Aynen katılıyorum sana :'(maniax dedi:
Değerli Murat Hocam;maniax dedi:
Değerli Hocam;arfkync dedi:hocam bu aksesuar baya kafa karıştırdıktan sonra orjinalini taktırmayı düşünüyorumda..bunun orjinalini serviste taktıran arkadaşlar var mı acaba..fiyat nedir ? işçilik ücreti alınıyor mudur.ayaklıkta dahil midir?
murat hocam tşk yardımınız için peki ayak dayama da dahil mi bu fiyata ?silvershadow dedi:Değerli Hocam;hocam bu aksesuar baya kafa karıştırdıktan sonra orjinalini taktırmayı düşünüyorumda..bunun orjinalini serviste taktıran arkadaşlar var mı acaba..fiyat nedir ? işçilik ücreti alınıyor mudur.ayaklıkta dahil midir?
Sanırım fiyat artmış.. 478 olmuş; ancak bu tip malzemede pazarlık payı yüksektir. Yaklaşık bir rakam söyleyin ve orta yolu bulun derim. Şimdiye kadar 1 kez Orijinal takıldı ve ondan da işçilik alınmadı.
http://binekarac.vw.com.tr/parca-detay.aspx?model=Yeni%20Golf%20(2014-%20)&categoryname=Sportif%20ve%20Estetik%20Tasar%C4%B1m&itemname=Pedal%20Kaplama%20Seti
Değerli Hocam,arfkync dedi:@silvershadow
hocam bugun serviste görüştüm 530 tl gibi yüksek bir maliyet çıkardı. bende vazgeçerek enderden sadece ayak dayama kısmını 60 tl gibi bir fiyata taktırdım orjinal olmayanından.pedal yokmuş elinde hem zor olan kısmı ayak daya olan bölümüydü malzemesini beğendim.dayanıklı olduğuna dair garantide verdiler çok kısa sürede de monte edildi söylendiği kadar zor değil çok da şık durdu..şimdi asıl konu bana çin malı olan bu piyasada ki pedallardan lazım nasıl en uygun fiyata temin edebiliriz..