Çok zor ve beyin yakan cinsten bir konu anket olmuş hocam.Kullanın golfü daha çok dağ taş yol gezdirir size arabanız.
Yani mutlaka siz aracınızın eskidiğini düşündüğünüz için şartlarda zor olduğu için egeaya dönüyorsunuz. Yanlış yapıyorsunuz dememiz doğru olmaz çünkü şartlar zor eskisi gibi değil, haklısınız. Siz ne yaparsanız emin olun doğru bir karardır, kimse sizi sizden iyi bilemez. Kendi fikrmi sorarsanız ben vw den egeaya geçmek hiç istemezdim, ama geçmek zorunda kalsamda üzülmemeye çalışırdım. Hayat buMerhaba arkadaşlar,
Peşinen söyleyeyim; biliyorum attan inip eşeğe binmek olacak ama
Geçenlerde bir arkadaş bu konuda aklıma girdi ve kararsız kaldım. Sizlerin de yorumlarıyla ya tamam ya devam demek istiyorum.
Egea Crossları zaten dışarıdan beğeniyordum. Elime geçen ilk fırsatta da içini inceleyip mümkünse test sürüşü yapacağım ve fikrim orada daha da netleşecek.
Golf'ten pek ayrılmak istemiyorum ama kilometrenin 170.000'e dayanması, şu an bir sorun olmasa da eşyanın tabiatı gereği ömrü biten parçaların zamanlarının gelerek öyle ya da böyle masraf çıkaracağını biliyorum.
Dağa taşa da çıkıyorum biliyorsunuz; Cross'un biraz daha yüksek olmasının yanı sıra bakım ve parça masraflarının düşük olması, yaklaşık 160.000 kilometre ve 10 yaş gençleşmek de cezbediyor.
Golf 6'nın fiyatına 10.000 kilometre civarlarında Cross almak mümkün gibi. Paket ve motor konusunda bir fikrim yok.
Motor ve paket konusunda, veya genel olarak bu fikir konusunda olumlu ya da olumsuz ne dersiniz?
Teşekkürler,
İyi forumlar.
konuya baştan beri göz atıyorum, zor karar iki tarafında avantajları ve dezavantajları var o yüzden bir şey yazmamıştım ancak fazla ön yargılı görüşlerde var konu içerisinde.Bu da çok abartı gibi
Yanlız 5. Vites 4 bin devir gösterdiği an can alıcı (HIZ 105 !! evet sıkıntı)
1.4 EGEA
Eğer Otomatik derdiniz yok ise ben 1.0 egea urban test etmiş biri olarak söyleyeyim motor banamisin demiyor gayet akici şekilde gidiyor. Üzmez sizi konfor ön kısımda iyi arkayi deneyimlemedim. Ses yalitimi Japonlardan daha iyi. Golf 6 verip aliniyorsa hiç düşünmezdim en azindan yeni araçMerhaba arkadaşlar,
Peşinen söyleyeyim; biliyorum attan inip eşeğe binmek olacak ama
Geçenlerde bir arkadaş bu konuda aklıma girdi ve kararsız kaldım. Sizlerin de yorumlarıyla ya tamam ya devam demek istiyorum.
Egea Crossları zaten dışarıdan beğeniyordum. Elime geçen ilk fırsatta da içini inceleyip mümkünse test sürüşü yapacağım ve fikrim orada daha da netleşecek.
Golf'ten pek ayrılmak istemiyorum ama kilometrenin 170.000'e dayanması, şu an bir sorun olmasa da eşyanın tabiatı gereği ömrü biten parçaların zamanlarının gelerek öyle ya da böyle masraf çıkaracağını biliyorum.
Dağa taşa da çıkıyorum biliyorsunuz; Cross'un biraz daha yüksek olmasının yanı sıra bakım ve parça masraflarının düşük olması, yaklaşık 160.000 kilometre ve 10 yaş gençleşmek de cezbediyor.
Golf 6'nın fiyatına 10.000 kilometre civarlarında Cross almak mümkün gibi. Paket ve motor konusunda bir fikrim yok.
Motor ve paket konusunda, veya genel olarak bu fikir konusunda olumlu ya da olumsuz ne dersiniz?
Teşekkürler,
İyi forumlar.