Hayırlı olsun hocam bekliyorum sizin konuyudaBen de Denizlide yasiyorum burda o kadar soguk olmuyor ama o konforu yasamak icin yapicam.2020 fr icin cikma koltuk isitma panelini yurtdisinda buldum onu aldim kargoyu bekliyorum
Teşekkür ederim hocam sağolunEmeğinize sağlık,çok güzel işler.Tekerinize taş değmesin
Cok guzel gozukuyor bizde daha one yapamadikArka Isıtma Aktif
Ekli dosyayı görüntüle 51505
Golflerde var mi bu
Ekli dosyayı görüntüle 51870Ekli dosyayı görüntüle 51871Ekli dosyayı görüntüle 51872Ekli dosyayı görüntüle 51873
Ambiyans Plus un devamı olan ambiyanslı orijinal tavan lambasını bulmamla serüven başladı.Soketi servisten temin ettim.Pin dizilimleri yapmak için kesilmiş bir orjinal soket üzerinde çalışarak kafa yordum.Sonunda orjianal ve Türkiye de İlk olarak bunu da araca entegre etmiş bulunmaktayım
Video sizlerle
Arteon lambası takılarak yapılabilirGolflerde var mi bu
Teşekkür ederimm abi senin katkılarınlaTaktir ediyorum kardeşim. Helal olsun
Ates ediyorBazı arkadaşların ısrarlarına dayanamayarak Orjinal Sıfır GTİ direksiyon aldım ve sabah montajını yaptım.
Alttaki gti logosunu yeni r ile değiştireceğim sipariş ettim.
R veya R Line direksiyon ile takas edebilirim
Ekli dosyayı görüntüle 51928Ekli dosyayı görüntüle 51925Ekli dosyayı görüntüle 51926Ekli dosyayı görüntüle 51927
hocam çok harika olmuş, iyi günlerde kullanın inşallah
Ekli dosyayı görüntüle 51870Ekli dosyayı görüntüle 51871Ekli dosyayı görüntüle 51872Ekli dosyayı görüntüle 51873
Ambiyans Plus un devamı olan ambiyanslı orijinal tavan lambasını bulmamla serüven başladı.Soketi servisten temin ettim.Pin dizilimleri yapmak için kesilmiş bir orjinal soket üzerinde çalışarak kafa yordum.Sonunda orjianal ve Türkiye de İlk olarak bunu da araca entegre etmiş bulunmaktayım
Video sizlerle
Bundan bugün bende yaptım. Az eksik oldu ama iş görüyor.
Video sizlerle