Güzel yorumunuz için teşekkürler hocam [emoji3]MaşaAllah 10 numara yapmışsınız aracı
5QD ler var Aliexpreste onlarda da benzer problem olur mu acaba ?Teşekkürler hocam Buzzer MQB grubu tüm araçlara uygun 5Q0951605A parça kodu AliExpress ten 5QA ile başlayan ürünü almayın mümkünse ben Eskişehir’de bi arkadaştan almıştım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler hocamMaşallah okudukça sırada ne gelecek diye bekledim...Bundan sonrası kanat takıyoruz ucucaz olabilir....Kazasız belasız inşallah ....
Mümkünse AliExpress ten almayın hocam isterseniz özelden aldığım yeri paylaşabilirim5QD ler var Aliexpreste onlarda da benzer problem olur mu acaba ? [emoji4]
Size özel mesaj gönderemedim hocam[mention=22171]passatrline[/mention] size zahmet hocam paylaşırsanız sevinirim [emoji4]
teşekkürler hocam sağolun Mesaj için belli bir iletiye ulşamanız gerekiyordu galiba ondan dolayı atamadınız ö.m herhalde.Size özel mesaj gönderemedim hocam
Ürün linki burada
VAG MQB Alarm buzzer siren 5q0951605a İlan No: 924878695 https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-vag-mqb-alarm-buzzer-siren-5q0951605a-924878695/detay
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sonradan farkettim hocam kaçtı acaba?teşekkürler hocam sağolun [emoji4] Mesaj için belli bir iletiye ulşamanız gerekiyordu galiba ondan dolayı atamadınız ö.m herhalde.
Teşekkürler hocam.Aracı satıp bunların olduğu bi aracı da alabilirdim ancak bu keyfi vermezdi[emoji3]maşallah uğraşırken verdiği keyfi bilirim [emoji4]