passatrline
Üye
Teşekkür ederim abi daha yolumuz uzunMaşallah her gün bir güzellik katıyorsun arabaya @passatrline
Teşekkür ederim abi daha yolumuz uzunMaşallah her gün bir güzellik katıyorsun arabaya @passatrline
Teşekkürler hocam çok sorun olursa bir tane pin sökerim yaniGeri sis ortada yada sürücünün olduğu tarafta olmalı ağır kusur.
Sağdan direksiyon araçlarda geri sis sağda olur. ülkemizde solda stopların içinde ledleri varsa bağlanabilir.
Benim stoplar Eu değil EN haliyle sağda geri sis bende sol iç buldum EU öyle çözdüm
Teşekkür ederim hocam daha iyisi sizin olsun inşallahGolfum vardı burdan gaza gele gele bişeyler yapmıştım sattım passat aldım şimdi bide siz paylaşıma başladınız yine gaza gelicez gibi Çok güzel olmuş güle güle binin.
Teşekkür ederim hocamyeni paket çıkartmaları gerekiyor sizin araç için Passat HigPeak gibi
İç mekan İzleme sistemi nedir ? ne işe yarar nasıl çalışır merak ettim bu olayı
A3 8y aracımda iki tarafta sis lambası var, muayenede sorun yapmazlar bence.Hayırlı olsun hocam, sağdan direksiyonlu passat stobu mu aldınız yani?
Muayenede problem olmuyor mu bu mevzu?
2021 Model Ford aracımızda da 2 tarafta sis var fabrikasyon bende herhangi bir problem olacağını düşünmüyorum hocamA3 8y aracımda iki tarafta sis lambası var, muayenede sorun yapmazlar bence.
Teşekkür ederim abi senin projeyi de takipteyimemeklerine sağlık çok güzel olmuş…
Çok güzel olmuş @İlker34 abi golfe de yapıyor muyuzEkli dosyayı görüntüle 53243Ekli dosyayı görüntüle 53244Ekli dosyayı görüntüle 53245Ekli dosyayı görüntüle 53246Ekli dosyayı görüntüle 53242Kaldığımız yerden devam pahalı da olsa ön trim mevzusu da çözüldü tavan lambası dahil Orjinal 30 renk ambiyans Türkiyede ilk olarak tamamlandı
Benim Golf arabam olsa ilk bunu yaparım. Çok seviyorum bu ambiyans işini.Çok güzel olmuş @İlker34 abi golfe de yapıyor muyuz
Helal kardeşim.Bence ayak aydınlatmalar da renkli olsa çok güzel olur. Çok yakışmış ellerine sağlık.Ekli dosyayı görüntüle 53243Ekli dosyayı görüntüle 53244Ekli dosyayı görüntüle 53245Ekli dosyayı görüntüle 53246Ekli dosyayı görüntüle 53242Kaldığımız yerden devam pahalı da olsa ön trim mevzusu da çözüldü tavan lambası dahil Orjinal 30 renk ambiyans Türkiyede ilk olarak tamamlandı