Bakalım daha neler göreceğiz...genelde herkesin 24a veya 19a ile bitmiş. Dün dikkat ettim benim arac 2016 şubat çıkışlı 6.5'' geri kamera var appconnect var ama açılmıyor ve sonu 40a ile bitiyor.
Bakalım daha neler göreceğiz...genelde herkesin 24a veya 19a ile bitmiş. Dün dikkat ettim benim arac 2016 şubat çıkışlı 6.5'' geri kamera var appconnect var ama açılmıyor ve sonu 40a ile bitiyor.
R olurda Discovery neden olmaz bu araçlarda halen anlamış değilim yau@Samil
uygun ama açıkcası kafamda aktifleştirmeye bin lira vereceğime bunu satıp üstüne discover pro alma gibi ciddi bi düşüncem var mib II olmak şartıyla tabi çerçevesini aldım ama cihazı almak denk düşürmek bir türlü kismet olmadı
teşekkür ederim amin
malum sarı sa...den sitede var sanırım. bir bakın istersen@Ender
istesem fabrika çıkışlı olurdu ama çok tuzlu ötv den dolayı +13bin oynuyodu dedim burda 4-5 e bulurum dedim ama hala araştırıyorum
Siz müstesna bir araca sahip olduğunuzdan dolayı farklı bir versiyona sahip medya cihazı gelmiş olması olası değerli Hocamgenelde herkesin 24a veya 19a ile bitmiş. Dün dikkat ettim benim arac 2016 şubat çıkışlı 6.5'' geri kamera var appconnect var ama açılmıyor ve sonu 40a ile bitiyor.
Hayırlı olsun Değerli Hocam;Benim araçta maalesef 19A kodlu gelmiş dün bayiye görmeye gitmiştim ilk baktığım o oldu.