Lastik patlaması

Ben ankara da hunter makine bulunan 2 lastikçiyle görüştüm ikiside 2000 lira fiyat verdi.

Şurayla görüştünüz mü?

S2 ise sorun yok.,

tek fark;

Sizin 3 lastik: 88V XL
Çıkma lastik: 88H XL

V hız limiti: 240 km
H hız limiti: 210 km

Yani H hız limiti olan lastik ile 210 km’den daha yüksek hızlara çıkmamalısınız.!! Ciddi tehlike arz eder, aklınızda olsun.!!
hocam zaten 100 ü geçmiyorum :)

bu arada kışlık için semperit aldım tavsiyeniz üzerine çok memnunum şuanlık.

ilginiz için çok teşekkür ediyorum

Ekli dosyalar

• WhatsApp Görsel 2024-12-20 saat 16.43.49_2ff4d289.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-12-20 saat 16.43.49_2ff4d289.jpg
    191.6 KB · Görüntüleme: 12

Şurayla görüştünüz mü?
Kışlıkları oradan aldım zaten alırken sordum uygunsa direk balansı o makine de yaptırayım diye 2000 lira diye dönüş geldi kendilerinden.

Kışlıkları oradan aldım zaten alırken sordum uygunsa direk balansı o makine de yaptırayım diye 2000 lira diye dönüş geldi kendilerinden.

Vallahi çok yüksek. İleri de lazım olursa diye düşünüyordum. Başka yer araştırmaya başlayayım .

Son düzenleme:
V

Vallahi çok yüksek. İleri de lazım olursa diye düşünüyordum. Başka yer araştırmaya başlayayım .
Bayi olarak kendilerinden oldukça memnun kaldım. En azından müşteriye saygıları var yaklaşımları daha kurumsal. Lastik jant konusunda birkaç konu açtım ve gelen cevapların hiçbiri ticari amaçlı değildi başkası olsa anında jant lastik satmaya çalışırdı. Yurtdışı uyruklu iş bilmeyen çalışanlar yok, sök tak işleminde de dikkat ve özen gösterdiler. Bununla birlikte en son bütün bijonları tork anahtarı ile 2 kez kontrol etmeleri bile işine olan saygılarını gösterdi.

Ben 11 yıldır hiç bir lastikçinin değil tork anahtarı kullandığını görmek, kullanmasını istediğinde bile ona ne gerek var makina sağlam sıkıyor diyenleri gördüm. Mevzu çok sıkmak değil ki tolerans dahilinde yeteri kadar sıkmak. Makineyle zorlayacağız diye bijonu uzatanda oldu, dişini sıyıran da oldu, bijonu sıkamadığını sonradan fark edende oldu. Neden sıkılmamış diye sorunca da kusura bakma kompressör hava kaçırıyormuş gibi bir yanıt aldım.

Son düzenleme:

Geri
Üst Alt