passatrline
Üye
Güzel yorumunuz için teşekkürler hocam[emoji3]41 kere maşallah emeğinize sağlık. detaylı retrofitler bambaşka yaa [emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Güzel yorumunuz için teşekkürler hocam[emoji3]41 kere maşallah emeğinize sağlık. detaylı retrofitler bambaşka yaa [emoji4]
Güzel yorumunuz için teşekkürler hocam [emoji3]1 milyonuk passat olmuş maşallah
Teşekkürler hocam yazmak kolay olsada gerçi oda kolay olmadı ama [emoji3] araca yapılan işlemler yaklaşık 6 ay sürdü ve hala üzerinde çalışmalar devam ediyorMaşallah hocam say say bitmiyor. [emoji3] Güzel günlerde kullanın inşallah.
Aynen hocam ülkemizde bu durum dediğiniz gibi [emoji3][mention=22171]passatrline[/mention] Eşek semeriyle satılır satılmasına da, semeri görmeyenler olur. [emoji6]
Tss-20[mention=16324]frknyldrm[/mention] Direksiyon güzel olmuş gerçekten.Yalnız böyle zevkli adam sol köşedeki pıoneer tweter mı gördü gözlerim yanılıyorumdur inşallah [emoji4]
Direksiyon için çalışmalar devam ediyor [emoji3][mention=22171]passatrline[/mention] Maşallah hocam, passat gibi passat olmuş. Güle güle binin.
Yerinizde olsam R-Line yapmam, luxury kafasında devam ederdim. Trimler ve döşemeler buna uygun.
Direksiyonu da aşağıdaki gibi yapardım ben olsam.
/monthly_2021_09/Screenshot_20210924-111321663_1.thumb.jpg.1314f037c7ce29055153f1fc98cf45fd.jpg
Teşekkürler hocam Buzzer MQB grubu tüm araçlara uygun 5Q0951605A parça kodu AliExpress ten 5QA ile başlayan ürünü almayın mümkünse ben Eskişehir’de bi arkadaştan almıştım.Hocam araç çok güzel kazasız belasız kullanın inşallah buzzer golfe de oluyor mu nerden temin ettiniz parça kodu var mıydı