D3S Ampul

Sunsetredgolf7

Yeni Üye
İsim
Mustafa
Araç
Golf7
Herkese merhaba, benim aracım golf7 hıghline 2014, malum Xenon sıkıntısı çekiyorum, photon d3s 8000k aldım, çok daha kötü oldu. Photon milestone led xenon ampül almayı düşünüyorum, arıza lambası yakar mı ? Veya başka led xenon takıp çok güzel oldu diyen var mı ?

4000/5500K Aralığı iyi bende 6000K philips var. Yakın objelerde çok güzel uzun aydınlatma o kadar iyi değil, Lens ve tüm farın için söküp yıkadım.. + Valeo lens sınıfından en kötünün bir iyisi bir üst kasada bu nedenle hella far + lens kullanıldı japon lensler apayrı bir dünya kısacası tasarım olarak en güzeli Çift u led en sorunlusu da yine o :)
Lens küçük ve kalitesiz maalesef / Led sistemlerde 40w civarı yetersiz / bu nedenle lazer destekli çoklu led yapıldı duruma göre aç kapa yapıyor. Valeo / hella magnet marelli ile olacak işler değil çok müşteri kaybettirir böyle şeyler garanti bitti ver farlara 15/20 bin... Buğusu lens kararması bela umarı son modellerde bu firmalardan far almamışlardır. :)
Golf7 hıghline da merceğin aynasını, yansıtıcı kısmını sökebilirmiyiz ?

Upvote 0

benim aracim comfortline, dolayisiyla halojen farlı, mercek taktırmayı düşünüyorum ve bu süreçte yaptığım araştırmalarda, gerek fabrikasyon xenonlu araçlarda gerek replika farlarda, xenon için osram nightbreaker laser xenarc ampul , led için 360 denilen tipte led ampülleri gayet başarılı olarak kullanıcılar tarafından belirtilmiş. Ancak sizin araçta olduğu gibi 8 sene zarfında xenon ampüllerin merceği kararttığından bahsedilmiş ve ekstra olarak mercek ve far temizliğide önerilmekte.
Mercek temizliği çok can sıkıcı, uğraştırıcı ve maliyetli, bu konu için öneriniz var mı ? Merceği kendimiz far için açmadan sökebilirmiyiz ? Sökebilirsem kendim merceğin ayna kısmınıntamir edebilirim.

Upvote 0
Osram next generation Night breaker laser Xenarc tavsiye ederim. aracımda kullanıyorum çok memnunum

Upvote 0
Upvote 0
Golf7 hıghline da merceğin aynasını, yansıtıcı kısmını sökebilirmiyiz ?

Arka kapaktan sökülmez yansıtıcı farı camından ayırmak gerekiyor. Lens ve yansıtıcıyı 4 noktadan puntalamışlar. ısıtıp söküyorlar birleşme yerleri çok kötü oluyor. Keserek yapıyorlar silikonla felan su alıyor buğu yapıyor. Ben saatlerce kendi plastiğini boşluklara eritip yüzeyi çıkıntıları düzeltip zımpara vs.. boyadım buğu ve lens kirini çözdüm.

Upvote 0
@HONEY Bende yakın zamanda çift j replika far alacagim ampul olarak philips 4300k xenon replika çift j ye mi taktınız Bülent abi
Full set olarak hem kısa hem uzun da ne kullaniyorsunuz

Upvote 0
@forjust1day hocam bu ampul çift j replika farda kullanılabiliyor mu (bu uzunlar için ki kisalar için mi )konuya baya yabanciyim abes bir soru olmuş olabilir :(

Upvote 0
@HONEY Bende yakın zamanda çift j replika far alacagim ampul olarak philips 4300k xenon replika çift j ye mi taktınız Bülent abi
Full set olarak hem kısa hem uzun da ne kullaniyorsunuz
Aynen hocam

Full set diye birsey yok uzunlar fabrikasyon led geliyor dolu şekilde

Sizin arac 7 kasa mi ?

Benim j lerde vernik atmasi var o yuzden satiyorum kisalari led 360 ile satisa ilana koydum

Ekli dosyalar

• 4F9A6E7B-B1FF-45BC-B9B2-ECA992EEA85D.jpeg
    4F9A6E7B-B1FF-45BC-B9B2-ECA992EEA85D.jpeg
    354.5 KB · Görüntüleme: 25
Upvote 0
@HONEY benim mk 7.5 yani uzunlari değiştirme ihtiyacı olmuyor mu sadece kisalari mi degistiriyorsunuz

Upvote 0
Ben de bu konuda mağdurum…
2015 high aracımın bixenon far lensleri buğulu farın bir tarafında hafif sararma var geceleri allaha emanet gidiyorum bu kurla far değiştirmek de sıkıntı kaldık öylece aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor😩

Upvote 0
Ben de bu konuda mağdurum…
2015 high aracımın bixenon far lensleri buğulu farın bir tarafında hafif sararma var geceleri allaha emanet gidiyorum bu kurla far değiştirmek de sıkıntı kaldık öylece aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor😩
farın ve merceğini güzelce temizletip ampullerıde osramlar değiştir kardeşim

Son düzenleme:
Upvote 0

Geri
Üst Alt