Plaka okunabilirliği çok iyiymiş, görüntü de çok net. Karanlıkta da bu kadar netse harika. Ben dahil birçoğumuzun kullanmayı ertelediği ama artık hayatî öneme sahip bir ekipman…Ben de 70mai (bilmem ne modelini ) kullanıyorum
Memnunum. Bülent Hocam dan almıştım.
Tam dikiz aynasının arkasına konumlandırdım varlığını unutuyorum. Ekranı olmasına bile gerek yokmuş wifiden programı ile bağlantı sağlanıyor
Ekli dosyayı görüntüle 57386
(Kamerayı biraz daha yukarı mı kaldırsam ? Işığa yakın durduğumda vs. Görüntüye sığsın diye.)
Kameranızı konumlandırdığınız yerin fotosunu çekebilir misiniz hocam?Ben de 70mai (bilmem ne modelini ) kullanıyorum
Tam dikiz aynasının arkasına konumlandırdım varlığını unutuyorum. Ekranı olmasına bile gerek yokmuş wifiden programı ile bağlantı sağlanıyor
(Kamerayı biraz daha yukarı mı kaldırsam ? Işığa yakın durduğumda vs. Görüntüye sığsın diye.)
Tavan lambasından dönüştürücü ile elektrik bağlantısı yapıldı. Ortada kablo falan yok.@HONEY Bülent abi sende de yok yok he teklifin için teşekkür ederim nakit alamicam netten kart üzeri alıcam
@Tracy299 teşekkür ederim dediğinize bakıyım bende o halde
@Kysr038 gayet net gösteriyormuş bağlantı şekli kolay mı daha önce hiç yapmadım böyle bişey
@Neogolf61 teşekkür ediyorum dediğinize bakıyım bende
O da var elimde hehe
70mai full set sifir
On kamera
Arka kamera
Gps dahili
Darbe sensoru
2.250 tl
Ben de 70mai (bilmem ne modelini ) kullanıyorum
Viofo A129 Duo kullanıyorum, memnunum.Herkese keyifli forumlar golf 8 aracım için araç içi kamera arıyorum yardımcı olabilirmisiniz
Hocam memnun musunuz üründen ? ürün fiyatı dışında ne kadar daha bir harcama gerektiriyorViofo A129 Duo kullanıyorum, memnunum.
Marka ne olursa olsun ön-arka ikili olarak almanızı tavsiye ederim.
Bu başlık altında bir kez daha bu kameraların ne kadar hayati olduğunu hatırlatmış olalım, aracınıza ekstra hiçbir şey yapmayacak olsanız bile kamerayı mutlaka alın.