Merhaba arkadaşlar başıma gelen tatsız olayı sizinle paylaşmak istiyorum . Aracım 2015 model 1.2 TSI Golf . Geçenlerde aracın sağ arka stop lambası patladı . Ben de sanayide bu basit işlemi yaptırdım ancak yapan arkadaş lambayı taktıktan sonra stop tarafından su girmesini engelleyen bir kapak var onu takmamış . Herkes usta işte ! Yani aklım almıyor 5 dk bir işi beceremeyen bir usta (!) olur mu ? Neyse tabii buradan şu girmiş de girmiş, en son stop buğulanınca şüphelendim stepnenin oraya baktım ve sırılsıklam . Gittim parçayı bulmaya yok . Yapan adamı arıyorum o da yok piyasada . Ben de ikinci el bir stop alıp taktım ancak onun da çevresinden damla şeklinde su almış . Etrafa hafif slikon çekildi . Şimdilik bir şey yok ancak bakalım ilerleyen günlerde ne olur .
Gel gelelim benim soruma . Değerli arkadaşlar benim su alan yer belli stop kenarları . Buradan akan suyu stepne civarında bezle temizledim acaba başka bir yerde bu suyun birikme durumu var mı ? Diğer arkadaşların olduğu gibi o tıpanın olduğu yerde birikebilir mi ? Yoksa benim stopdan akan su direkt stepnenin oraya mı aktı ? Kaybolan parça da resimde , bulabileceğim bir yer var mıdır ?