hayırlı olsun o zaman yeni aracınız diyelimSivas buluşmamızda bu kodu da hallettik @fcsrn sayesinde.
İlk izlenimlerim kalkışta ve düşük hızlarda hafif bir performans artışı var pedal daha tepkili. Yakıtta ise 0,5 lt civarı yükselme var. Ayrıca yavaşlamakta isteksiz gibi sanki araç.
Hocam act mode u benim @MSE hocamın aracında deneme imkanım olmuştu araç bariz 1den 2ye geçerken atılıyor fark belli oluyor bende bi ara yaptırayım mı diye düşünmüştüm ama araç konusunda titiz olduğum içi serin durdum. Hayırlı olsun demek düşer bize aracınız mauel olsaydı 3-4-3 gazlardınızSivas buluşmamızda bu kodu da hallettik @fcsrn sayesinde.
İlk izlenimlerim kalkışta ve düşük hızlarda hafif bir performans artışı var pedal daha tepkili. Yakıtta ise 0,5 lt civarı yükselme var. Ayrıca yavaşlamakta isteksiz gibi sanki araç.
manuelde 1 ve 2.vites canlanıyor. değişiklik oluyor gerçekten.Arkadaşlar yeni kablo sipariş ettim ilk kez kodlama yapıcam çok fazla bilgili değilim. Bu kodlama manuel araçlarda gaz tepkisini değiştirir mi yoksa sadece dsg ler için mi ?
Yusuf hocam 0-100 1 sn gelişiyor diyordu arkadaşlar sadece dsg demi gelişiyor@Fatih Tursun değişiyor hocam. Gaz pedalının tepkisi daha canlı oluyor. 0-100 değeriniz değişmez ama [emoji6]