yusuf Yönetici Katılım 5 May 2015 Mesajlar 10,488 Tepkime puanı 2,739 Konum İstanbul İsim Yusuf 15 Kas 2016 #46 Hüseyin Koç dedi: E süper? Daha önce yaptınız mı? Garantiye olumsuz etki eden bir durum mu? İstersem kiminle iletisime geçmeme gerekir? Maliyet vs? Genişletmek için tıkla ... Bu arada garantiye de etki eden bir durum yok. Servis fark etmiyor bile.
Hüseyin Koç dedi: E süper? Daha önce yaptınız mı? Garantiye olumsuz etki eden bir durum mu? İstersem kiminle iletisime geçmeme gerekir? Maliyet vs? Genişletmek için tıkla ... Bu arada garantiye de etki eden bir durum yok. Servis fark etmiyor bile.
Hüseyin Koç Üye Katılım 3 Kas 2016 Mesajlar 87 Tepkime puanı 0 İsim Huseyin Koc 15 Kas 2016 #47 yusuf dedi: Bu arada garantiye de etki eden bir durum yok. Servis fark etmiyor bile. Genişletmek için tıkla ... Tamam ben gerekli bilgileri aldım. Facebook ve diger sitelerde bulamadım bu bilgileri. Hele aracı önce yeni ÖTV zamsız bir alalım ben size dönerim.
yusuf dedi: Bu arada garantiye de etki eden bir durum yok. Servis fark etmiyor bile. Genişletmek için tıkla ... Tamam ben gerekli bilgileri aldım. Facebook ve diger sitelerde bulamadım bu bilgileri. Hele aracı önce yeni ÖTV zamsız bir alalım ben size dönerim.