passatrline
Üye
Teşekkür ederim hocamAtes ediyor
Teşekkür ederim hocamAtes ediyor
Teşekkür ederim hocam daha iyisi sizlerin olsun inşallahhocam çok harika olmuş, iyi günlerde kullanın inşallah
Hayırlı olsun abi eline sağlık Türkiyede ilker yapılıyor yineBundan bugün bende yaptım. Az eksik oldu ama iş görüyor.
İlker hocam Eksikliği ne oldu acaba? Bnde yapmayi dusunuyordumBundan bugün bende yaptım. Az eksik oldu ama iş görüyor.
Hayırlı olsun hocam, sağdan direksiyonlu passat stobu mu aldınız yani?Ekli dosyayı görüntüle 52937Ekli dosyayı görüntüle 52936Uzun süredir istediğim arka çift sis projesini bitirmiş bulunmaktayım.
Sıfır Orjinal stop bulmak biraz zor oldu ama imkansız olmadı
Teşekkür ederim hocam sadece kablo değil stopta sağdan direksiyonlu araçtan olmalı en azından b8 için öyle@passatrline maşaallah hocam zevke takip ediyorum sizi bende golfe düşünüyorumda kablo çekip sonra hiç kullanmadığım kullanamadığım aklıma geliyor
Az kaldıBen olsam motora çalışırım artık. 1.4 140 lık turbosu takarım. 200 hp gezerim .
Evet hocam sağdan direksiyonlu stop aldım bulması çok zor olsada.Muayene de bi problem olacağını düşünmüyorumHayırlı olsun hocam, sağdan direksiyonlu passat stobu mu aldınız yani?
Muayenede problem olmuyor mu bu mevzu?
Geri sis ortada yada sürücünün olduğu tarafta olmalı ağır kusur.Evet hocam sağdan direksiyonlu stop aldım bulması çok zor olsada.Muayene de bi problem olacağını düşünmüyorum