da şık durdu..şimdi asıl konu bana çin malı olan bu piyasada ki pedallardan lazım nasıl en uygun fiyata temin edebiliriz..

arfkync dedi:
@silvershadow

hocam bugun serviste görüştüm 530 tl gibi yüksek bir maliyet çıkardı. bende vazgeçerek enderden sadece ayak dayama kısmını 60 tl gibi bir fiyata taktırdım orjinal olmayanından.pedal yokmuş elinde hem zor olan kısmı ayak daya olan bölümüydü malzemesini beğendim.dayanıklı olduğuna dair garantide verdiler çok kısa sürede de monte edildi söylendiği kadar zor değil çok da şık durdu..şimdi asıl konu bana çin malı olan bu piyasada ki pedallardan lazım nasıl en uygun fiyata temin edebiliriz..
Değerli Hocam,

Konuya hakim üstadımız Muhammed Hocamı davet edelim.

@MSE

@silvershadow Murat hocam güzel sözleriniz ve etiketleme için teşekkür ederim :)

@arfkync hocam ben Aliexpress'ten 15,79$ 'a komple set almıştım manuel araç için. Gayet memnun kaldım. Aynı satıcının linkini aşağıda paylaşıyorum. İlandaki color name kısmına girin ve araç DSG olduğundan sizin aracınıza uygun pedal setini seçin. Ayak dayama almayayım derseniz fiyatı daha uygun ama onu da alayım geldiğinde 50 liraya satarım diğer aldıklarım bedavaya gelir derseniz ne âlâ :)

http://s.aliexpress.com/63IJNjuA

d978f7d039248b9d58d1095b9836c299.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt